Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
31
Szereplők
53
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Jumanji
 
NGN   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

A klasszikus, az egyetlen, a legjobb. Robin Williams viszi a hátán a filmet, a látvány a mai napig páratlan, a hangulat a köbön. Nem is kellett volna folytatni.

 
indingo   2017. 04. 14.

Egy igazi kalandfilm. Végig nagy lendületes és izgalmas, néhol humoros, másutt szomorú. Robin Williams által megformált karakternek borzalmas gyeremkkora volt és még ráadásul tök egyedül kellett felnőnie egy idegen helyen.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 12.

Gyerekkorom egyik kedvenc filmje, számtalanszor láttam, de még ma is ott maradok a tv előtt, ha adja valamelyik adó. Szerintem egy nagyon jó kis családi film, egyszerű történettel, ugyanakkor kellő izgalommal.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 24.

Jumanji egy kultuszfilm. Mindenkinek meg kell néznie legalább egyszer. Nagyon izgalmas a sztori. A gyerekszínészek kifogástalanok . Ajánlani tudom csak!

 
Thibo84   2019. 04. 10.

Mai szemmel az effektek elavultak, de a történet egyedi, Robin Williams mint mindig, most is nagyszerű. Hiába volt nagy színész – nyugodjon békében –, és vihette volna el a hátán az egész filmet, nekem úgy tűnt, hagyja a többieket is előtérbe kerülni. Egy nagyszerű kalandfilm az egész családnak.

 
És alapvetően a Jumanjit érdemes is egy erősen felső korhatáros produkcióként kezelni, amely ötleteivel, könnyű felfoghatóságával és bazári látványosságaival kiválóan kielégíti a fiatalabbakat, a komplexebb élményre vágyó felnőtt közönségnek viszont már nagyobb eséllyel okoz csalódást. 7/10 több»

A film összbevétele 262 797 249 dollár volt (imdb.com).

 

Robin Williams 12 órányi forgatás után, amelyet végig vízben töltött, ingerülten azt mondta, hogy „úgy néznek ki a golyóim, mint két mazsola.”

(ps)
 

A krokodilt egy bábos, Tom Woodruff Jr alakította, aki krokodil jelmezt viselt. Vele birkózott Robin Williams a vízben. Woodruffot végül az utómunkálatok során digitális krokodilra cserélték.

(ps)
 

A forgatás során először az utolsó jelenetet forgatták le, amely karácsonykor játszódik, ehhez ugyanis rend és tisztaság kellett. Aztán jöhetett a többi jelenet szépen sorban.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.