Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
29
Képek
4
Videók
 
Norbert93   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Regényhű adaptáció

A sztori eltávolodik a Disney féle mézes-mázostól és annyi feldolgozás után végre kicsit közelebb kerülünk a regény cselekményéhez. Végre Ká sem az a jelentéktelen mellékgonosz karakter, hanem az a fenséges, bölcs óriáskígyó akit mindenki tisztelettel kezel a dzsungelben, még maga Kán is. A cselekménye mindenképp erősebb, mint a Disney változaté, ámde hiába Andy Serkis keze alatt futott a produkció a CGI minősége kicsit alulmúlja Jon Favreau filmjét és ez leginkább az állatok mozgása során válik leginkább láthatóvá.

 
pj19   2019. 01. 13.

Nem rossz kis film,a kissé átdolgozott story jót tett a történetnek.Elmaradt a kissé giccses Walt Disney féle befejezés.Az állatok CGI megejelnése kissé bugyutára sikeredett.Nézhető film,nézzétek meg bátran!

Andy Serkis
Andy Serkis
Andy Serkis
 

Ron Howard és Alejandro González Iñárritu is szóba került a rendezői posztra.

(dulkap)
 

Andy Serkis rendezői bemutatkozása.

(dulkap)
 
A kis Maugli magára marad a sűrű, sötét dzsungelben, ahol rátalál Bagira, a párduc. A vadmacska pártfogásába veszi a csecsemőt, majd elviszi a farkasokhoz és kieszközöli, hogy vezérük, a bölcs Akela befogadja a falkába. Maugli élete ugyanakkor állandóan veszélyben forog révén, hogy az őserdő nem egy kisgyereknek való hely, ráadásul az embereket megszállottan gyűlölő Sír-Kán hamarosan tudomást szerez létezéséről. több»