Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
12
Vélemények
71
Képek
1
Videók
Hook
Robin Williams
Robin Williams
 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

legújabb vélemény

Időtálló és nagyon kedves film ami a rajzfilmet is lepipálja. Pán Péter története szerintem itt teljesedik ki, még úgy is hogy ez nem egy reeboot, hanem mint egy folytatás állja meg a helyét.

 
Filmdoki   2019. 03. 24.

a nap véleménye

Újra gyereknek lenni

Steven Spielberg a '90-es évekre betonbiztos hírnévvel rendelkezett. Számtalan klasszikust tett le az asztalra, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek kikapcsolódást nyújtanak, mind a mai napig. Megmutatta, hogy ért ahhoz, hogy szívhez szóló, tanítójellegű történeteket mondjon el nekünk. 1991-es Hook című filmje szintén ezen szemlélet alapján készült, mely a Pán Péter továbbgondolása. Sajnos igen hányatott sorsú darabról van szó. Maga Spielberg sem kedveli túlzottan eme gyermekét, pedig a Hook egy igazi kalandfilm, mely az Indiana Jones trilógiához hasonlóan a műfaj aranykorát idézi meg, és az egész családnak kiváló szórakozás. A Hook a felnőtté válás története. Azé, hogy az emberek mi... több»


 
Thibo84   2019. 04. 05.

Robin Williams nagy kedvencem, és mint mindig, most is nagyot alakít a filmben, ám a többi színészre sem lehet panasz, hisz elég húzós nevek olvashatók a listán. Spielberg bácsi viszont egy nagyszerű filmet hozott nekünk össze mind történetileg, mind látványügyileg. Szórakoztató film, jó a humora és az ember ismét gyereknek érezheti magát.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Nagyon jó film. Tökéletes feldolgozása a mindenki által jól ismert Pán Péter tündérmesének. Nagyon frissnek és mainak hat a film. Robin Williams adja a lelkét a filmnek amire szükség van. Hook alakítása pedig zsenilis, született gonosztevő.

 
Norbert93   2018. 11. 10.

Minden bizonnyal a legtöbbször újraértelmezett és feldolgozott történetek között van a Pán Péter, de bizton állíthatom, hogy jobb feldolgozás még nem készült ennél, amit Robin Williams jelenléte is magasra emel.

 
Ha egyszer lesz gyerekem, biztosan ezt a Pán Péter feldolgozást fogom megmutatni neki először. Mégis megmarad a hiányérzet, a rendező nem adott bele apait-anyait, azt nem mondanám, hogy nem hitt a saját filmjében, de nem is hozta ki belőle a legtöbbet, az biztos. több»

A film összbevétele 300 854 823 dollár volt (imdb.com).

 

Rebecca De Mornay, Sherilyn Fenn és Samantha Mathis is jelentkezett Tinker Bell szerepére.

(Thibo84)
 

Donald Sutherland neve is felmerült Hook kapitány szerepére.

(Thibo84)
 

Winona Rydere-t is felkérték Tinker Bell szerepére.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.