Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

A nyomorultak (2012)

Les Misérables
Filmadatlap
 
30
Szereplők
25
Vélemények
37
Képek
5
Videók
A nyomorultak
 
dailyfilmsan   2018. 12. 24.

Nem vagyok oda a musical-ekért, de erre nem lahat azt mondani hogy rossz. A látvány mindent felülmúlt. Egyszerűen gyönyörű ahogy a járványtól fekélyes paraszt ki van maszkírozva, de éppúgy Cosette is nagyon aprólékos munka eredményként néz ki a filmben úgy ahogy. Rengeteg munka van ebben a filmben, ami a színészek munkáján is tükröződik. Russel Crow hangja mennyeien gyönyörű. Örökké tudnám hallgatni. Már csak azért érdemes megnézni hogy halljuk őt énekelni. Nekem tetszett.

 
Milanman   2015. 04. 30.

Nem vagyok egy kifejezett musical rajongó, de meglepetésemre a Nyomorultak tetszett, jól szórakoztam. A szokatlan szerepekben feltűnő színészek (Jackman, Crowe) remekül teljesítenek, jó a zene, a látványvilág. Erre mondják, hogy jól sikerült feldolgozás.


 
diumiu   2017. 09. 09.

Először furcsa volt, hogy folyamatosan énekelnek, de ezt idővel megszoktam. Egyébként nagyon szeretem ezt a filmet leginkább a zenék, a színészek és kivitelezés miatt. Anne Hathaway szóló dala az abszolút kedvencem, annak idején a moziba meg is könnyeztem, meghatározóvá vált számomra már csak ezért is ez a dal.

 
hell.l   2016. 10. 16.

Szerintem nagyon jó film lett . Hugh Jackman és Russel Crowe meglepően jó alakítást nyújtott. Korábban nem láttam a musicalt, ez volt az első megismerkedésem a történettel és meglepően pozitív benyomást keltett.

 
TribeBubu   2016. 11. 16.

Ez egy nagyon jó adaptáció... lenne, ha nem énekelnének benne. Vagy legalább jók lennének a dalok. Úgy négy óra alatt sikerült végignéznem :D Tényleg minden klappolt benne, de az erőltetett dalok számomra szétbarmolták az élményt. Meg a színészek nagy része mintha nem tudott volna mit kezdeni a musical műfajjal. Aki szerintem helytállt, az Helena Bonham Carter és Sacha Baron Cohen. Anne Hathaway pedig óriási átéléssel játszott és még nagyobbal énekelt. Ha minden ugyanúgy marad, csak a dalokat vesszük ki, 40-60 perccel rövidebb filmet lehetett volna készíteni, de ugyanennyivel hosszabb ideig szívesen néztem volna :D

Hugh Jackman
Sacha Baron Cohen
Helena Bonham Carter
 

Cosette szerepére meghallgatták Lili Reinhartot, Miranda Cosgrove-t, Shailene Woodley-t, Portia Doubleday-t és Emma Watsont is. Végül a szerepet Amanda Seyfried kapta meg.

(Puncs)
 

A színészeknek a kemény fizikai igénybevétel miatt tilos volt alkoholt fogyasztaniuk a forgatás ideje alatt. Ezt leginkább Russel Crowe és Amanda Seyfried viselte nehezen.

(Puncs)
 

Anne Hathaway édesanyja színpadi színésznő, amerikai színházi turnén először ő játszotta Fantine szerepét, amelyért később a lánya Oscar-díjat kapott.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.