Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Pán Péter
 
authorgirlll   2017. 12. 30.

legújabb vélemény

Tökéletes feldolgozása a mesének. Az utolsó gyűszű jelenete volt a legjobb. A gyerekek is jól adták a szerepüket. Azoknak ajánlom akik szeretik a mese adaptációkat.

 
Macskínó Nézhetetlen  2016. 10. 10.

Ez is egy nagyon gyenge Pán Péter feldolgozás volt. Sosem láttam még rosszabbat. Ha már van pénze és lehetősége akkor miért nem talál ki valami újat? Miért az kell amiről már 100 verzió készült és abból max 3 nézhető?


 
Igob1   2016. 07. 24.

Disney történetek igazi klasszikusa ez a mesefeldolgozás. A fiatal színészek egyszerűen zseniálisak benne. Egyik ismerősöm nézette meg velem és egy percig sem bántam meg. Valahogy új szemszögből jeleníti meg ezt a régi jól ismert történetet. Rengetegszer láttam már ami sokat mond.

 
habtündér   2017. 07. 15.

Amikor először láttam kb. pont olyan idős voltam,mint a filmben Wendy-ráadásul nekem is pont 2 öcsém van-, így még inkább bele tudtam helyezkedni az egészbe és persze bele is zúgtam Pán Péterbe:D Nem mondom, hogy egy remekmű, de szerintem igenis élvezhető film. A látványvilág, a színészek és a zene stb. szerintem igazán jól életrekelti e mesés történetet. Bár lényegében családi film, de gyermeklelkű felnőtteknek is ajánlanám!;)

 
Katalin21   2015. 11. 05.

A filmesített változata is nagyon tetszik, cuki a története, a fiatal színészek is jók benne. Szívesen nézem meg többször is akáár. Ajánlom mindenkinek!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.