Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%

Hook (1991)

Hook
Filmadatlap
 
32
Szereplők
12
Vélemények
71
Képek
1
Videók
Hook
 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

legújabb vélemény

0

Időtálló és nagyon kedves film ami a rajzfilmet is lepipálja. Pán Péter története szerintem itt teljesedik ki, még úgy is hogy ez nem egy reeboot, hanem mint egy folytatás állja meg a helyét.

 
Filmdoki   2019. 03. 24.

a nap véleménye

0
Újra gyereknek lenni

Steven Spielberg a '90-es évekre betonbiztos hírnévvel rendelkezett. Számtalan klasszikust tett le az asztalra, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek kikapcsolódást nyújtanak, mind a mai napig. Megmutatta, hogy ért ahhoz, hogy szívhez szóló, t... teljes kritika»


 
Thibo84   2019. 04. 05.

0

Robin Williams nagy kedvencem, és mint mindig, most is nagyot alakít a filmben, ám a többi színészre sem lehet panasz, hisz elég húzós nevek olvashatók a listán. Spielberg bácsi viszont egy nagyszerű filmet hozott nekünk össze mind történetileg, mind... több»

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

0

Nagyon jó film. Tökéletes feldolgozása a mindenki által jól ismert Pán Péter tündérmesének. Nagyon frissnek és mainak hat a film. Robin Williams adja a lelkét a filmnek amire szükség van. Hook alakítása pedig zsenilis, született gonosztevő.

 
Norbert93   2018. 11. 10.

0

Minden bizonnyal a legtöbbször újraértelmezett és feldolgozott történetek között van a Pán Péter, de bizton állíthatom, hogy jobb feldolgozás még nem készült ennél, amit Robin Williams jelenléte is magasra emel.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 11.

0

Kellemes és aranyos meseszerű film elbűvölő szereplőkkel. Az egész családnak igazi szórakozás lehet. Magával ragadó érzelmileg megfogó film. Érdemes megnézni.

 
Homer   2016. 07. 29.

0

Robin Williams általi egyik legkedvesebb filmem ez. Pán Péter története amúgy is nagyon kedves a szívemnek és ez a változat, filmként nagyon eredetire és izgalmasra sikerült. Bár csingiling karaktere valahogy nekem ijesztőre sikerült akkoriban, de ez nem von le abból hogy ez volt a legjobb film akkoriban és most is.

Galéria (71)

Robin Williams
Robin Williams

Videók (1)

A film összbevétele 300 854 823 dollár volt (imdb.com).

 

Rebecca De Mornay, Sherilyn Fenn és Samantha Mathis is jelentkezett Tinker Bell szerepére.

(Thibo84)
 

Donald Sutherland neve is felmerült Hook kapitány szerepére.

(Thibo84)
 

Winona Rydere-t is felkérték Tinker Bell szerepére.

(Thibo84)
 

John Williams és Leslie Bricusse több zeneszámot is írt a filmhez, ám soha nem használták fel azokat, és jogi okok miatt senki nem is hallotta a dalokat.

(Thibo84)
 

Steven Spielberg eredetileg egy másik közeli barátját, Tom Hanks-t kérte fel Peter Pan szerepére.

(Thibo84)
 

Steven Spielberg eredetileg Sir Richard Attenborough-t kérte fel, hogy játssza el Tootles szerepét.

(Thibo84)
 

Bob Hoskins és Robin Williams is 2014-ben hunyt el, néhány hónapnyi különbséggel.

(Thibo84)
 

Dustin Hoffmant a filmben való szereplése után közeli barátja és egykori szobatársa, Gene Hackman viccesen "Hook"-nak nevezte. A becenév rajta ragadt, és kortársai a mai napig így hívják.

(Thibo84)
 

David Bowie nem vállalta Hook kapitány szerepét.

(Thibo84)
 

Steven Spielberg eredetileg Carrie Fishert akarta TInker Bell szerepére.

(Thibo84)
 
Ha egyszer lesz gyerekem, biztosan ezt a Pán Péter feldolgozást fogom megmutatni neki először. Mégis megmarad a hiányérzet, a rendező nem adott bele apait-anyait, azt nem mondanám, hogy nem hitt a saját filmjében, de nem is hozta ki belőle a legtöbbet, az biztos. több»