Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
29
Szereplők
32
Vélemények
28
Képek
2
Videók
47 ronin
 
dulkap   2015. 07. 05.

Nekem tetszett és még nagyon lassúnak sem találtam. Reeves sosem volt nagy színész, de itt szerintem nem is kellett volna, hogy nagyon játsszon a mimikával. Viszont ami igazán feltűnő volt számomra, hogy képtelenség, hogy ugyanez a Rinko Kikuchi játszott a Bábel-ben, mint itt. Valami borzalmas volt a játéka szerintem.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Keanu Reeves azért az egyik kedvenc színészem, mert neki minden szerep jól áll. A történet felejthető, de a film látványos.


 
indingo   2018. 04. 26.

A szamurájok japánok, Keanu Reeves 1/4 részt kínai, nem mintha számítana. Szerintem inkább a látvány, a keleti hatás viszi a hátán a filmet, mintsem a története.

 
Deku   2017. 09. 13.

Ez a film cseppet mintha erőltetett lett volna, nem tudom de én így éreztem. Lehet én vártam sokat de ez most kevés volt nálam. Nem jött be nekem de egy próbát mindenképpen megérhet.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 14.

Látványos volt, érdekes volt mégsem ütötte meg a mércét. Nem igazán tudom megmondani miért nem nyerte el a tetszésem. Talán a kiforratlan szöveg vagy a néhol gyenge CGI. Egyszer meg lehet nézni de másodjára már nem köti le a figyelmet.

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
 

Keanu Reeves szerint a filmezés angol és japán nyelven is zajlott a statiszták kedvéért.

(kázsé)
 

Ez a történet első Hollywoodi adaptációja, de összesen már a hetedik.

(kázsé)
 

Ezzel a filmmel debütált rendezőként Carl Rinsch.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.