Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

A nyomorultak (2012)

Les Misérables
Filmadatlap
 
30
Szereplők
25
Vélemények
37
Képek
5
Videók
 
diumiu   2017. 09. 09.

Először furcsa volt, hogy folyamatosan énekelnek, de ezt idővel megszoktam. Egyébként nagyon szeretem ezt a filmet leginkább a zenék, a színészek és kivitelezés miatt. Anne Hathaway szóló dala az abszolút kedvencem, annak idején a moziba meg is könnyeztem, meghatározóvá vált számomra már csak ezért is ez a dal.

 
hell.l   2016. 10. 16.

Szerintem nagyon jó film lett . Hugh Jackman és Russel Crowe meglepően jó alakítást nyújtott. Korábban nem láttam a musicalt, ez volt az első megismerkedésem a történettel és meglepően pozitív benyomást keltett.


 
Milanman   2015. 04. 30.

Nem vagyok egy kifejezett musical rajongó, de meglepetésemre a Nyomorultak tetszett, jól szórakoztam. A szokatlan szerepekben feltűnő színészek (Jackman, Crowe) remekül teljesítenek, jó a zene, a látványvilág. Erre mondják, hogy jól sikerült feldolgozás.

 
TribeBubu   2016. 11. 16.

Ez egy nagyon jó adaptáció... lenne, ha nem énekelnének benne. Vagy legalább jók lennének a dalok. Úgy négy óra alatt sikerült végignéznem :D
Tényleg minden klappolt benne, de az erőltetett dalok számomra szétbarmolták az élményt. Meg a színészek nagy része mintha nem tudott volna mit kezdeni a musical műfajjal. Aki szerintem helytállt, az Helena Bonham Carter és Sacha Baron Cohen. Anne Hathaway pedig óriási átéléssel játszott és még nagyobbal énekelt.
Ha minden ugyanúgy marad, csak a dalokat vesszük ki, 40-60 perccel rövidebb filmet lehetett volna készíteni, de ugyanennyivel hosszabb ideig szívesen néztem volna :D

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

Jól össze lett ez rakva. Maga a musical alap jó, a dalok szépek. A színészek (annak ellenére, hogy nem mind egy musical énekes) jól lettek kiválogatva.

Hugh Jackman
Sacha Baron Cohen
Helena Bonham Carter
 

Anne Hathaway édesanyja színpadi színésznő, amerikai színházi turnén először ő játszotta Fantine szerepét, amelyért később a lánya Oscar-díjat kapott.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Tom Hooper, rendező állítólag igazi, döglött halakat hozatott a hajódokk jelenet forgatásához, hogy a színészek könnyebben át tudják élni a jelenetet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Úgy, fogyott le 5 kg-ot Anne Hathaway, hogy minden nap két kis darab gabonapelyhet evett.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.