66% 206 szavazat
Tükröm, tükröm

Tükröm, tükröm

Mirror Mirror
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
32
Szereplők (32)
70
Képek (70)
2
Videók (2)
5
Érdekességek (5)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Tükröm, tükröm
Lejátszás
K.bogi  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A gonosz királynőnek (Julia Roberts) sikerült átvennie az irányítást a királyság felett. A szökött hercegnő (Lily Collins) azonban nem adja fel ilyen könnyen a fennhatóságát, és úgy dönt, hogy cselekszik. Hét leleményes törpe segítségével elkezdi megtervezni a bosszúját. Hófehérke egy új kalandos… Több


Rendező: Tarsem Singh
Forgatókönyvíró: Marc Klein, Jason Keller, Melisa Wallack
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2012.03.15. | Netflix (2022.09.17.)
 
2020.10.25 petraszab

legújabb vélemény

Nekem tetszett ez az élőszereplős Hófehérke feldolgozás. A történet ugye ismert. de a remek szereposztás miatt egy kellemes filmet kaptunk.

0
 
2019.01.03 indingo

Egy Hófehérke feldolgozás ahol a mostoha a főszereplő főleg ha azt Julia Roberts testesíti meg, épp miatta néztem végig, mivel a kezdetben pörgősen induló történet a végére lagymatag lett.

0
 
2015.07.10 dulkap

A sok rossz kritika után úgy ültem le, hogy adjunk egy esélyt, maximum 20 perc után kikapcsolom. Bár kicsit nehezen indult el és remegett is a léc, de aztán egész nézhető volt. Sokat segített a dolgon a könnyed humor és a látványvilág.

0
 
2019.07.23 Ms. Akárki

Ritka unalmas film lett. Pedig nagyon intenzív és sokrétű tündérmesés vonásokból merít. Julia Roberts és Lily Collins miatt nagyon vártam, de ezt kár volt leforgatni. Van ennél már sokkal jobb feldolgozása a Hófehérkének.

0
 
2017.10.21 Bazzzsi

Talán ez a film indította el ezt a nagy poroljuk le a meséket és csináljunk belőlük élőszereplős filmeket a nagy gyerekeknek. Nem igazán jött film/mese, többet vártam tőle.

0

A film összbevétele 183 018 522 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az erdőben lévő fák mindegyike nyírfa. Szerző: rbernadett

#2
 

jelmeztervező halála előtti utolsó filmje. Szerző: rbernadett

#3
 

Végig a forgatáson Julia Roberts olyan óriási ruhákat viselt, hogy a gyermekei elbújtak a szoknyája alatt, anélkül, hogy bárki tudott volna róla. Egyes jelenetek között Robertsnek el kellett őket "távolítania", mert félt tőle, hogy meghallják őt, amint gonosz módon beszél a szerepben.Szerző: rbernadett

#4
 

A gonosz királyné és a Hófehérke között zajló "harci" jelenetben, Julia Roberts véletlenül kitépte Lily Collins pár hajszálát. Szerző: rbernadett

#5