Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj (2010)

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
21
Képek
4
Videók
Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj
 
hsanya182   2015. 05. 20.

Egy átlagos fantasy-film fiataloknak, kamaszoknak, gyerekeknek. Cselekménydús, engem még 28 évesen is lekötött. :) Persze a fiatal generációnak készült film, szerintem tökéletes, tanulságos és izgalmas, ajánlani való film.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

Tipikus gyerekeknek szóló fantasy , de az író, Rick Riordan cselesen azért görög történelmet is tanít a könyvben, könyvekben, így ezáltal a filmben is. Nagyon érdekes fantáziavilágot alkotott meg. Poseidon volt a kedvencem és Annabeth. Izgalmas és újszerű tinifilm.


 
Norbert93   2019. 04. 28.

Tipikus látványfilm tiniknek, ami régen ifjúsági film volt, az most nagyjából ezt a vonalat követi. Igaz, ami igaz, nem egy rossz film, még élvezhető is, de teljesen logikátlan és sokszor következetlen.

 
TribeBubu   2016. 11. 27.

Chris Columbus bámulatosan szép CGI jeleneteket dirigált össze. Viszont a többi jelenet méltatlan hozzá. Meg úgy az egész történet is. Szinte mindegyik korábbi filmje mutatósabb. Műfajon belül a Harry Potter első két részét rendezte még Columbus, ez a két film pedig égnek számít ha a Villámtolvaj a föld. Nem tudom, mennyi köze van a könyvhöz, de ez az adaptáció elvette a kedvemet a kiderítésétől. A film sztorija igazából úgy van összelopkodva a mitológiából, ráadásul egy idegesítő szófosó fekete srácot is a hős és a csaja nyakába aggattak. A látványt leszámítva iszonyúan B kategóriás alkotás :(

 
Sem Rorrey   2017. 11. 29.

Humoros, izgalmas, fordulatos film. Nem ilyenre számítottam a könyv alapján, az jobban is tetszett, de ez is megállta a helyét.

A film összbevétele 226 497 209 dollár volt (imdb.com).

 

Logan Lerman a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film Rick Riordan azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Chiron egyszer erélyesen rászól Dylanre és Parisra. Minden bizonnyal nem véletlen, hogy így hívják a Chiront játszó Pierce Brosnan gyermekeit is.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.