Tim Burton rendezőnek számos klasszikust köszönhetünk, mától pedig elérhető az HBO Maxon egyik legismertebbb alkotása, a Johnny Depp főszereplésével készült Charlie és a csokigyár.

Willy Wonkát hatalmas rejtély övezi, hiszen ő az a dúsgazdag csokigyáros, akit évek óta senki nem látott előjönni a varázslatos gyárából. Egy nap azonban öt szerencsés nyertes lehetőséget kap, hogy betekintést nyerjen az épület falai mögé, akik között ott van Charlie is, aki egész életében szegénységben sínylődött, most azonban minden megváltozhat.

A Charlie és a csokigyár a Rotten Tomatoes portálon kiemelkedő kritikai fogadtatásban részesült, a szakma 83 százalékra értékelte, a nézők ugyanakkor 51 százalékot adtak rá, a hazai közönség viszont ennél jóval elnézőbb volt, hiszen 81 százalékra értékelték a Mafabon.

Depp ikonikus alakítása mellett a film további főszerepeiben érkezik Helena Bonham Carter, Freddie Highmore, AnnaSophia Robb, Missi Pyle, James Fox és Noah Taylor.

A Charlie és a csokigyár mától tehát elérhető a platformon, a film adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

A titkozatos csokigyárost, Willy Wonkát évek óta senki nem látta előjönni rejtélyes gyárából, amely munkásokat sem fogad már hosszú-hosszú idő óta. A talányoktól övezett... több»