Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66

Hófehér és a vadász (2012)

Snow White and the Huntsman
Filmadatlap
 
30
Szereplők
31
Vélemények
30
Képek
1
Videók
Hófehér és a vadász
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Róbert Gyenes   2020. 02. 29.

legújabb vélemény

A Hófehérke megfilmesítve, kibővítve. Kicsit felidézi gyerekkorom napjait. Charlize Theron , Ravenna királynőt alakító színésznő a legtöbbet hozta ki ördögi szerepéből. Jó volt újra látni az Alkonyat filmek egyik fő karakterét.

 
Artemisia   2017. 12. 10.

Megosztó érzéseket keltett bennem a film. A látványvilág nagyon szép, a szereplőgárda is jól lett összeválogatta, de a történet már több hibát is ejt,esetenként nagy amatőröket is,pl. Ravennának 2-szer is lehetősége van megölni Hófehért,de ő kiselőadást tart neki,olyasmikről amiket a film eleje óta tudunk.Valami eredetibbet is kitalálhattak volna a megmenekülésére. Hemsworth és Theron alakítása remek,de Stewart játéka lagymatag,a reakciói, a gesztusai, a mozgása,a szóhasználata oda nem illő és hiteltelen.Én megreformáltam volna kicsit a szereposztást, a főszerepet Theronnak kellett volna kapnia,Ravenna szerepét pedig egy másik színészóriásra bíztam volna,előre Sigourney Weaver jutott eszembe.A profibb alakítások mellett az öregedés-témát is jobban meg lehetett volna lovagolni,hiszen Charlize Theron 28-29-nél nem néz ki többnek és sokkal szebb mint Stewart. Minden adott volt egy Disney-minőségű, gyönyörű klasszikus elkészítéséhez, de rengeteg lehetőséget kiaknázatlanul hagytak,így középszinten maradt.


 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

A klasszikus rajzfilmek modern élőképes megjelenítésének egyik legjobban sikerült darabja. A történet sem lett elcsépelt és itt a látványon van a hangsúly, ami parádés.

 
indingo   2017. 04. 10.

A látványa rendben volt a filmnek. Maga a történet már gyengécske volt, de szórakozásnak így is megteszi. A két főszereplő nekem nem passzolt össze. Hemsworth túl férfias volt Stewarthoz.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Egy klasszikus mese teljes megerőszakolása a Twilight-hívő tinigeneráció számára. Nem lett volna rossz film, de az egész komolytalanná vált attól a gondolattól, hogy a csupacsont Kristen Stewart lenne a földkerekség legszebb lánya. Persze, értem én, kellett egy húzónév. A speciál effektekért azért kapnak a készítők egy pirospontot.

Charlize Theron

A film összbevétele 396 592 829 dollár volt (imdb.com).

 

Hófehér édesanyját játszó királynő, a film rendezőjének a felesége volt a film készítése idején még. Miután Rupert Sanders és Kristen Stewart összeszűrte a levet, mindkettőjük kapcsolatának vége lett. Kristen-é átmenetileg, aztán végleg Robert Pattinson-nal.

(Kirana80)
 

A film 170 millió dollárból készült el. A kritikusok igen vegyes értékelést adtak neki.

(Mavil)
 

A filmből Lily Blake egy regényt is készített.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.