Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj (2010)

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
21
Képek
4
Videók
Percy Jackson és az olimposziak - Villámtolvaj

Galéria (21)

Videók (4)

 
Norbert93   2019. 04. 28.

legújabb vélemény

0

Tipikus látványfilm tiniknek, ami régen ifjúsági film volt, az most nagyjából ezt a vonalat követi. Igaz, ami igaz, nem egy rossz film, még élvezhető is, de teljesen logikátlan és sokszor következetlen.

 
hsanya182   2015. 05. 20.

1

Egy átlagos fantasy-film fiataloknak, kamaszoknak, gyerekeknek. Cselekménydús, engem még 28 évesen is lekötött. :) Persze a fiatal generációnak készült film, szerintem tökéletes, tanulságos és izgalmas, ajánlani való film.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

0

Tipikus gyerekeknek szóló fantasy , de az író, Rick Riordan cselesen azért görög történelmet is tanít a könyvben, könyvekben, így ezáltal a filmben is. Nagyon érdekes fantáziavilágot alkotott meg. Poseidon volt a kedvencem és Annabeth. Izgalmas és újszerű tinifilm.

 
TribeBubu   2016. 11. 27.

0

Chris Columbus bámulatosan szép CGI jeleneteket dirigált össze. Viszont a többi jelenet méltatlan hozzá. Meg úgy az egész történet is. Szinte mindegyik korábbi filmje mutatósabb. Műfajon belül a Harry Potter első két részét rendezte még Columbus, ez ... több»

 
macskulare   2015. 06. 10.

0

A legmegosztóbb történet: A könyvet nehéz letenni, csodálatos! De a könyvvel ellentétben a film nem sikerült valami jól...Egy kamasz és tinik kedvenceként ismert kalandfilm lett a végeredmény, ami nekik kötelező darab.

 
Sem Rorrey   2017. 11. 29.

0

Humoros, izgalmas, fordulatos film. Nem ilyenre számítottam a könyv alapján, az jobban is tetszett, de ez is megállta a helyét.

 
Mithrel   2016. 08. 14.

0

Az egész film egy nagy katasztrófa. Szerintem. Meggyalázzák vele a könyvet. Pocsék karakterábrázolás, és nem csak az a bajom, hogy csak a neveik egyeznek a könyvbeli szereplőkkel, hanem, hogy ha teljesen el is vonatkoztatok az alaptörténettől, akkor ... több»

A film összbevétele 226 497 209 dollár volt (imdb.com).

 

Logan Lerman a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film Rick Riordan azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Chiron egyszer erélyesen rászól Dylanre és Parisra. Minden bizonnyal nem véletlen, hogy így hívják a Chiront játszó Pierce Brosnan gyermekeit is.

(ps)
 

Luke a filmben a Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) videojátékot játssza.

(ps)
 

A szereplők a kaszinóból egy Maseratival távoznak, aminek az emblémája történetesen egy háromágú szigony.

(ps)