Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
31
Szereplők
45
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 14.

Egy igazi kalandfilm. Végig nagy lendületes és izgalmas, néhol humoros, másutt szomorú. Robin Williams által megformált karakternek borzalmas gyeremkkora volt és még ráadásul tök egyedül kellett felnőnie egy idegen helyen.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 12.

Gyerekkorom egyik kedvenc filmje, számtalanszor láttam, de még ma is ott maradok a tv előtt, ha adja valamelyik adó. Szerintem egy nagyon jó kis családi film, egyszerű történettel, ugyanakkor kellő izgalommal.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

Igazán eredeti film, amit mindegy hányszor látunk, újra megnézünk, nem számít milyen régi is a film. Izgalmas, de mégis megható és végig ébren tartja a néző figyelmét. megéri megnézni minden korosztálynak

 
MP170506   2017. 07. 10.

Gyerekkorom nagy kedvence ez a film. Akkor számomra nagyon félelmetesnek bizonyult, persze mára már más véleményen vagyok. Izgalmas, humoros alkotás.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Nagyon-nagyon jó kis film, a VHS-t rongyosra néztem. A története valami fantasztikus nagyon izgalmas. Picit szomorkás az eleje, de utána nagyon vicces! Imádom ajánlom mindenkinek!

 
És alapvetően a Jumanjit érdemes is egy erősen felső korhatáros produkcióként kezelni, amely ötleteivel, könnyű felfoghatóságával és bazári látványosságaival kiválóan kielégíti a fiatalabbakat, a komplexebb élményre vágyó felnőtt közönségnek viszont már nagyobb eséllyel okoz csalódást. 7/10 több»
 

Robin Williams 12 órányi forgatás után, amelyet végig vízben töltött, ingerülten azt mondta, hogy „úgy néznek ki a golyóim, mint két mazsola.”

(ps )
 

A krokodilt egy bábos, Tom Woodruff Jr alakította, aki krokodil jelmezt viselt. Vele birkózott Robin Williams a vízben. Woodruffot végül az utómunkálatok során digitális krokodilra cserélték.

(ps )
 

A forgatás során először az utolsó jelenetet forgatták le, amely karácsonykor játszódik, ehhez ugyanis rend és tisztaság kellett. Aztán jöhetett a többi jelenet szépen sorban.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.