Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Alice Csodaországban (2010)

Alice in Wonderland
Filmadatlap
 
28
Szereplők
41
Vélemények
199
Képek
1
Videók
 
Szilonka   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

Nagyon érdekes feldolgozás. Tényleg, mintha egy mesét néznénk, de mégis tettek sok újat is bele a készítők.

 
Shelby07   2018. 01. 29.

Wow, hát Johnny Depp megint csak hozta a formáját és a történetet nem lehetett elrontani szerintem, hisz ez egy sokunk által ismert igen régi mese. Tettek bele saját elgondolású eseményeket is, de az alap nem változott. Nekem nagyon tetszett, szerintem igazán jóra sikerült és látványvilága is magával ragadó.


 
indingo   2017. 07. 02.

Először kicsit szokatlannak találtam a filmet, hogy sok esemény kapcsán elrugaszkodott az eredeti történettél, de később érlelődött bennem a dolog és kifejezetten tetszik, hogy mertek változtatni.

 
Fahéjgolyó   2016. 11. 21.

Nekem tetszett a történet megvalósítása, a színészek tökéletes választások voltak a szerepekre. Jól megalkották azt az őrült világot ami az eredeti mesét is jellemzi, de egy szinttel felnőttesebben.

 
Szivárvány1   2016. 11. 19.

Kedvenc mozi volt még annó. Tökéletes a film hangulata és zseniálisan feldolgozták a mese történéseit. Bár az Alice-al én mindig elfogault leszek kicsit, de ezt kicsit sem sajnálom. A látványvilága magával ragadó és a szereplők is nagyon odatették magukat ebben a monumentális filmben.

A film összbevétele 1 025 467 110 dollár volt (imdb.com).

 

2010-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Helena Bonham Carter a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 4. közös filmje.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.