Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81

Charlie és a csokigyár (2005)

Charlie and the Chocolate Factory
Filmadatlap
 
28
Szereplők
44
Vélemények
100
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2019. 09. 04.

legújabb vélemény

Nem rossz kis mese,de annyira azért nem okozott katarzist,és a retinámba sem égett bele az egész. Érdekes a díszlet,jók a jelmezek,és természetesen Johnny Depp és Helena Bonham Carter is dobja felfelé a színvonalat!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Tetszett a mese, viszont inkább a fiatal korosztály számára ajánlom. Johnny Depp igazán jól játszik benne.


 
indingo   2017. 04. 11.

Színes, vicces, giccses, de mégis annyira szomorú az egész légköre. A családja a kisfiúnak, az omladozó ház, a nagypapa kapcsolódása a gyárhoz. Szívemnek kedves film, már egy tucatszor láttam.

 
Deku   2017. 07. 26.

Nekem nagyon tetszett ez a mese film. Johnny Depptől persze nem vártam kevesebbet mint amit itt nyújtott. A látványa a filmnek nagyon megkapó és élvezetes volt.

 
Orosz István   2017. 02. 21.

Hát ez saját vélemény, nekem nem tetszett. Az eleje jónak indult, de mikor bementek a gyárba a sztoriba, már semmi csavar nem volt kiszámítható volt, és sok elem ami a a filmet alkotta nem nagyon kellett volna. Nyilván egyéni ízlés, nem vagyunk egy formák én nem látok ebben maradandót, én szerintem nagyon gyenge lett.

 
Igazából semmi új, hatalmas erkölcsi tanulságot nem tudunk meg ebből az alkotásból, mégis igazi filmélményt tud adni, megérint és fogva tart a történet, Tim Burton és Johnny Depp csúcsforma közeli állapotban, kell ennél több?
8/10 több»

A film összbevétele 474 968 763 dollár volt (imdb.com).

 

2005-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 1. közös filmje.

(dulkap)
 

Kb. 40 darab mókus kapott szerepet a filmben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.