Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81%

A nyomorultak (2012)

Les Misérables
Filmadatlap
 
31
Szereplők
27
Vélemények
37
Képek
5
Videók
A nyomorultak
 
Valéria   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Les Misérables

Fantasztikus! Amit ki lehetett hozni egy ilyen musical filmes feldolgozásából, azt ki is hozták. A színészékkel (főként) és a képi világgal nem voltam mindig teljesen elégedett, de a téma és a dalok számomra megunhatatlanok, és ilyen téren nem kellett csalódnom, így pedig bőven megérte. Gyönyörű, édes-bús történet, nagyon komoly az alapvető téma, és a film szépen is viszi végig.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 24.

Nem vagyok oda a musical-ekért, de erre nem lahat azt mondani hogy rossz. A látvány mindent felülmúlt. Egyszerűen gyönyörű ahogy a járványtól fekélyes paraszt ki van maszkírozva, de éppúgy Cosette is nagyon aprólékos munka eredményként néz ki a filmb... több»


 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

Sajnos,néha úgy éreztem,mintha egy snassz nyugdíjas otthonban kornyikálna egy pár szereplő! Hosszú,és néhol idegesítő,sőt kissé fárasztó.

 
Milanman   2015. 04. 30.

Nem vagyok egy kifejezett musical rajongó, de meglepetésemre a Nyomorultak tetszett, jól szórakoztam. A szokatlan szerepekben feltűnő színészek (Jackman, Crowe) remekül teljesítenek, jó a zene, a látványvilág. Erre mondják, hogy jól sikerült feldolgozás.

 
diumiu   2017. 09. 09.

Először furcsa volt, hogy folyamatosan énekelnek, de ezt idővel megszoktam. Egyébként nagyon szeretem ezt a filmet leginkább a zenék, a színészek és kivitelezés miatt. Anne Hathaway szóló dala az abszolút kedvencem, annak idején a moziba meg is könnyeztem, meghatározóvá vált számomra már csak ezért is ez a dal.

 
hell.l   2016. 10. 16.

Szerintem nagyon jó film lett . Hugh Jackman és Russel Crowe meglepően jó alakítást nyújtott. Korábban nem láttam a musicalt, ez volt az első megismerkedésem a történettel és meglepően pozitív benyomást keltett.

 
TribeBubu   2016. 11. 16.

Ez egy nagyon jó adaptáció... lenne, ha nem énekelnének benne. Vagy legalább jók lennének a dalok. Úgy négy óra alatt sikerült végignéznem :D Tényleg minden klappolt benne, de az erőltetett dalok számomra szétbarmolták az élményt. Meg a színészek nag... több»

Hugh Jackman
Sacha Baron Cohen
Helena Bonham Carter

A film összbevétele 441 809 770 dollár volt (imdb.com).

 

Cosette szerepére meghallgatták Lili Reinhartot, Miranda Cosgrove-t, Shailene Woodley-t, Portia Doubleday-t és Emma Watsont is. Végül a szerepet Amanda Seyfried kapta meg.

(Puncs)
 

A színészeknek a kemény fizikai igénybevétel miatt tilos volt alkoholt fogyasztaniuk a forgatás ideje alatt. Ezt leginkább Russel Crowe és Amanda Seyfried viselte nehezen.

(Puncs)
 

Anne Hathaway édesanyja színpadi színésznő, amerikai színházi turnén először ő játszotta Fantine szerepét, amelyért később a lánya Oscar-díjat kapott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tom Hooper, rendező állítólag igazi, döglött halakat hozatott a hajódokk jelenet forgatásához, hogy a színészek könnyebben át tudják élni a jelenetet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Úgy, fogyott le 5 kg-ot Anne Hathaway, hogy minden nap két kis darab gabonapelyhet evett.

(mamiéstöti2)
 

Anne Hathaway oscar és golden globe díjat is kapott alakításáért.

(mamiéstöti2)
 

Anne Hathaway a szerep kedvéért 5 kg-ot fogyott, ami az ő testalkatához mérve elég sok.

(mamiéstöti2)
 

Anne Hathaway a szerep kedvéért a filmben látható hosszúságúra vágta le haját.

(SódóGA)
 

A Chicago óta ez az első olyan musical, amit a legjobb film kategóriájában jelöltek Oscar-díjra.

(SódóGA)
 

Úgy szól a fáma, hogy Anne Hathaway annyira lenyűgöző volt a meghallgatáson, hogy mindenki könnyekig hatódott.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.