Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
70%

Annie (2014)

Annie
Filmadatlap
 
32
Szereplők
43
Vélemények
14
Képek
11
Videók
Annie
 
Szilonka   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

0

Nem igazán tudott lekötni a film. Valahogy annyira nem volt hihető a története, pedig a szereposztása többet ígért.

 
Deku   2017. 10. 23.

2

Hiba egy szál se akadt ebbe a filmbe. Nem tudom mit mondhatnék róla hisz nagyon tudták mit kell csinálni. Minden megvolt ebben a filmben amire vágytam. Rendben volt a látvány is és a történet is.


 
erare   2015. 03. 03.

0

Jajj, ezt a filmet kínszenvedés volt végignéznem. Boooooorzasztó! Musicalnek sem mondanám, zenés családi filmnek nagyon gyenge. A szereposztás igaz megállja a helyét, de a karakterek kidolgozatlansága pillekönnyű feladat volt a színészek számára, s e... több»

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Nekem annyira nem jött be. Rájöttem, hogy a dalokkal van a bajom. Kifejezetten idegesítettek. Ha egy sima mezei film lett volna - dalok nélkül- sokkal jobban lehetett volna élvezni.

 
diumiu   2018. 01. 05.

0

Szeretem a musicaleket, ezt a történet ismertem már régebbről. Tetszett a megvalósítás és a zenék is, a főszereplő kislányra kifejezetten ráillett a szerep, nagyon jól alakította a karaktert. Cameron Diaz alakítása szúrta a szememet, számomra, ő nem volt hiteles, de ennek ellenére szeretem ezt a filmet.

 
Bizsu82   2015. 04. 28.

0

Nekem unalmas volt ez a film. Vontatott, igazán a sztori sem ötletes, lassú cselekményű. A zenéje sem kiemelkedő. Sem romantikus, sem musical kategóriában nem tetszett. Átlag alatti. Szerintem nem érdemes rá sem időt, sem pénzt fordítani.

 
NFG   2018. 03. 31.

0

Szerintem nem emelkedik ki semmiben a többi film közül! A zenéi fülbemászók, a történet pedig tényleg nagyon aranyos és tanulságos! Mégis inkább egyszer nézhetőnek mondanám!

Galéria (14)

Quvenzhané Wallis
Jamie Foxx
Quvenzhané Wallis
Quvenzhané Wallis
Rose Byrne
Quvenzhané Wallis
Rose Byrne
Jamie Foxx
Quvenzhané Wallis
Stephanie Kurtzuba
Jamie Foxx
Quvenzhané Wallis
Bobby Cannavale
Jamie Foxx
Jamie Foxx
Quvenzhané Wallis
Cameron Diaz
Quvenzhané Wallis
Quvenzhané Wallis
Quvenzhané Wallis
Jamie Foxx
Jamie Foxx
Quvenzhané Wallis

Videók (11)

A film összbevétele 133 821 816 dollár volt (imdb.com).

 

117,7 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

65 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Bár a film karácsonykor debütált a mozikban, a hackerek a Sony botrány közepette már három héttel a premier előtt feltöltötték a filmet az internetre.

(hp )
 

Nem ez az első alkalom, hogy Annie története adaptációt kap, de a film producerei, Jaz Z és Will Smith ezúttal egy modern feldolgozást álmodott meg.

(hp )
 

Ez Jamie Foxx második musicalje.

(hp )
 

Miss Hannigan szerepét eredetileg Sandra Bullock játszotta volna, azonban a színésznő visszautasította az ajánlatot mondván, utálja a musicaleket, és soha nem szeretne játszani egyben sem.

(hp )
 

A polgármestert a 'Little Orphan Annie' eredeti írója, Harold Gray után nevezték el.

(hp )
 
Az Annie olyan, mint Jamie Foxx énekhangja: van benne valami irritáló, mégis ellenállhatatlan. Felemás családi musical a csodálatos Quvenzhané Wallis főszereplésével. több»