Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Hook
 
Thibo84   2019. 04. 05.

Robin Williams nagy kedvencem, és mint mindig, most is nagyot alakít a filmben, ám a többi színészre sem lehet panasz, hisz elég húzós nevek olvashatók a listán. Spielberg bácsi viszont egy nagyszerű filmet hozott nekünk össze mind történetileg, mind látványügyileg. Szórakoztató film, jó a humora és az ember ismét gyereknek érezheti magát.

 
Norbert93   2018. 11. 10.

Minden bizonnyal a legtöbbször újraértelmezett és feldolgozott történetek között van a Pán Péter, de bizton állíthatom, hogy jobb feldolgozás még nem készült ennél, amit Robin Williams jelenléte is magasra emel.


 
Filmdoki   2019. 03. 24.
Újra gyereknek lenni

Steven Spielberg a '90-es évekre betonbiztos hírnévvel rendelkezett. Számtalan klasszikust tett le az asztalra, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek kikapcsolódást nyújtanak, mind a mai napig. Megmutatta, hogy ért ahhoz, hogy szívhez szóló, tanítójellegű történeteket mondjon el nekünk. 1991-es Hook című filmje szintén ezen szemlélet alapján készült, mely a Pán Péter továbbgondolása. Sajnos igen hányatott sorsú darabról van szó. Maga Spielberg sem kedveli túlzottan eme gyermekét, pedig a Hook egy igazi kalandfilm, mely az Indiana Jones trilógiához hasonlóan a műfaj aranykorát idézi meg, és az egész családnak kiváló szórakozás. A Hook a felnőtté válás története. Azé, hogy az emberek mi... több»

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 11.

Kellemes és aranyos meseszerű film elbűvölő szereplőkkel. Az egész családnak igazi szórakozás lehet. Magával ragadó érzelmileg megfogó film. Érdemes megnézni.

 
Homer   2016. 07. 29.

Robin Williams általi egyik legkedvesebb filmem ez. Pán Péter története amúgy is nagyon kedves a szívemnek és ez a változat, filmként nagyon eredetire és izgalmasra sikerült. Bár csingiling karaktere valahogy nekem ijesztőre sikerült akkoriban, de ez nem von le abból hogy ez volt a legjobb film akkoriban és most is.

Robin Williams
Robin Williams
 
Ha egyszer lesz gyerekem, biztosan ezt a Pán Péter feldolgozást fogom megmutatni neki először. Mégis megmarad a hiányérzet, a rendező nem adott bele apait-anyait, azt nem mondanám, hogy nem hitt a saját filmjében, de nem is hozta ki belőle a legtöbbet, az biztos. több»
 

George Lucas és Carrie Fisher cameója: egy csókolózó párt alkotnak, majd miután rájuk kerül egy kis tündérpor, elkezdenek lebegni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

1991-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Mivel Tinkerbell sokat van a levegőben, Julia Robertsnek volt egy asszisztense, akinek csak és kizárólag az volt a feladata, hogy tisztán tartsa a színésznő talpait.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.