Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Hook
 
Thibo84   2019. 04. 05.

Robin Williams nagy kedvencem, és mint mindig, most is nagyot alakít a filmben, ám a többi színészre sem lehet panasz, hisz elég húzós nevek olvashatók a listán. Spielberg bácsi viszont egy nagyszerű filmet hozott nekünk össze mind történetileg, mind látványügyileg. Szórakoztató film, jó a humora és az ember ismét gyereknek érezheti magát.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 11.

Kellemes és aranyos meseszerű film elbűvölő szereplőkkel. Az egész családnak igazi szórakozás lehet. Magával ragadó érzelmileg megfogó film. Érdemes megnézni.


 
Homer   2016. 07. 29.

Robin Williams általi egyik legkedvesebb filmem ez. Pán Péter története amúgy is nagyon kedves a szívemnek és ez a változat, filmként nagyon eredetire és izgalmasra sikerült. Bár csingiling karaktere valahogy nekem ijesztőre sikerült akkoriban, de ez nem von le abból hogy ez volt a legjobb film akkoriban és most is.

 
habtündér   2019. 04. 02.

Őszintén: azt hiszem, az alapfelállás miatt (hogy P.P. felnő...) sosem tudtam "szeretni" ezt a filmet. Nem szeretem a keserédes dolgokat... viszont az eredeti Pán Péter sztorit igen, és annyira "egy világ dőlt össze", hogy sajnos nem igen tudtam értékelni az egyébként jó részeit sem. Mindenesetre tény, hogy hangsúlyos élmény volt gyerekként és kicsit nagyobbacskán is. Annyira hatásosan életre keltették azt a fura mesebeli világot, hogy szinte a néző is Sohaországban találja magát. És hát... Robin Williams úgy hozza a karaktert, mintha csak neki írták volna. (miatta 3 + még egy fél csillag)

 
Agnes96   2015. 03. 04.

Az egyik legjobb feldolgozása a már-már klasszikus mesének. Érdekes az elgondolás, hogy Pán felnőttként kerül oda, és hogy a gyerekeket hogyan próbálja elcsábítani Hook. Nem kell nagy dologra számítani, kis kedves mese, de a szülők és a gyerekek együtt tudják élvezni.

Robin Williams
Robin Williams
 
Ha egyszer lesz gyerekem, biztosan ezt a Pán Péter feldolgozást fogom megmutatni neki először. Mégis megmarad a hiányérzet, a rendező nem adott bele apait-anyait, azt nem mondanám, hogy nem hitt a saját filmjében, de nem is hozta ki belőle a legtöbbet, az biztos. több»
 

George Lucas és Carrie Fisher cameója: egy csókolózó párt alkotnak, majd miután rájuk kerül egy kis tündérpor, elkezdenek lebegni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

1991-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Mivel Tinkerbell sokat van a levegőben, Julia Robertsnek volt egy asszisztense, akinek csak és kizárólag az volt a feladata, hogy tisztán tartsa a színésznő talpait.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.