Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68

Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (2010)

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
39
Képek
2
Videók
Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Valamiért ez a rész sem sikerült túl jól, sőt talán a leggyengébb a szériából. Nem is a látványvilág a negatívum, hanem a szereplők és a sztori sem túl izgalmas. Nem kellene már erőltetni a narniákat.

 
Fahéjgolyó   2016. 11. 21.

Ez már eléggé nyögvenyelősen megy, erőltetett lett. Sajnos nem minden könyvadaptáció sikerül jól. Ha teljesnek aakrjuk érezni a történetet, akkor érdemes megnézni, de semmit nem veszítünk ha kihagyjuk.


 
Norbert93   2019. 05. 14.

Fele csapat, fele élmény

A film visszakalauzol bennünket a varázslatos álomvilágba, de már közel sem kapunk annyi fantáziát, s ezt leszámítva is kicsit szegényesebb összképet tárnak elénk. Caspian nekem túl sablonos, amolyan jellegtelen, Edmund bár komplikáltabb karakter, de itt már ő sem volt az igazi. A legértékelhetőbb a gonosz unokatesó, Eustass (?) volt a maga elkényeztetett es undok stílusával, majd a bekövetkezett karakterfejlődésével. Alapjában véve érdemes lehet megnézni a filmet, mert még mindig szép, még mindig varázslatos és nem utolsósorban látványos, de ne várjunk katartikus élményt vagy történetet.

 
zsirafcica   2018. 12. 26.

Mert az élet örök, Narnia pedig csak ennek egy állomása

A Narnia krónikái az a trilógia, ami próbálja átsegíteni az embert élete egyik legnehezebb, és legtöbb buktatót rejtő korszakán. Ez az időszak, amikor mindannyian úgy gondoljuk, minden apró hiba, amit vétünk végzetesnek, kijavíthatatlannak bizonyul. Túl sok dolog nehezedik ránk egyszerre, túl sok mindent várnak el tőlünk. Ez a film, Aslanon, a nagy, bölcs, megnyugtató oroszlánon keresztül tanít meg minket arra, hogy nincsen baj azzal, ha nem sikerül valami először, mert mindig lesz valaki a környezetünkben, aki hajlandó lesz megadni nekünk a második esélyt, és átsegít minket döcögős döntéseinken. Mindössze egyetlen elvárás van. Elfogadni önmagad és azzal kezdeni valamit, mert mindannyiunkban... több»

 
Mate   2015. 05. 07.

Meglehetősen jól sikerült folytatás, az új szereplő belepasszol a világba, akármilyen furcsa a szemöldöke...

A film összbevétele 418 186 950 dollár volt (imdb.com).

 

A film bemutatójára 2010. november 30-án került sor Londonban, a Royal Film Performance nevű rendezvényen, a Leichester Square-ben. Az eseményen állítólag maga II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg is részt vett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet az ausztráliai Queenslandben, valamint a Warner Roadshow stúdióiban forgatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Skandar Keynes a víz alatti jelenetek leforgatásához megszerezte a Búvároktatók Szakmai Egyesületének engedélyét.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.