Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74

Az arany iránytű (2007)

The Golden Compass
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
64
Képek
2
Videók
Az arany iránytű
 
Róbert Gyenes   2020. 02. 13.

legújabb vélemény

Lyra és az ő világa nagyon érdekes a daimonokkal.. most készül belőle sorozat folytatásképp, ami szintén nagyon jó és több betekintést enged a “porba”.

 
hszpp   2017. 02. 02.

A kedvenc könyvemből készült film. Aki nem olvasta a könyvet,abszolút nem érti rendszerint miről is szól,noha egy kis tudással azért viszonylag hamar értelmezhetőek a történések... Hihetetlen fantázia,a lelkek kivetülése, egyszerűen fantasztikus történettel. Sajnálom,hogy nem lesz folytatás belőle,mert a könyvből a következő részek még izgalmasabbak. Mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy olvassa el a könyveket,mert nem csak gyerekeknek szólnak,sőt.


 
Norbi   2018. 07. 27.

Egészen meglepett mennyire tudott szórakoztatni egy családi filmként bemutatott remekmű. Nagyon szépre sikerült a képi világa, és minden korosztály izgalmasnak tarthatja , így egy jó családi kikapcsolódásként több mint tökéletes.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

A könyveket imádtam, és a film sem volt másként. Nem is értem, hogy miért nem folytatták a filmesítésüket. Érdekes belegondolni, hogy az embereknek vajon milyen daimonjuk lenne. Érdekes, akciódús és érzelmes film. Sokszor újranéztem már az évek folyamán, és csak ajánlani tudom.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

A szereposztása elképesztően jó. A történet is végig izgalmas és a mese és a valóság határon húzódik. Látványos film, amit a felnőttek is élvezni fognak.

A film összbevétele 346 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Chuck Norris nyílvánosan keresztény-ellenesnek titulálta a filmet.

(magyaristvan)
 

George R.R. Martin egyszer hivatkozott erre a filmre. Ez a film volt az oka, hogy a Trónok harcából ő televíziós sorozatot akar és nem mozifilmet.

(magyaristvan)
 

A Serafina Pekkala nevet az író, Philip Pullman a finn telefonkönyvből vette.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.