Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
8
Vélemények
90
Képek
2
Videók
Tükröm, tükröm
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Ritka unalmas film lett. Pedig nagyon intenzív és sokrétű tündérmesés vonásokból merít. Julia Roberts és Lily Collins miatt nagyon vártam, de ezt kár volt leforgatni. Van ennél már sokkal jobb feldolgozása a Hófehérkének.

 
indingo   2019. 01. 03.

Egy Hófehérke feldolgozás ahol a mostoha a főszereplő főleg ha azt Julia Roberts testesíti meg, épp miatta néztem végig, mivel a kezdetben pörgősen induló történet a végére lagymatag lett.


 
dulkap   2015. 07. 10.

A sok rossz kritika után úgy ültem le, hogy adjunk egy esélyt, maximum 20 perc után kikapcsolom. Bár kicsit nehezen indult el és remegett is a léc, de aztán egész nézhető volt. Sokat segített a dolgon a könnyed humor és a látványvilág.

 
diumiu   2017. 12. 24.

2012-ben kétféle Hófehérke feldolgozás született, nekem a kettő közül ez tetszett jobban. Ugyan nem egy sokat emlegethető film, de kikapcsolódásnak tökéletes. Látványos, kedves.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Talán ez a film indította el ezt a nagy poroljuk le a meséket és csináljunk belőlük élőszereplős filmeket a nagy gyerekeknek. Nem igazán jött film/mese, többet vártam tőle.

 
Kardos   2016. 08. 07.

Nem rossz film, de nem egy hosszútávon maradandó alkotás. Még amikor premieres volt akkor megnéztem, de sajnos nem sok maradandó eleme volt a filmnek. Sablonos és unalmas sokszor a történet és ezen sajnos a zseniális színészi játék sem tud változtatni.

 
K.bogi   2016. 07. 22.

Ahhoz képest, hogy milyen sok rossz kritikát olvastam róla, meglepő volt, hogy nekem meg egész jól tetszett. Könnyed kis vasárnapi, hétvégi kikapcsolódás. A színészek, szereplők ezt a történetet könnyedén vették és nem kellett megerőltetni magukat, hogy visszaadják a lényeget és szórakoztassanak.

A film összbevétele 183 018 522 dollár volt (imdb.com).

 

Az erdőben lévő fák mindegyike nyírfa.

(rbernadett)
 

jelmeztervező halála előtti utolsó filmje.

(rbernadett)
 

Végig a forgatáson Julia Roberts olyan óriási ruhákat viselt, hogy a gyermekei elbújtak a szoknyája alatt, anélkül, hogy bárki tudott volna róla. Egyes jelenetek között Robertsnek el kellett őket "távolítania", mert félt tőle, hogy meghallják őt, amint gonosz módon beszél a szerepben.

(rbernadett)
 

A gonosz királyné és a Hófehérke között zajló "harci" jelenetben, Julia Roberts véletlenül kitépte Lily Collins pár hajszálát.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.