Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Demóna (2014)

Maleficent
Filmadatlap
 
37
Szereplők
71
Vélemények
29
Képek
11
Videók
Demóna
 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Sokkal többet vártam ettől a filmtől, még Angelina Jolie játéka se dobott a színvonalon. Egyszer azért nézhető.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 27.

Nagyon tetszett ez az új szemszög amin keresztül megismerhetjük a régi jól ismert történetét Csipkerózsikának. Igaz Elle fFnning alakítása nagyon gyenge, de ettől eltekintve szórakoztató és bájos kis film. Bár én inkább láttam bele a Demóna és a király konfliktusát ebben a filmben, mint magát a mesét ami miatt nem unalmas hiszen nem a megszokott mese narratívája és képsorai mutatkoznak meg így.


 
babsy88   2015. 01. 23.

Elég gagyira sikeredett. Nagy divat mostanság mindenféle régi mesét feldolgozni, de ezt sikerült elrontani. Nincs egy főszál, amin fusson a történet, szedett-vedett karakterek, egyedül talán a díszlet említésre méltó. Nekem nagy csalódás volt

 
Edii   2015. 04. 23.

Kiváló rendezés, kiváló forgatókönyv. Az eredetiség hiányát ügyesen fedik el a készítők és igyekeznek egy teljesen új szemszögből bemutatni Csipkerózsika történetét. Demóna karaktere nagyon jól fel van építve, jellemfejlődés kiváló, Angelina Jolie alakítása pedig hibátlan!

 
diumiu   2017. 12. 30.

Megmondom őszintén Angelina Jolie nem a kedvencem, sőt... Így voltak fenntartásaim ezzel a filmmel kapcsolatban is, de csak azért mert ő játszik benne. Ennek ellenére pozitívan csalódtam, mert hihetetlenül jól játszott és a történet is nagyon tetszett. Ajánlom mindenkinek!

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Elle Fanning
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Elle Fanning
Elle Fanning
Angelina Jolie

A film összbevétele 758 410 378 dollár volt (imdb.com).

 

A Csipkerózsikában Demóna lila és a pink színekben pompázik, míg jelen filmben a komor színek dominálnak.

(Bogi87)
 

Anna Sheppard jelmeztervező Demóna ruhájának megalkotásához tanulmányozta a XV. sz-i olasz, francia festményeket és szobrokat, valamint reneszánsz műveket.

(Bogi87)
 

A Demóna valójában a Csipkerózsika előzményfilmjének tekinthető.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.