Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Demóna (2014)

Maleficent
Filmadatlap
 
40
Szereplők
70
Vélemények
29
Képek
10
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Sokkal többet vártam ettől a filmtől, még Angelina Jolie játéka se dobott a színvonalon. Egyszer azért nézhető.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Elég gagyira sikeredett. Nagy divat mostanság mindenféle régi mesét feldolgozni, de ezt sikerült elrontani. Nincs egy főszál, amin fusson a történet, szedett-vedett karakterek, egyedül talán a díszlet említésre méltó. Nekem nagy csalódás volt


 
Edii   2015. 04. 23.

Kiváló rendezés, kiváló forgatókönyv. Az eredetiség hiányát ügyesen fedik el a készítők és igyekeznek egy teljesen új szemszögből bemutatni Csipkerózsika történetét. Demóna karaktere nagyon jól fel van építve, jellemfejlődés kiváló, Angelina Jolie alakítása pedig hibátlan!

 
diumiu   2017. 12. 30.

Megmondom őszintén Angelina Jolie nem a kedvencem, sőt... Így voltak fenntartásaim ezzel a filmmel kapcsolatban is, de csak azért mert ő játszik benne. Ennek ellenére pozitívan csalódtam, mert hihetetlenül jól játszott és a történet is nagyon tetszett. Ajánlom mindenkinek!

 
Szivárvány1   2016. 11. 19.

Na az ilyen mese feldolgozásokért érdemes még nézni ezt a stílus. Nagyon tetszett. Mindenképpen nézze meg aki még nem látta, mert ez a mesefeldolgozás még újat is tud mutatni, ami még nem volt. Angelina Jolie egyik legjobb alakítása szerintem.

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Elle Fanning
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Elle Fanning
Elle Fanning
Angelina Jolie
 

A Csipkerózsikában Demóna lila és a pink színekben pompázik, míg jelen filmben a komor színek dominálnak.

(Bogi87 )
 

Anna Sheppard jelmeztervező Demóna ruhájának megalkotásához tanulmányozta a XV. sz-i olasz, francia festményeket és szobrokat, valamint reneszánsz műveket.

(Bogi87 )
 

A Demóna valójában a Csipkerózsika előzményfilmjének tekinthető.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.