Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Hook
 
Norbert93   2018. 11. 10.

Minden bizonnyal a legtöbbször újraértelmezett és feldolgozott történetek között van a Pán Péter, de bizton állíthatom, hogy jobb feldolgozás még nem készült ennél, amit Robin Williams jelenléte is magasra emel.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 11.

Kellemes és aranyos meseszerű film elbűvölő szereplőkkel. Az egész családnak igazi szórakozás lehet. Magával ragadó érzelmileg megfogó film. Érdemes megnézni.


 
eviestan   2015. 11. 25.

Robin Williams miatt néztem meg, mert valahogy eddig kimaradt. Nem ez lett a kedvenc filmem tőle, de az tény, hogy nagyon nagy színész. Szomorú, hogy eltávozott, még annyi jó szerepe lehetett volna. Nagyon sok oldalú volt, a komédia és a dráma is ment neki. Hiányzik.

 
Homer   2016. 07. 29.

Robin Williams általi egyik legkedvesebb filmem ez. Pán Péter története amúgy is nagyon kedves a szívemnek és ez a változat, filmként nagyon eredetire és izgalmasra sikerült. Bár csingiling karaktere valahogy nekem ijesztőre sikerült akkoriban, de ez nem von le abból hogy ez volt a legjobb film akkoriban és most is.

 
Agnes96   2015. 03. 04.

Az egyik legjobb feldolgozása a már-már klasszikus mesének. Érdekes az elgondolás, hogy Pán felnőttként kerül oda, és hogy a gyerekeket hogyan próbálja elcsábítani Hook. Nem kell nagy dologra számítani, kis kedves mese, de a szülők és a gyerekek együtt tudják élvezni.

Robin Williams
Robin Williams
 
Ha egyszer lesz gyerekem, biztosan ezt a Pán Péter feldolgozást fogom megmutatni neki először. Mégis megmarad a hiányérzet, a rendező nem adott bele apait-anyait, azt nem mondanám, hogy nem hitt a saját filmjében, de nem is hozta ki belőle a legtöbbet, az biztos. több»
 

George Lucas és Carrie Fisher cameója: egy csókolózó párt alkotnak, majd miután rájuk kerül egy kis tündérpor, elkezdenek lebegni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

1991-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Mivel Tinkerbell sokat van a levegőben, Julia Robertsnek volt egy asszisztense, akinek csak és kizárólag az volt a feladata, hogy tisztán tartsa a színésznő talpait.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.