Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
NA

Szellemirtók: Örökség (2021)

Ghostbusters: Afterlife
Filmadatlap
 
31
Szereplők
Vélemények
7
Képek
4
Videók

Galéria (7)

Paul Rudd
Finn Wolfhard

Videók (4)

 

Az Ecto-1 lövészülését valójában a filmhez kapcsolódó rajzfilmsorozatban használták, de az eredeti filmek egyikében sem használták fel.

(Thibo84)
 

Ez a negyedik alkalom, amikor Dr. Raymond Stantz (Dan Aykroyd) megjelenik egy filmben a Szellemirtók (1984), Szellemirtók II (1989) és Casper (1995) után.

(Thibo84)
 

A Phoebe-t játszó Mckenna Grace a filmben ugyanolyan szemüvegkeretet visel, mint Harold Ramis (Dr. Egon Spengler) viselt az eredeti Szellemirtókban (1984).

(Thibo84)
 

A 2016-os Szellemirtók kritikai és pénzügyi kudarca miatt a film további folytatásait berekesztették. Ez arra késztette a Sony-t, hogy helyette folytassa az eredeti két filmet.

(Thibo84)
 

Paul Rudd a közösségi médián keresztül jelentette be, hogy csatlakozik a szereplőgárdához, miközben a Hook and Ladder 8 (A Szellemirtók bázisa) előtt áll New York City-ben.

(Thibo84)
 

A rendező, Jason Reitman Ivan Reitman fia, aki a Szellemirtók (1984) és Szellemirtók 2-nek (1989) volt a rendezője.

(Thibo84)
 

A filmet „Rust City” kódnév alatt forgatták.

(Thibo84)
 

Jason Reitman megjelent a Szellemirtók 2-ben (1989). Az a gyerek volt, aki azt mondja Ray-nek, hogy az apja szerint a szellemirtók "balfácánok".

(Thibo84)
 

Finn Wolfhard nem tudta, hogy a Szellemirtók meghallgatására megy, ugyanis a forgatókönyv oldalai általánosak és homályosak voltak, mivel a filmet titoktartást fogadva készítették el.

(Thibo84)