2022.02.07 10:40 Laca//Ho/rr/oR// Olvasottság: 212x
3

A múlt és a jelen összegyurmázott története, nosztalgikus belépővel a végén.

Ugyebár ahány szem, annyi vélemény. Nekem nagyon tetszett, párommal nagyon élveztük a helyenként humorral megfűszerezett, mai szemmel megáldott folytatást.

Három dolgot szeretnék kiemelni, hogy miért hatott ilyen erősen és tett jó benyomást a 3. rész. Az első, hogy közvetlen folytatást kapott, ha már a történetet nézzük, amit 1984-ben kaptunk, a másik pedig (isten nyugosztalja) Harold Allen Ramis, aki "főszereplője" volt a filmnek és még rá is emlékeztek egyben. A 3. szempont pedig, hogy nagyszerű érzés volt a végén látni a múltat és a jelent. Sajnos pár percet kaphattunk, de annál hatásosabb volt. Az utolsó ütközet, amikor segítségre szorultak az "ifjú titánok", és akkor jöttek a régi nagyágyúk. Egyszer csak a vetítőn láthattuk Bill Murray és Dan Aykroyd nagyszerű színészeket és mellettük Ernie Hudsont is. Az 1989-es 2. rész után, közel 32 év után, újra szellemirtóként látni a veteránokat, ami igazán nosztalgikus hangulatot keltett a ma már kicsit látványosabb effektekkel megáldott filmben.

A múlt és a jelen összegyurmázott története, nosztalgikus belépővel a végén.

Szerintem jó kis cselekmény volt, lekötötte a nézőt, és egy jól felépített történet a múlttal göngyölítve. Remekül komponálták a múltat a jelennel, és helyenként egészen vígjátékszerű volt, ami kellett is ehhez, és Jason Reitman rendező jól nyúlt bele humorokkal tűzdelve az egyes jelenetekbe. Az mellett sem szeretnék elmenni, miszerint mégis csak 12-15 évesek mentették meg a "világot" ugyebár, ez kicsit számomra is szokatlan és érdekes lépés volt, de mindezek mellett jó kis fantasy-vígjáték lett a kaland mellett. A nagyágyúk átadták a stafétabotot az új generációnak, ez jól kivehető a végén történtekből, és aki szerette az első két részt, annak drámai és nosztalgikus hangulatot teremtett.

akció | dráma | fantasy | vígjáték

Azt követően, hogy négy hős Manhettenben ádáz küzdelem során elűzte a világunkból a szellemeket, a túlvilági lények mintha örökre eltűntek volna a Föld színéről? Az új... több»

3