Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Jumanji

(Jumanji)
 
indingo  2017. 04. 14.

Egy igazi kalandfilm. Végig nagy lendületes és izgalmas, néhol humoros, másutt szomorú. Robin Williams által megformált karakternek borzalmas gyeremkkora volt és még ráadásul tök egyedül kellett felnőnie egy idegen helyen.

 
ArpiHajdu és Réci  2016. 04. 12.

Gyerekkorom egyik kedvenc filmje, számtalanszor láttam, de még ma is ott maradok a tv előtt, ha adja valamelyik adó. Szerintem egy nagyon jó kis családi film, egyszerű történettel, ugyanakkor kellő izgalommal.

 
Bthewatcher  2017. 08. 08.

Nagyon jó film! Nekem nagyon tetszett! Igazi családi, esti összeülős film, ami még szórakoztató is, és nem a gagyi költségkímélő kategóriában van! Családoknak kötelező darab.

 
puffancshercegnő  2016. 09. 16.

Igazán eredeti film, amit mindegy hányszor látunk, újra megnézünk, nem számít milyen régi is a film. Izgalmas, de mégis megható és végig ébren tartja a néző figyelmét. megéri megnézni minden korosztálynak

 
MP170506  2017. 07. 10.

Gyerekkorom nagy kedvence ez a film. Akkor számomra nagyon félelmetesnek bizonyult, persze mára már más véleményen vagyok. Izgalmas, humoros alkotás.

Smoking Barrels: Jumanji
És alapvetően a Jumanjit érdemes is egy erősen felső korhatáros produkcióként kezelni, amely ötleteivel, könnyű felfoghatóságával és bazári látványosságaival kiválóan kielégíti a fiatalabbakat, a komplexebb élményre vágyó felnőtt közönségnek viszont már nagyobb eséllyel okoz csalódást. 7/10
 

Robin Williams 12 órányi forgatás után, amelyet végig vízben töltött, ingerülten azt mondta, hogy „úgy néznek ki a golyóim, mint két mazsola.”

(ps)
 

A krokodilt egy bábos, Tom Woodruff Jr alakította, aki krokodil jelmezt viselt. Vele birkózott Robin Williams a vízben. Woodruffot végül az utómunkálatok során digitális krokodilra cserélték.

(ps)
 

A forgatás során először az utolsó jelenetet forgatták le, amely karácsonykor játszódik, ehhez ugyanis rend és tisztaság kellett. Aztán jöhetett a többi jelenet szépen sorban.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.