Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
53
Képek
1
Videók
 
hp   2020. 07. 23.

legújabb vélemény

Felnőttként kezdtem már bele az eredeti animációs sorozatba, és azonnal megfogott a sztori, a humor, a látvány, a báj és a szív, ami jellemezte a szériát. Aztán jött a hír, hogy egészestés mozifilm készül, és akkor még úgy voltam vele, hogy ez egy igen erős alapanyag, és bíztam benne, hogy Shyamalan össze fog tudni rakni egy épkézláb mozit. Talán keveseket ér meglepetésként, ha ennyi évvel a bemutató után azt mondom, hogy a rendező csúfos kudarcot vallott. Minden pozitív jelző, ami említettem feljebb, hiányzott belőle, és még egy jó adag unalom is hozzácsapódott. Baromi nagy kár, mert ebben tényleg sok lehetett volna, és most már talán sosem derül ki, pontosan mennyi is...

 
dailyfilmsan   2018. 07. 01.

Akár csak a családi titkokat néztem volna a narratíva és a dialógus teljesen kuka. Az effektusok rendszerint késnek és ettől nevetséges az összes megmozdulás ami az elemek előhívásához szükségesek. Annyira gyengére sikeredett ez a film hogy a készítők betervezték a folytatást , elő is készítették a történetet hozzá mégis elkaszálták a további munkálatokat de végig nézve a filmet nem csodálkozom.


 
Norbi   2018. 07. 23.

Félbevágták a filmet úgy érzem. Egy csomó elem, dolog félbehagyva maradt-e, kihasználatlanul. Ha jobban lettek volna az effektek kidolgozva talán lett volna folytatása.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Van amit nem kellene erőltetni, hogy élőszereplős változatban elkészítsenek. Ez is egy ilyen film sajnos. A sorozathoz képes semmitmondó és csak a látványra mennek sajnos. Tucatfilm. Max egyszernézős így sajnos.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Önmagában egy átlagos film, amely egy különös világba kalauzolná a nézőt, viszont az eredeti animációs film minőségét meg sem közelíti. A film világa nem túlságos ragad magával, valamint a szereplő választás sem túl kiemelkedő.

 
kevelin   2017. 10. 14.

Nekem tetszett kár hogy nem lett folytatása. Pedig érdemes lenne végig vinni az összes elemet, akkor egy nagyon kerek és összerakott történet lehetne belőel

 
drg0602   2020. 03. 07.

Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a történetből. Elég gyengécske sajnos.

A film összbevétele 319 731 881 dollár volt (imdb.com).

 

Az első forgatókönyv az anime mind a 20 részét feldolgozta. A becsült játékidő viszont így hét óra lett volna.

(ps)
 

A mozis változatból nagyjából 30 percnyi anyagot vágtak ki, mielőtt a filmet 3 dimenziósra konvertálták volna. A Paramount azért döntött így, hogy spóroljanak egy kicsit az egyébként is nagy költségvetésű filmen.

(ps)
 

A film története Avatar – Aang legendája (2005) című animén alapul.

(ps)
 

M. Night Shyamalan több ponton is eltér az eredeti történettől. Az eredeti történetben a tűzhajlítóknak nem volt szükségük tűzforrásra.

(ps)
 

Ez volt az első eset, hogy M. Night Shyamalan a film készítése során eltért az eredeti történettől.

(ps)
 

Az, hogy 3D változatot is készítettek a filmből, mintegy 5-10 millió dollárba került.

(ps)
 

A film 150 millió dollár költségvetésével ez a legdrágább film, amit M. Night Shyamalan valaha rendezett.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.