Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
42
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Csillagpor
 
Deku   2017. 07. 18.

A könyvet is imádtam és meglepően a filmet is. Remek választás bárki számára. Szerintem lehetett volna jobb is de azért rossznak semmiképp sem mondanám. Kól összehozták a filmet ezért be is került a kedvenceim közé

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nagyon nagy kedvencem,mind a film,s mind a könyv is. Tökéletesen visszahozták a könyv hangulatát,ami bizony nagyon kevés filmnél sikerül. A szereplőket is nagyon jól megválogatták,jól játsszák a szerepüket. Nagyon kedves kis történet,boszikkal,s szerelemmel tűzdelve:)


 
dailyfilmsan   2019. 03. 14.

Egy varázslatos történetet tár elénk a Csillagpor, nem mellesleg egy igen jó szereplőgárdával. A díszlet és a jelmez nagyon jól sikerült és a film hangulata is rendben van. Talán kicsit túl mesés is; mesekönyvbe illik első perctől az utolsóig.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Családias szép hangulatú filmecske. A karakterek nagyon szimpatikusak voltak számomra, érdekes és nem egy általános témájú aranyos film szemtanúja lehettem.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

A könyv egy gyönyörű szerelmi történet, de a film ennél sokkal többet ad. Humoros, akciódús, fordulatos, és a látvány, zene mindig mind nagyon a helyén van. Mindenképpen meg kell nézni. Minden korosztály számára szórakoztató, úgy vélem. Klasszikus tündérmese jellegű. A jó győz, és a rossz elnyeri büntetését, amit megérdemel.

A film összbevétele 135 560 026 dollár volt (imdb.com).

 

A film Neil Gaiman azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Shakespeare kapitány repülő hajóját Caspartine-nek hívják, a rendező Caspar és Clementine nevű gyermekei után.

(SódóGA)
 

Minden herceg ruhájának mintájában visszaköszön a saját száma, Septimusnak ráadásul minden gombján ott van a hetes.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.