Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Szellemirtók: Az örökség (2021)

Ghostbusters: Afterlife
Filmadatlap
 
35
Szereplők
9
Vélemények
25
Képek
6
Videók

Galéria (25)

Paul Rudd
Finn Wolfhard
Mckenna Grace
Paul Rudd
Carrie Coon
Jason Reitman
Paul Rudd
Mckenna Grace
Finn Wolfhard
Mckenna Grace
Paul Rudd
Mckenna Grace
Jason Reitman
Finn Wolfhard
Celeste O'Connor
Finn Wolfhard
Mckenna Grace
Jason Reitman
Finn Wolfhard

Videók (6)

 
Gábor390920   2021. 11. 24.

legújabb vélemény

1
Szórakoztató családi mozi

Úgy, hogy nem láttam még a Szellemirtók-filmeket, nem voltak elvárásaim a filmmel kapcsolatban. A sztorinak van eleje, közepe és vége, a poénok szerintem remekül működtek, és a karakterek is megfelelően ki voltak dolgozva. Kicsik és nagyok egyaránt derülnek majd rajta, hiszen nálunk az egész moziterem nevetett a poénokon. Aki látta a Szellemirtókat, annak pedig biztosan jó lesz egy méltó folytatást látni a 2016-os női Szellemirtók után.

 
stif   2021. 11. 23.

2

Kövezzetek meg, de én nem láttam a korábbi Szellemirtók filmeket. Egyiket sem, viszont ez a film most nagyon meghozta hozzá a kedvem. Tetszett, hogy az új rész úgy csatlakozott rá a korábbiakra, hogy minden könnyen értelmezhető volt. Nem egy "elitist... több»

 
Tomi   2021. 11. 22.

2

Én egyszerűen nem tudtam betelni ezzel a filmmel, annyira irtó jól meg "csinálva" az egész úgy, ahogy van. Reitman öröksége nagyon jó kezekben van, és szerintem érdemes lenne tovább bővíteni ezt a világot, bárki, bármit is mondjon!

 
Face   2021. 11. 21.

2

Mondjanak bármit a kritikusok (bár egész jókat mondtak), ez az a film, amit megérdemeltek a Szellemirtók rajongói, de nem csak ők, hanem egy az új generáció is, akiknek talán nem mond sokat a régi klasszikus. Szép főhajtás ez az eredeti filmek előtt,... több»

 
Holló   2021. 11. 19.

2

Elmondhatatlanul nagyon vártam az új Szellemirtókat, ugyanakkor tartottam is tőle, hogy nagyon elszrúják majd a folytatást. Szerencsére nem ez történt, Jason Reitman pedig méltó negyedik részt kanyarintott az egész franchise-hoz, ami méltósággal nyúl az alapanyaghoz. Én csakis ajánlani tudom, gyerekek. Üljetek be rá mielőbb!

 
Csillagpor   2021. 11. 18.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Hozza a várt deja vu hangulatot és a régi szép emlékeket. A régi színészek is megjelennek a végén, és egyfajta búcsú is ez a szériától. Átadták az újabb, fiatalabb generációnak a stafétabotot.

 
András   2021. 11. 20.

1

A mai filmiparpból továbbra is hiányolom az eredetisége, sajnos ezen az új Szellemirtók film sem segít, ettől függetlenül viszont nagyon is eredeti film önmagában. Kár, hogy nem ez készült el a 2016-os változat helyett...

A film 59 561 893 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 35 116 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Ecto-1 lövészülését valójában a filmhez kapcsolódó rajzfilmsorozatban használták, de az eredeti filmek egyikében sem használták fel.

(Thibo84)
 

Ez a negyedik alkalom, amikor Dr. Raymond Stantz (Dan Aykroyd) megjelenik egy filmben a Szellemirtók (1984), Szellemirtók II (1989) és Casper (1995) után.

(Thibo84)
 

A Phoebe-t játszó Mckenna Grace a filmben ugyanolyan szemüvegkeretet visel, mint Harold Ramis (Dr. Egon Spengler) viselt az eredeti Szellemirtókban (1984).

(Thibo84)
 

A 2016-os Szellemirtók kritikai és pénzügyi kudarca miatt a film további folytatásait berekesztették. Ez arra késztette a Sony-t, hogy helyette folytassa az eredeti két filmet.

(Thibo84)
 

Paul Rudd a közösségi médián keresztül jelentette be, hogy csatlakozik a szereplőgárdához, miközben a Hook and Ladder 8 (A Szellemirtók bázisa) előtt áll New York City-ben.

(Thibo84)
 
A Szellemirtók: Örökség egyszerre szól a régi rajongóknak, és próbál elérni egy új, meglehetősen fiatalabb célközönséget. Igen, megfeji a 37 éves, kultikus, gyermekkort formáló film hagyatékát, van benne fanservice dögivel, újrahasznosít, de rohadjak meg, jobban élveztem, mint az eredetit, mert no nem sokkal, de átgondoltabb, bár ebből a szempontból könnyebb a dolga. több»
 
Lusta, párszor, leginkább a valóban helyes kölyköknek köszönhetően cuki, de mégis kedvtelen film ez (ilyenformán inkább termék). Mintha maga Jason Reitman is azt gondolta volna közben, hogy bocs, emberek, ez inkább a faternak volt fontos, nekem nem annyira. És ettől lesz igazán szomorú – nem is csak attól, hogy az egyik szellemirtó a valóságban már nem élhette meg a visszatérést. több»
 
A gyerekek, akiknek lelkesen megmutatjuk, udvariasan hülyének néznek miatta, mi pedig magunk sem tudjuk eldönteni, hogy a látvány cuki vagy ijesztő. Egy pillanatra könnyeket csal a szemünkbe, másnapra már el is felejtjük. több»