Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Narnia krónikái: Caspian herceg (2008)

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Filmadatlap
 
31
Szereplők
16
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Narnia krónikái: Caspian herceg

Galéria (16)

Anna Popplewell
William Moseley
Anna Popplewell

Videók (1)

 
drg0602   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

0

Mint az előző rész ez is egy kellemes családi fantasy amit nem szabad kihagyni. Nekem tetszett. Jó történet, látványos! Egész jó családi film, egy borús délutánon!

 
dulkap   2015. 07. 03.

0

Egy hangyányival gyengébb mint az előző rész, de nagyjából hasonló a színvonala szerintem. A film második fele kifejezetten élvezetes is volt időnként. Talán egy kicsit több fantáziával a csatajelenetek és egyéb dolgok, nem keltettek volna bennem egy... több»

 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Nekem jobban tetszik mint az első rész, itt már megváltozott minden a régi mellék szereplők már meghaltak, helyettük újak vannak, és új ellenség is fedi fel a fejét aki maga az ember.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Édes meseként, türdérmeseként fogható fel ez a film. Ismét eljutottak Narnia-ba és ismét meg kell kűzdeniük a vidék szabadságáért. Főleg Caspian és Susan párosa miatt imádtam a filmet. Kár hogy nem kaptak több közös jelenetet. Az animáció is egész látványosra sikerült.

 
Norbert93   2019. 05. 05.

0

A Narnia krónikái sosem volt egy olyan részletes vagy egyedi, mint a LOTR vagy a Harry Potter, de a maga nemében mindig elrepített minket egy varázslatos mesebeli világba, ahol emberek, lovagok, szörnyek és beszélő állatok éltek. Az egész olyan akár egy tartalmas álom, amiből az ember nem igazán szeret felkelni.

 
Fahéjgolyó   2016. 11. 07.

0

A legtöbb trilógia nem tudja tartani a színvonalat, ez itt is így történt, de szerencsére nincs sokkal lejjebb, mint az előzőek. Továbbra is élvezhető, újabb történetszálat mutatnak így nem elcsépelt az alapsztori. Kalandos cselekménye van ezért ha valaki nem nagy fanatikus akkor élvezni fogja.

 
Csillagpor   2018. 10. 22.

0

Alapvetően nagyon szeretem a Narnia könyveket, történeteket, de ez a film nekem valahogy nem jött át. Vérszegény lett a történet. Hiába csináltak hozzá tökéletes hátteret az animációval és jók a színészek ha nincs súlya amit eljátszanak. Egy gyengécske mesének fogható fel így a film.

A film összbevétele 419 651 413 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben 1500 speciális effektet használtak a látvány kedvéért.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Skandar Keynes megsérült az egyik csatajelenet forgatása közben. A jelenet szerint egy szikláról kellett volna leugrania egy lóra, de ez nem sikerült, s megsérült a sarka. A többi jelenetet már erős fájdalomcsillapítók hatása alatt kellett felvennie.

(ArpiHajdu és Réci)
 

2008-ban a 10. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Ben Barnes a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Anna Popplewell több napot hiányzott a forgatásról, hogy befejezhesse iskolai vizsgáit.

(kázsé)