Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
85

A hobbit: Smaug pusztasága (2013)

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Filmadatlap
 
32
Szereplők
78
Vélemények
32
Képek
1
Videók
A hobbit: Smaug pusztasága
Martin Freeman
Evangeline Lilly
Richard Armitage
Evangeline Lilly
Luke Evans
Martin Freeman
Orlando Bloom
Orlando Bloom
Martin Freeman
Ian McKellen
Lee Pace
Evangeline Lilly
Stephen Fry
Richard Armitage
Manu Bennett
Martin Freeman
Evangeline Lilly
 
drg0602   2020. 06. 02.

legújabb vélemény

Nagyon szeretem a Gyűrűk ura világát, így a Hobbit ezén része sem okozott csalodást. Fantasztikus világot tár ellénk ez a tökéletes történet. Úgy mint a Gyűrűk urát a Hobbit-nak ezt a részét is egy imádom, és ajánlom mindenkinek. 10/10

 
Artemisia   2018. 06. 25.

Szédületesen jó fantasy. Roppant lebilincselő, izgalmas, kalandos történet. Nagyon dinamikus , feszes a cselekményvezetés, alig jutunk lélegzethez a történések között, pl. mielőtt felocsúdnánk a Bakacsinerdőbeli óriáspókok támadásából a szereplőket már foglyul is ejtik a tündék, még ki sem szabadulnak mikor már az orkokkal kell harcolniuk, még üldözik őket az orkok mikor már Tóvárosban kényszerülnek bújkálni, meg sem pihennek Tóvárosban , mikor felébresztik Smaugot, a sárkány, és alighogy megmenekülnek Smaug elől, mikor a sárkány elszabadul és a lakott városok felé indul. A képi világ egyszerre gyönyörű és vadregény, illetve ódon fantasyszerű. Tetszett, ahogy egyre több szállal kapcsolódik A gyűrűk ura történetéhez.


 
Deku   2017. 07. 24.

Véleményem szerint piszkosul jó rész volt ez és a trilógia is jól sikerült. Nem hinném, hogy bármiben is az eredeti sztori mögött lemaradt volna. Tetszett ez a film nagyon.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nagyon jó, kalandos történet itt már végre megismerhetjük a bátor zsákos Bilbót, szerintem méltó utódja az elődjének, mindenkinek ajánlani tudom aki szereti a Gyűrűk urát.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 10.

Tökéletes befejezése a trilógiának. Talán ebben a részben jön át a legjobban a könyv hangulata. Látványosan mutatja be az eseményeket, a néző sosem unatkozik. Itt is csak annyi a kifogásolni valóm, hogy aki olvasta a könyvet, annak zavaróak lehetnek a kiegészítő szálak a történetben

A film összbevétele 960 366 855 dollár volt (imdb.com).

 

Evangeline Lilly 13 éves kora óta a Tolkien Középfölde Világ rajongója.

(mamiéstöti2)
 

A film elején, amikor a kamera végigpásztáz Bree-n, egy pillanatra feltűnik a rendező, Peter Jackson is, amint épp répát majszol.

(hp)
 

Benedict Cumberbatch nagy rajongója a történetnek. Fiatalkorában esti mese gyanánt édesapja gyakran olvasott fel neki a Hobbitból.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.