Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
35
Szereplők
21
Vélemények
25
Képek
7
Videók
 
sptt   2020. 06. 04.

legújabb vélemény

Mese2019

Jó kritikákat olvastam róla, ami meghozta a kedvem egy kis mesenézéshez. Csalódtam, nekem semmi újat, semmi extrát nem hozott, laza unalom volt két órán keresztül. Nagyobb gyerekeknek biztos jó.

 
Periodista   2019. 12. 15.

a nap véleménye

A Jumanji következő szintje némi visszaesés

Óriási örömmel és jelentős várakozással ültem be a moziba megnézni a Jumanji legújabb, 2019-es részét, melynek eredeti címe: „Jumanji: The Next Level” (Jumanj: A következő szint). Az öröm és a várakozás is az előző, 2017-es epizód miatt alakult ki bennem, mert abban rengeteg humort, kalandot és eredetiséget kaptam két évvel ezelőtt. Jake Kasdan 2017-ben átalakította és a modern időkre szabta ugyanis Joe Johnston 1995-ös Jumanji-világát, hiszen nem társasjátékba, hanem egy számítógépes programba helyezte a cselekményét (mely így értelmezhetőbb lett a „Z” generáció tagja számára). A két évvel ezelőtti fejezet Dwayne Johnson, Kevin Hart és Jack Black nagy „pillanata” volt, melyhez a gyönyörű é... több»


 
Artemisia   2020. 01. 04.

Jól sikerült folytatás

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Jobban sikerült a Vár a Dzsungelnél. Valamivel jobban bántak az avatártestekben rejlő lehetőségekkel, a Danny DeVito és Danny Glover által alakított két öreg bevonásával több humort csempésztek a filmbe; megkavarták a Vár a Dzsungel által olyan sablonosan kiosztott avatár szerepeket, és ügyesebben használták a jellemkomikumot, bár még most is több gyerekes nyávogás volt, mint kellett volna. Illetve a Star Wars után a Jumanji is beújított egy teljességgel céltalan és felesleges, visítozó kínai (/japán) lánykát, (pedig már kezdtünk fellélegezni,hogy Bethany-t kihagyták). A bonyodalom elindításával nem vagyok kibékülve. Összetörték a Juma... több»

 
HETEDIK   2019. 12. 13.

Aki szerette a Vár a dzsungelt, ezt is szeretni fogja. A készítők semmit sem kockáztattak, ugyanazon panelek mentén forgatták le ezt a részt is és a szereplők sem változtak, csupán a karakterek. Glover és Vito behozatala jó ötlet volt, főleg utóbbi jelenléte vicces az állandó zsörtölődéseivel. A színészek nagyon jól hozták az új figurákat, Black, Hart, Rock is teljesen át tudott szellemülni. Látványban talán még erősebb mint elődje, a struccos és a páviános részek elképesztően szórakoztatóak. Felőlem jöhet a folytatás!

 
Yosihiro   2020. 04. 14.

A Következő szint

Most volt időm megnézni.... Remek volt az előző részhez képes az elején igazából nem tudtam összerakni mi is történik de a végére minden kiderült. Hatalamas volt hogy olyan idősebb sztárt is belecsempésztek a filmbe aki csak emelni tudtak a színvonalon nem lehúzni. A történet remek és sok fordulat is van benne ami jó és több akciót kaptunk az első részhez képest. A poénok is jól illeszkedtek a két "új" szereplőhöz képest. Nekem nagyon tetszett és bevallom még egy harmadik részt is várok ...... Összeségében a film forgatókönyve és rendezése animálása remek a szereplők szintén nagyot alakítottak és a hangi és zenei effektekkel is tartották a színvonalat. Így nálam ez a film szintén kiérdemelte a Öt csillagot már azért is mert többször is megnéztem :) Az előző részhez képest kiváncsi voltam mit tudnak még előhúzni a tarsolyból és igen tudtak újjat muatni ami júl is illeszkedett a történethez és ez fontos szempont. A szerplők ugyan nem váltazotak de a karatereket jól hozták és ismét egy élvezetes kalandban vehetünk részt. Szerintem a kalan folytatódik tovább egy harmadik résszel én személy szerint várom... Csak ajánlani tudom minden korosztály számára remek kikapcsolódás. Üdv Yosi

Kevin Hart
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Jack Black
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Jack Black
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Jack Black
Dwayne Johnson
Karen Gillan
Jack Black
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Karen Gillan
Jack Black
Danny DeVito
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Kevin Hart
Jack Black
Dwayne Johnson
Karen Gillan
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Awkwafina
Nick Jonas
Nick Jonas
Jack Black
Awkwafina
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Dwayne Johnson
Jack Black
Karen Gillan
Awkwafina
Dwayne Johnson
Kevin Hart
Jack Black
Jack Black
Jack Black
Nick Jonas
Kevin Hart
Jack Black
Nick Jonas
Jack Black
Karen Gillan
Dwayne Johnson
Awkwafina
Kevin Hart
 
Két éve a Jumanji: Vár a dzsungel-t az év legpozitívabb csalódásának értékeltem: mivel nem lehetett tudni, meggyalázza-e a 20 évvel korábbi, azóta kultikussá vált elődöt, előzetesen rengeteg kérdés és kétely merült fel, de hálistennek a filmmel kapcsolatos félelmek nem igazolódtak be, sőt, okosan kezelték az alapanyagot, és még kalapot is emeltek az eredeti előtt. A Jumanji következő szintje pedig éppolyan jó folytatásfilm, mint két éve a Jumanji: Vár a dzsungel volt. több»
 
Még mindig szerethető mindaz, ami a vásznon zajlik, de a nézők türelmével nem szabad sokáig visszaélni. több»
 
A film nézése közben, amikor ránéztem a kisfiam arcára és megláttam benne az önfeledt boldogságot, miközben jóízűen nevetgélt, akkor jöttem rá, nála mennyire nem számít most az apja kielemző és tartalmas véleménye, hisz neki még minden vicc új és meg nem unt. több»

A film összbevétele 226 179 341 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 668 914 881 forintot termelt. A hazai mozik összesen 428 448 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Denny DeVito és az avatárját alakító Dwayne Johnson között mintegy fél méternyi magasságkülönbség van. Devito 151 cm, Johnson 196 cm.

(Artemisia )
 

Denny DeVito helyett eredetileg Alan Arkin játszotta volna Eddie bácsi szerepét.

(Artemisia )
 

Néhány hónappal a film promóciós kampánya előtt a Jumanji - A következő szint sztárja, Kevin Hart súlyos autóbalesetet szenvedett, és hetekig kérdéses volt, fel tud-e épülni a bemutatóra. A színész állapota gyorsan javult, így gerincsérülése ellenére már a többiek oldalán tudott részt venni a filmmel kapcsolatos rendezvényeken.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.