Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
2
Videók
I. E. 10 000
 
Norbert93   2018. 09. 09.

legújabb vélemény

Sablonos és fordulat sem igazán található benne, de mivel imádom az őslényeket ezért elkalauzolt egy csiszolatlan, de megfogó filmes világba. Délutáni pihenés mellé megfelel, de semmi több.

 
Bob   2018. 01. 10.

Megjelenés előtt ígéretes volt a film, de utána sajnos nem. Kevés filmet hagyok abba a vége előtt, de ez nézhetetlen. Annyira unalmas és rosszul lett megcsinálva, hogy arra nincs kifejezés. Nem ajánlom senkinek.


 
hell.l   2016. 05. 08.

Ezt egy fantázia filmnek kell felfogni, de ha így fogjuk fel akkor is hagy természetesen kívánni valót maga után. Egy jobb rendezővel, forgatókönyvíróval talán jobbat ki lehetett volna hozni belőle.

 
tamas84   2015. 06. 04.

Ez a film minden lehetséges szempontból wtf! Kalandfilm szeretne lenni sok rácsodálkozós jelenettel és nagy hűhákkal, de sokkal inkább tűnik paródiának, mint bármi másnak. Piramisokat építenek mamutokkal! Ne keressük a logikát a filmben, ez egy ZS kategóriás film, amit meglehetősen sok pénzből készítettek el.

 
gandalf01   2014. 10. 21.

Még ilyet? Megy a rasztás mammut vadász, hogy megnézze a piramisokat. Persze a történelem előtti Egyiptomban valami fura űrlény szerű alakok zsarnokoskodnak. Nagyon mese és nagyon gyenge. Ami valamit ér a filmben, az csak a látvány. A kardfogú tikgris és a mammutok egészen jól sikerültek. Egyébként néhány jelenetnél lehet látni, hogy nem is igazi rasztával szambáznak az ősmukik, csak be van tekerve a hajuk. Olyan, milyet amilyet 14 éves kislányok csinálnak egymásnak egy pizsamapartin hajlakkal meg tekergetéssel. Gratulálok!

A film összbevétele 269 784 201 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben számos tévedés van. Téves a piramisok építésének időpontja, a Khafre piramis tetején ábrázolt ben-ben kő, amely a legfelső elem, a piramisok és az Orion csillagkép közötti összefüggés is csúsztatás. Az Orion csillagképet a gízai piramisokkal lehet kapcsolatba hozni.

(ps)
 

A filmben a hetvenedik perc körül egy térkép látható, amelyen látható a legendás Atlantisz a Spanyol partok közelében.

(ps)
 

D'Leh neve visszafelé olvasva Held, ami németül hőst jelent.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.