Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

A varázslótanonc (2010)

The Sorcerer's Apprentice
Filmadatlap
 
33
Szereplők
17
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Bee97   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Sokkal többet vártam ettől a filmtől, mint amit kaptam. Számomra csalódás volt. Semmi izgalom a filmben, semmi Nicolas Cage féle elem, vagy hangulat. 1x,max 2x nézhető...

 
Norbi   2018. 07. 28.

Mivel a misztikus filmek a gyengéim tudnak lenni , és ez a film nem vitte túlzásba a varázslást, imádtam. Az egész hangulat ez a sötét, de néha vicces, abszurd helyzetbe kavart főszereplő, mind-mind el lettek találva.


 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Az előzetesek alapján sokkal többet vártam. Nicolas Cage eddig leggyengébb filmje lett ez számomra, sajnos. Pedig Jay Baruchelt imádom, de ezen a filmen még ő sem nagyon tudott segíteni, olyan kevés volt a meseszál, történet benne.

 
Norbert93   2018. 07. 31.

Felejthető, sablonos, kiszámítható, de nem rossz.

 
sabnock666   2018. 08. 20.

Nicolas Cage azért zseni,ez nem vitás....egy ilyen közepes produkcióból egy jóval jobbat hoz létre úgymond....Fantasy,varázslatok,szép képi megjelenítés,gyönyörű vizuális effektek....alapjában véve nézhető kategória!!!

A film összbevétele 215 283 742 dollár volt (imdb.com).

 

A kínai negyedben játszódó jelenetet öt hónapig tervezték. A tényleges forgatáson pedig mintegy fél tonna konfettit szórtak szét.

(ps)
 

Balthazar a filmben azt állítja, hogy az emberiség az agyának csupán 10 százalékát használja. Ez egy elterjedt tévedés, agyunk teljes egészét használjuk, csak különböző időben különböző részeit.

(ps)
 

Dace Tesla tekercseinek működése csak filmtrükk, ennek ellenére a filmben hűen ábrázolják, hogy mire képes egy akkora tekercs.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.