Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
34
Vélemények
28
Képek
2
Videók
47 ronin
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

Szeretem Japán szamurájoktól hemzsegő korszakát,és sokat is olvastam róla.Természetesen olvastam az eredeti történetet.Na ez nem az,de Carl Rinsch épített egy álomvilágot,ami egész jól funkcionál.Hiroyuki Sanada pedig egy nagy kedvencem,ő is,na meg p... több»

 
dulkap   2015. 07. 05.

Nekem tetszett és még nagyon lassúnak sem találtam. Reeves sosem volt nagy színész, de itt szerintem nem is kellett volna, hogy nagyon játsszon a mimikával. Viszont ami igazán feltűnő volt számomra, hogy képtelenség, hogy ugyanez a Rinko Kikuchi játszott a Bábel-ben, mint itt. Valami borzalmas volt a játéka szerintem.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Keanu Reeves azért az egyik kedvenc színészem, mert neki minden szerep jól áll. A történet felejthető, de a film látványos.

 
indingo   2018. 04. 26.

A szamurájok japánok, Keanu Reeves 1/4 részt kínai, nem mintha számítana. Szerintem inkább a látvány, a keleti hatás viszi a hátán a filmet, mintsem a története.

 
Deku   2017. 09. 13.

Ez a film cseppet mintha erőltetett lett volna, nem tudom de én így éreztem. Lehet én vártam sokat de ez most kevés volt nálam. Nem jött be nekem de egy próbát mindenképpen megérhet.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 14.

Látványos volt, érdekes volt mégsem ütötte meg a mércét. Nem igazán tudom megmondani miért nem nyerte el a tetszésem. Talán a kiforratlan szöveg vagy a néhol gyenge CGI. Egyszer meg lehet nézni de másodjára már nem köti le a figyelmet.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Mindig is nagyon szerettem az ilyen stílusú filmeket így nem volt nehéz dolog engem lenyűgözni. Könnyen tudtam azonosulni a szereplőkkel ,ami nálam ritkaság, szóval engem teljesmértékben meggyőzött.

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves

A film összbevétele 151 783 839 dollár volt (imdb.com).

 

Keanu Reeves szerint a filmezés angol és japán nyelven is zajlott a statiszták kedvéért.

(kázsé)
 

Ez a történet első Hollywoodi adaptációja, de összesen már a hetedik.

(kázsé)
 

Ezzel a filmmel debütált rendezőként .

(kázsé)
 

Jin Akanishi debütáló szerepe.

(kázsé)
 

rendezőt állítólag kirúgták a szerkesztői szobából az utómunkálatok alatt.

(kázsé)
 

A filmet nem vetítették le kritikusoknak.

(kázsé)