Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

Csillagpor (2007)

Stardust
Filmadatlap
 
30
Szereplők
44
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Maár István   2021. 01. 28.

legújabb vélemény

0

Gyerekeknek (9-10 évestől), felnőtteknek egyaránt szép és szórakoztató.

 
Deku   2017. 07. 18.

0

A könyvet is imádtam és meglepően a filmet is. Remek választás bárki számára. Szerintem lehetett volna jobb is de azért rossznak semmiképp sem mondanám. Kól összehozták a filmet ezért be is került a kedvenceim közé


 
dailyfilmsan   2019. 03. 14.

0

Egy varázslatos történetet tár elénk a Csillagpor, nem mellesleg egy igen jó szereplőgárdával. A díszlet és a jelmez nagyon jól sikerült és a film hangulata is rendben van. Talán kicsit túl mesés is; mesekönyvbe illik első perctől az utolsóig.

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Nagyon nagy kedvencem,mind a film,s mind a könyv is. Tökéletesen visszahozták a könyv hangulatát,ami bizony nagyon kevés filmnél sikerül. A szereplőket is nagyon jól megválogatták,jól játsszák a szerepüket. Nagyon kedves kis történet,boszikkal,s szerelemmel tűzdelve:)

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Családias szép hangulatú filmecske. A karakterek nagyon szimpatikusak voltak számomra, érdekes és nem egy általános témájú aranyos film szemtanúja lehettem.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

0

A könyv egy gyönyörű szerelmi történet, de a film ennél sokkal többet ad. Humoros, akciódús, fordulatos, és a látvány, zene mindig mind nagyon a helyén van. Mindenképpen meg kell nézni. Minden korosztály számára szórakoztató, úgy vélem. Klasszikus tü... több»

 
Dodi   2015. 06. 10.

0

De Niro karakterén sírva röhögtem, főleg mikor táncolt...eszméletlen volt. Meg persze a Csillag beszólásain. Ezt a filmet mindenképpen kiemeli kategóriájából a tény, hogy összeszedett és kidolgozott karaktereket vonultat fel. Nem csak üres jók és rosszak.

Galéria (13)

Videók (1)

A film összbevétele 135 560 026 dollár volt (imdb.com).

 

A film Neil Gaiman azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Shakespeare kapitány repülő hajóját Caspartine-nek hívják a rendező Caspar és Clementine nevű gyermekei után.

(SódóGA)
 

Minden herceg ruhájának mintájában visszaköszön a saját száma, Septimusnak ráadásul minden gombján ott van a hetes.

(SódóGA)
 

Michelle Pfeiffer volt a rendező egyetlen választása a boszorkánykirálynő szerepére, mivel évtizedek óta hatalmas rajongója.

(SódóGA)
 

A három boszorkányt gonosz görög mitológiai alakokról nevezték el. Lamia és Mormo olyan démonok voltak, akik gyerekeket ettek, míg az Empusa nevű teremtmény utazókat falt fel.

(SódóGA)
 

Az üvegkést, amit Lamia használ, Matthew Vaughn rendező eredetileg Magnetónak tervezte az egyik X-Men filmhez, melyet végül nem használtak fel.

(SódóGA)