Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

47 ronin (2013)

47 Ronin
Filmadatlap
 
28
Szereplők
35
Vélemények
28
Képek
2
Videók
 
Eastern79   2021. 02. 07.

legújabb vélemény

0
Klasszikus új köntösben

A 47 ronin annak idején nem részesült túlságosan jó fogadtatásban, pedig egyáltalán nem lett rossz film, sőt. Keanu Reeves eleve jó választás volt a főszerepre, arról nem beszélve, hogy a nagy részét hazánkban forgatták. Az effektek nem kimagaslók, de azért nem is vészesen rosszak, a cselekmény kibontása és a rendezés azonban rendben van. Talán egy-két szereplőre lehetett volna több időt szánni, de alapjában véve tisztességes munka, és nem utolsó sorban szép.

 
dulkap   2015. 07. 05.

1

Nekem tetszett és még nagyon lassúnak sem találtam. Reeves sosem volt nagy színész, de itt szerintem nem is kellett volna, hogy nagyon játsszon a mimikával. Viszont ami igazán feltűnő volt számomra, hogy képtelenség, hogy ugyanez a Rinko Kikuchi játszott a Bábel-ben, mint itt. Valami borzalmas volt a játéka szerintem.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Keanu Reeves azért az egyik kedvenc színészem, mert neki minden szerep jól áll. A történet felejthető, de a film látványos.

 
indingo   2018. 04. 26.

0

A szamurájok japánok, Keanu Reeves 1/4 részt kínai, nem mintha számítana. Szerintem inkább a látvány, a keleti hatás viszi a hátán a filmet, mintsem a története.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Ez a film cseppet mintha erőltetett lett volna, nem tudom de én így éreztem. Lehet én vártam sokat de ez most kevés volt nálam. Nem jött be nekem de egy próbát mindenképpen megérhet.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 14.

0

Látványos volt, érdekes volt mégsem ütötte meg a mércét. Nem igazán tudom megmondani miért nem nyerte el a tetszésem. Talán a kiforratlan szöveg vagy a néhol gyenge CGI. Egyszer meg lehet nézni de másodjára már nem köti le a figyelmet.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

0

Szeretem Japán szamurájoktól hemzsegő korszakát,és sokat is olvastam róla.Természetesen olvastam az eredeti történetet.Na ez nem az,de Carl Rinsch épített egy álomvilágot,ami egész jól funkcionál.Hiroyuki Sanada pedig egy nagy kedvencem,ő is,na meg p... több»

Galéria (28)

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves

Videók (2)

A film összbevétele 151 783 839 dollár volt (imdb.com).

 

A film nagy részét hazánkban forgatták.

(Eastern79 )
 

Keanu Reeves szerint a filmezés angol és japán nyelven is zajlott a statiszták kedvéért.

(kázsé)
 

Ez a történet első hollywoodi adaptációja, de összesen már a hetedik.

(kázsé)
 

Ezzel a filmmel debütált rendezőként Carl Rinsch.

(kázsé)
 

Jin Akanishi debütáló szerepe.

(kázsé)
 

Carl Rinsch rendezőt állítólag kirúgták a szerkesztői szobából az utómunkálatok alatt.

(kázsé)
 

A filmet nem vetítették le kritikusoknak.

(kázsé)