Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
43
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Csillagpor
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Az egyik kedvenc kalandfilmem. Szerethető karakterek, folyamatos cselekmény, nem túl csöpögős romantikával. Robert de Niro pedig ismét megcsillogtatta zseniális színészi játékát. Hétvégi családi mozinak tökéletes választás.

 
Deku   2017. 07. 18.

A könyvet is imádtam és meglepően a filmet is. Remek választás bárki számára. Szerintem lehetett volna jobb is de azért rossznak semmiképp sem mondanám. Kól összehozták a filmet ezért be is került a kedvenceim közé


 
dailyfilmsan   2019. 03. 14.

Egy varázslatos történetet tár elénk a Csillagpor, nem mellesleg egy igen jó szereplőgárdával. A díszlet és a jelmez nagyon jól sikerült és a film hangulata is rendben van. Talán kicsit túl mesés is; mesekönyvbe illik első perctől az utolsóig.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Nagyon nagy kedvencem,mind a film,s mind a könyv is. Tökéletesen visszahozták a könyv hangulatát,ami bizony nagyon kevés filmnél sikerül. A szereplőket is nagyon jól megválogatták,jól játsszák a szerepüket. Nagyon kedves kis történet,boszikkal,s szerelemmel tűzdelve:)

 
Norbi   2018. 07. 23.

Családias szép hangulatú filmecske. A karakterek nagyon szimpatikusak voltak számomra, érdekes és nem egy általános témájú aranyos film szemtanúja lehettem.

A film összbevétele 135 560 026 dollár volt (imdb.com).

 

A film Neil Gaiman azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Shakespeare kapitány repülő hajóját Caspartine-nek hívják, a rendező Caspar és Clementine nevű gyermekei után.

(SódóGA)
 

Minden herceg ruhájának mintájában visszaköszön a saját száma, Septimusnak ráadásul minden gombján ott van a hetes.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.