Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

Charlie és a csokigyár

(Charlie and the Chocolate Factory)
 
indingo  2017. 04. 11.

Színes, vicces, giccses, de mégis annyira szomorú az egész légköre. A családja a kisfiúnak, az omladozó ház, a nagypapa kapcsolódása a gyárhoz. Szívemnek kedves film, már egy tucatszor láttam.

 
Lonka  2017. 07. 24.

Igazi hamisítatlan Tim Burton mozi. Látványában verhetetlen, imádtam,a hogy az aranybilétákat megtalálták és bemutatták a lurkókat. Charlie lelkesedése mesterien lett elátszva.

 
doroffee  2016. 02. 14.

Az eredetit nem láttam, ezért nem ahhoz fogom viszonyítani. Nekem nagyon bejött a látványvilág, borzalmasan pontosan illett Willy Wonka eklektikus, excentrikus személyiségéhez. Johnny Depp nagyon jól hozta ezt a látszólag teljesen őrült, gyakorlatilag a gyerekkori traumái miatt felnőni sosem akaró figurát. A gyerekek nagyon pontosan mutatták meg a személyiséghibákat. A történet nagyon kedves és megható volt egyébként.

 
Siriusalias  2015. 10. 07.

Nem rossz feldolgozás a film, Tim Burton jól nyúlt hozzá és hozzáadta a stílusát alaposan, elég Johnny Deppet említeni. Számíthatunk érdekes karakter megformálásra, és egy mesés vicces filmre, jó szórakozást!

 
AESB  2015. 06. 16.

Nagyon szórakoztató és mókás film, ami azért tanulságot is hordoz magában. Nagyon tetszett a szereplők jellemfejlődése. A szereplők alakítása is jó volt, a látványvilág pedig tökéletes!

Missi Pyle
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Smoking Barrels: Charlie és a csokigyár
Igazából semmi új, hatalmas erkölcsi tanulságot nem tudunk meg ebből az alkotásból, mégis igazi filmélményt tud adni, megérint és fogva tart a történet, Tim Burton és Johnny Depp csúcsforma közeli állapotban, kell ennél több?
8/10
 

2005-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 1. közös filmje.

(dulkap)
 

Kb. 40 darab mókus kapott szerepet a filmben.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.