Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80

Demóna (2014)

Maleficent
Filmadatlap
 
37
Szereplők
78
Vélemények
29
Képek
3
Videók
Demóna
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Elle Fanning
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Elle Fanning
Elle Fanning
Angelina Jolie
 
sabnock666   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Ezt a semmit még Angelica Jolie sem tudja megmenteni.Miért kellett megcsinálni?Kinek kellett megcsinálni?Nem értem,de gondolom mások is így vannak vele.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Sokkal többet vártam ettől a filmtől, még Angelina Jolie játéka se dobott a színvonalon. Egyszer azért nézhető.


 
Artemisia   2018. 01. 14.

Érdekesen indul, de ahogy átcsap Csipkerózsika történetében elcsépeltté válik. Demóna Angelina Jolie alakításában roppant erős, drámai karakter, sokkal jobb lett volna a végeredmény, ha önálló filmet kap.

 
indingo   2019. 10. 26.

Ma már minden mesehősről film készül. Korábban, gyerekkoromban én Demónáról nem is hallottam. A története nekem gyermeteg volt, amellett hogy a látvány tetszett.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 27.

Nagyon tetszett ez az új szemszög amin keresztül megismerhetjük a régi jól ismert történetét Csipkerózsikának. Igaz Elle fFnning alakítása nagyon gyenge, de ettől eltekintve szórakoztató és bájos kis film. Bár én inkább láttam bele a Demóna és a király konfliktusát ebben a filmben, mint magát a mesét ami miatt nem unalmas hiszen nem a megszokott mese narratívája és képsorai mutatkoznak meg így.

A film összbevétele 758 410 378 dollár volt (imdb.com).

 

A Csipkerózsikában Demóna lila és a pink színekben pompázik, míg jelen filmben a komor színek dominálnak.

(Bogi87)
 

Anna Sheppard jelmeztervező Demóna ruhájának megalkotásához tanulmányozta a XV. sz-i olasz, francia festményeket és szobrokat, valamint reneszánsz műveket.

(Bogi87)
 

A Demóna valójában a Csipkerózsika előzményfilmjének tekinthető.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.