Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
61%

Tükröm, tükröm (2012)

Mirror Mirror
Filmadatlap
 
21
Szereplők
9
Vélemények
90
Képek
2
Videók
Tükröm, tükröm

Galéria (90)

Videók (2)

 
petraszab   2020. 10. 25.

legújabb vélemény

0

Nekem tetszett ez az élőszereplős Hófehérke feldolgozás. A történet ugye ismert. de a remek szereposztás miatt egy kellemes filmet kaptunk.

 
indingo   2019. 01. 03.

0

Egy Hófehérke feldolgozás ahol a mostoha a főszereplő főleg ha azt Julia Roberts testesíti meg, épp miatta néztem végig, mivel a kezdetben pörgősen induló történet a végére lagymatag lett.

 
dulkap   2015. 07. 10.

0

A sok rossz kritika után úgy ültem le, hogy adjunk egy esélyt, maximum 20 perc után kikapcsolom. Bár kicsit nehezen indult el és remegett is a léc, de aztán egész nézhető volt. Sokat segített a dolgon a könnyed humor és a látványvilág.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Ritka unalmas film lett. Pedig nagyon intenzív és sokrétű tündérmesés vonásokból merít. Julia Roberts és Lily Collins miatt nagyon vártam, de ezt kár volt leforgatni. Van ennél már sokkal jobb feldolgozása a Hófehérkének.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

0

Talán ez a film indította el ezt a nagy poroljuk le a meséket és csináljunk belőlük élőszereplős filmeket a nagy gyerekeknek. Nem igazán jött film/mese, többet vártam tőle.

 
diumiu   2017. 12. 24.

0

2012-ben kétféle Hófehérke feldolgozás született, nekem a kettő közül ez tetszett jobban. Ugyan nem egy sokat emlegethető film, de kikapcsolódásnak tökéletes. Látványos, kedves.

 
Kardos   2016. 08. 07.

0

Nem rossz film, de nem egy hosszútávon maradandó alkotás. Még amikor premieres volt akkor megnéztem, de sajnos nem sok maradandó eleme volt a filmnek. Sablonos és unalmas sokszor a történet és ezen sajnos a zseniális színészi játék sem tud változtatni.

A film összbevétele 183 018 522 dollár volt (imdb.com).

 

Az erdőben lévő fák mindegyike nyírfa.

(rbernadett)
 

jelmeztervező halála előtti utolsó filmje.

(rbernadett)
 

Végig a forgatáson Julia Roberts olyan óriási ruhákat viselt, hogy a gyermekei elbújtak a szoknyája alatt, anélkül, hogy bárki tudott volna róla. Egyes jelenetek között Robertsnek el kellett őket "távolítania", mert félt tőle, hogy meghallják őt, amint gonosz módon beszél a szerepben.

(rbernadett)
 

A gonosz királyné és a Hófehérke között zajló "harci" jelenetben, Julia Roberts véletlenül kitépte Lily Collins pár hajszálát.

(rbernadett)