Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Vadregény

(Into the Woods)
 
andor50  2016. 04. 19.

Legalább a dalok jók lennének, de még ez se mondható el erről a filmről. Erőltetetten össze lettek kutyulva a mesék, hogy valahogyan mindegyik összeérjen és a cselekményük találkozzon, de ez olyan bénán lett megoldva, hogy alig lehetett végignézni a filmet. Nem tettszett.

 
Szivárvány1  2016. 11. 19.

Nagyon érdekes volt, bár utána napokig csak dallamban tudtam gondolkodni ami eléggé vicces voltXD Úgy ültünk be rá találomra, és nem tudtuk , hogy musical. Hát érdekes két és fél óra volt. Néhol már kínunkban sírtunk a röhögéstől annyi baromság volt összemixelve a régi mesékből. Nézhető, de éppencsak.

 
TribeBubu  2016. 11. 06.

Mindig hangoztatom, hogy nem bírom túlzottan a Disney dolgait, de időnként képesek olyat alkotni, ami még nekem is bejön. A Vadregény is ilyen.
Ami miatt nagyon tetszett, az az, hogy rengeteg dologban hajaznak gyerekkorom kedvenc élőszereplős félig-meddig musical fantasy filmjeire. Akkoriban nem nagyon tudták látványosan elkészíteni akkora büdzséből azokat a meséket, ezért kapott például pompás jelmezt Christopher Walken Csizmás Kandúr eljátszásához. A Vadregényben igyekeztek keveset dolgozni CGI-jal, így rajzolt farkas helyett Johnny Deppet öltöztették be olyan kosztümbe, ami azt sugallta, hogy ő egy állatot alakít, akárcsak Walken esetében. A színházat idéző előadás, a hangulat, a dalok, ezek is mind az említett mesefilmekre emlékeztettek engem.
Az viszont gyenge pontja volt számomra a filmnek, hogy bár sok esetben kedvelem a musical műfajt, ez a kétórányi dalolászás szerintem egy kicsit sok volt. Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de nekem 60-90 perc között kell, hogy legyen egy musical. Akkor bírom hosszabb ideig, ha a dalok fülbemászóak, a rendező, a színészek meg úgy az egész stáb remekel. Itt az előbbi hiányzott még nekem. Jók voltak a dalok, de nem olyan fogósak, mint mondjuk, a Sweeney Todd, az Ének az esőben vagy az Óz, a csodák csodája esetében.
Mindent összevetve jó élmény volt a film. Aki a musicaleket és a fantasyket szereti, annak jó néznivaló :)

 
Curacao86  2015. 08. 09.

Oh, bár csak... ne néztem volna meg ezt a vackot. Egyszerűen hihetetlen, hogy ez az ismert mesékből összemixelt marhaság filmen a Disney tálalásában az elk**t befejezéssel mennyire unalmas. Az már csak hab a törént, hogy egy átlag musical-nél is idegesítőbb a rengeteg éneklés és a szánalmas, erőltetett elemek. Borzalmas, ez a Disney egyik mélypontja!

 
Bizsu82  2015. 04. 28.

Nekem elnyerte a tetszésemet ez a jól sikerült kis egyveleg. Mesés, kicsit misztikus, fantasy vonásokkal, amitől még érdekesebb lesz. Az egész család számára jó szórakozást nyújt, ajánlani tudom a misztikus-scifis műfaj minden kedvelőjének!

Meryl Streep
Meryl Streep
James Corden
Anna Kendrick
Chris Pine
Lucy Punch
Christine Baranski
Tammy Blanchard
Emily Blunt
James Corden
James Corden
Lilla Crawford
Billy Magnussen
Lilla Crawford
Tracey Ullman
Meryl Streep
James Corden
Emily Blunt
Meryl Streep
Meryl Streep
MacKenzie Mauzy
MacKenzie Mauzy
Meryl Streep
Hetediksor: Vadregény
Több Tony-díj jelöléssel is büszkélkedő Rob Marshall keze alól, csak úgy törnek elő a jelöléseket díjra váltó színészek és színésznők, míg ő valahogy mindig csak a jelöléseknél marad. Vajon miért?
 

A filmben nyújtott alakításáért Meryl Streep 19. jelölését kapta, ezzel abszolút csúcstartó.

(Zsofi821)
 

A Disney több jelenetet is túl sötétnek talált, ezért azokat vagy kihagyták, vagy átírták a forgatókönyvet.

(ps)
 

A film forgatása 2013 szeptembere és decembere között zajlott.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.