Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Csillagpor (2007)

Stardust
Filmadatlap
 
30
Szereplők
48
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Claire Danes
Charlie Cox
Robert De Niro
Michelle Pfeiffer
Claire Danes
Charlie Cox
Robert De Niro
Claire Danes
Charlie Cox
Michelle Pfeiffer
Charlie Cox
Michelle Pfeiffer
Claire Danes
Charlie Cox
Charlie Cox
Claire Danes
Robert De Niro
Claire Danes

Videók (1)

 
ekkam   2022. 08. 23.

legújabb vélemény

0

Még annó a moziban láttam először, huszon-egynéhány évesen. Azóta már párszor megnéztem, de még mindig izgalmas, magával ragadó mesés, félelmetes, romantikus filmnek találom.

 
JRD   2022. 03. 10.

1
Sztárparádé...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szeretem ezt a filmet. Szeretem a karaktereket és a történetet. Volt amikor felvontam a szemöldökömet, de aztán úgy éreztem, hogy nagyon jó választás volt. Például, mint de Niro a meleg kalóz! Kissé ügyefogyott volt ahogyan táncikált, mégsem éreztem úgy, hogy de Niro nimbusza csorbult volna. Van benne minden. Erőszak, gyilkosság, ármány, szerelem, kaland, boszorkányság, varázslat, hatalomittasság, gyűlölet, gonoszság, félreértés és a végén minden és mindenki a helyére kerül. Érdemes megnézni akár többször is! Szóval kalandra fel, irány! Keress egy csillagot és jó szórakozást!

 
Deku   2017. 07. 18.

0

A könyvet is imádtam és meglepően a filmet is. Remek választás bárki számára. Szerintem lehetett volna jobb is de azért rossznak semmiképp sem mondanám. Kól összehozták a filmet ezért be is került a kedvenceim közé

 
dailyfilmsan   2019. 03. 14.

0

Egy varázslatos történetet tár elénk a Csillagpor, nem mellesleg egy igen jó szereplőgárdával. A díszlet és a jelmez nagyon jól sikerült és a film hangulata is rendben van. Talán kicsit túl mesés is; mesekönyvbe illik első perctől az utolsóig.

 
Eastern79   2022. 01. 11.

0
Modern mese

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Annak idején moziban láttam először, és azóta is ez az egyik olyan film, amit akárhányszor meg tudok nézni, mert egyszerűen lehetetlen megunni. Egyszerre tündérmese és felnőtteknek szóló fantasy, komédiába oltott társadalomkritika és horror, ráadásul olyan ügyesen olvasztja össze a stílusokat, hogy lehetetlen belekötni. Robert De Niro mint meleg kalóz? Michelle Pfeiffer mint emberevő boszi? Claire Danes mint humán égitest? Miért ne? Varázslat, erőszak, romantika, humor ad randevút egymásnak, hogy virtuóz vizualitásban tobzódva meséljenek el egy történetet útkeresésről, szerelemről, barátságról, mágiáról, szeretetről és gonoszságról. Minden tekintetben pazar, akár a látványról, akár az alakításokról vagy a forgatókönyvről van szó. Igazi klasszikus.

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Nagyon nagy kedvencem,mind a film,s mind a könyv is. Tökéletesen visszahozták a könyv hangulatát,ami bizony nagyon kevés filmnél sikerül. A szereplőket is nagyon jól megválogatták,jól játsszák a szerepüket. Nagyon kedves kis történet,boszikkal,s szerelemmel tűzdelve:)

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

0

A könyv egy gyönyörű szerelmi történet, de a film ennél sokkal többet ad. Humoros, akciódús, fordulatos, és a látvány, zene mindig mind nagyon a helyén van. Mindenképpen meg kell nézni. Minden korosztály számára szórakoztató, úgy vélem. Klasszikus tü... több»

A film összbevétele 135 560 026 dollár volt (imdb.com).

 

A film Neil Gaiman azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Shakespeare kapitány repülő hajóját Caspartine-nek hívják a rendező Caspar és Clementine nevű gyermekei után.

(SódóGA)
 

Minden herceg ruhájának mintájában visszaköszön a saját száma, Septimusnak ráadásul minden gombján ott van a hetes.

(SódóGA)
 

Michelle Pfeiffer volt a rendező egyetlen választása a boszorkánykirálynő szerepére, mivel évtizedek óta hatalmas rajongója.

(SódóGA)
 

A három boszorkányt gonosz görög mitológiai alakokról nevezték el. Lamia és Mormo olyan démonok voltak, akik gyerekeket ettek, míg az Empusa nevű teremtmény utazókat falt fel.

(SódóGA)