Az utolsó léghajlító (2010)

The Last Airbender

hp   2020. 07. 23.

Felnőttként kezdtem már bele az eredeti animációs sorozatba, és azonnal megfogott a sztori, a humor, a látvány, a báj és a szív, ami jellemezte a szériát. Aztán jött a hír, hogy egészestés mozifilm készül, és akkor még úgy voltam vele, hogy ez egy ig... több»

dailyfilmsan   2018. 07. 01.

Akár csak a családi titkokat néztem volna a narratíva és a dialógus teljesen kuka. Az effektusok rendszerint késnek és ettől nevetséges az összes megmozdulás ami az elemek előhívásához szükségesek. Annyira gyengére sikeredett ez a film hogy a készítő... több»

Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Van amit nem kellene erőltetni, hogy élőszereplős változatban elkészítsenek. Ez is egy ilyen film sajnos. A sorozathoz képes semmitmondó és csak a látványra mennek sajnos. Tucatfilm. Max egyszernézős így sajnos.

Norbert93   2018. 07. 18.

Önmagában egy átlagos film, amely egy különös világba kalauzolná a nézőt, viszont az eredeti animációs film minőségét meg sem közelíti. A film világa nem túlságos ragad magával, valamint a szereplő választás sem túl kiemelkedő.

Norbi   2018. 07. 23.

Félbevágták a filmet úgy érzem. Egy csomó elem, dolog félbehagyva maradt-e, kihasználatlanul. Ha jobban lettek volna az effektek kidolgozva talán lett volna folytatása.

drg0602   2020. 03. 07.

Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a történetből. Elég gyengécske sajnos.

kevelin   2017. 10. 14.

Nekem tetszett kár hogy nem lett folytatása. Pedig érdemes lenne végig vinni az összes elemet, akkor egy nagyon kerek és összerakott történet lehetne belőel

A James Newton Howard által vezényelt zenekarban 119-en voltak.

(Thibo84 )

Jackson Rathbone kijelentette, hogy a filmben szereplő harci jelenetei voltak a kedvenc jelenetei, amelyeket leforgatott.

(Thibo84 )

Nicola Peltz Beckham volt M. Night Shyamalan egyetlen választása Katara szerepére.

(Thibo84 )

M. Night Shyamalan szerint egyes szereplők nevének „hibás kiejtése” annak tudható be, hogy „tisztelni akarta a forrásanyagot”, és az ázsiai kiejtést kívánta használni.

(Thibo84 )

Noah Ringert édesanyja többször is meglátogatta őt a forgatáson, mert látni akarta, hogy jól bánik-e vele a stáb, és hogy a kaszkadőrjelenetek nem jelent-e semmilyen kockázatot fiára nézve.