Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A varázslótanonc (2010)

The Sorcerer's Apprentice
Filmadatlap
 
32
Szereplők
17
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Videók (2)

 
Bee97   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

0

Sokkal többet vártam ettől a filmtől, mint amit kaptam. Számomra csalódás volt. Semmi izgalom a filmben, semmi Nicolas Cage féle elem, vagy hangulat. 1x,max 2x nézhető...

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

0

Nicolas Cage azért zseni,ez nem vitás....egy ilyen közepes produkcióból egy jóval jobbat hoz létre úgymond....Fantasy,varázslatok,szép képi megjelenítés,gyönyörű vizuális effektek....alapjában véve nézhető kategória!!!

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

0

Az előzetesek alapján sokkal többet vártam. Nicolas Cage eddig leggyengébb filmje lett ez számomra, sajnos. Pedig Jay Baruchelt imádom, de ezen a filmen még ő sem nagyon tudott segíteni, olyan kevés volt a meseszál, történet benne.

 
elekm90   2017. 12. 09.

0

Nagyon nem tetszett. Pocsék, klisékkel teli film volt. Az a jelenet pedig, mikor Jay Baruchel karaktere Tesla-spirálok segítségével zenélve csajozik, teljesen röhejes :D 2/10

 
Norbert93   2018. 07. 31.

0

Felejthető, sablonos, kiszámítható, de nem rossz.

 
Norbi   2018. 07. 28.

0

Mivel a misztikus filmek a gyengéim tudnak lenni , és ez a film nem vitte túlzásba a varázslást, imádtam. Az egész hangulat ez a sötét, de néha vicces, abszurd helyzetbe kavart főszereplő, mind-mind el lettek találva.

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

0

Gyenge kis látványvilágú és történetű film, de nekem valamilyen furcsa megmagyarázhatatlan okból nagyon tetszett. Kicsit elkapott egy olyan Harry potteres hangulat lehet azért. A főszereplő srác Jay Baruchel nagyon király volt és passzolt a film látv... több»

A film összbevétele 215 283 742 dollár volt (imdb.com).

 

A kínai negyedben játszódó jelenetet öt hónapig tervezték. A tényleges forgatáson pedig mintegy fél tonna konfettit szórtak szét.

(ps)
 

Balthazar a filmben azt állítja, hogy az emberiség az agyának csupán 10 százalékát használja. Ez egy elterjedt tévedés, agyunk teljes egészét használjuk, csak különböző időben különböző részeit.

(ps)
 

Dace Tesla tekercseinek működése csak filmtrükk, ennek ellenére a filmben hűen ábrázolják, hogy mire képes egy akkora tekercs.

(ps)
 

Az Incantust, a varázslók bibliáját három hónapig készítették, és gondosan öregítették, hogy több száz évesnek tűnjön.

(ps)
 

Drake Stone szobájában két poszter is a Magic: the Gathering kártyajátékot reklámozza.

(ps)