Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Charlie és a csokigyár (2005)

Charlie and the Chocolate Factory
Filmadatlap
 
29
Szereplők
39
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 04. 11.

Színes, vicces, giccses, de mégis annyira szomorú az egész légköre. A családja a kisfiúnak, az omladozó ház, a nagypapa kapcsolódása a gyárhoz. Szívemnek kedves film, már egy tucatszor láttam.

 
Deku   2017. 07. 26.

Nekem nagyon tetszett ez a mese film. Johnny Depptől persze nem vártam kevesebbet mint amit itt nyújtott. A látványa a filmnek nagyon megkapó és élvezetes volt.


 
Orosz István   2017. 02. 21.

Hát ez saját vélemény, nekem nem tetszett. Az eleje jónak indult, de mikor bementek a gyárba a sztoriba, már semmi csavar nem volt kiszámítható volt, és sok elem ami a a filmet alkotta nem nagyon kellett volna. Nyilván egyéni ízlés, nem vagyunk egy formák én nem látok ebben maradandót, én szerintem nagyon gyenge lett.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

3 és feles lenne inkább, de mivel ilyen nincs ezért marad a 3-as. Johnny Depp próbálja kihozni a maxot ebből a filmből is, de nem jön össze neki. Nagyon bugyuta karakterek gyűlnek össze egy nem túl erős filmötlet megvalósítására. Nem hagy maradandó nyomot és akkor még kedves vagyok.

 
Lamboh   2017. 10. 14.

Régi nagy kedvenc. Még úgyis, hogy gyerekként azért sokszor eléggé paráztam tőle. Vicces, de egyben szomorú is. Sajnos nem mostanában láttam már, de érik egy újranézés.

Missi Pyle
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
 
Igazából semmi új, hatalmas erkölcsi tanulságot nem tudunk meg ebből az alkotásból, mégis igazi filmélményt tud adni, megérint és fogva tart a történet, Tim Burton és Johnny Depp csúcsforma közeli állapotban, kell ennél több?
8/10 több»
 

2005-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 1. közös filmje.

(dulkap )
 

Kb. 40 darab mókus kapott szerepet a filmben.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.