Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Elijah Wood
Elijah Wood
Elijah Wood
Reba McEntire
Elijah Wood
Dan Aykroyd
Bruce Willis
Elijah Wood
Jason Alexander
Elijah Wood
Julia Louis-Dreyfus
Matthew McCurley
Bruce Willis
Elijah Wood
Jon Lovitz
 
kounicakhaha   2015. 07. 10.

legújabb vélemény

Sokáig nem is tudtam ennek a filmnek a létezéséről, de amikor megláttam a szereposztást, azt mondtam, hogy ezt látnom kell. Egy picit csalódtam benne végül is. Nem azt mondom, hogy rossz lenne, csak annyira be van lőve a kisebb korosztály számára, hogy szerintem egy felnőtt talán túlságosan is gyerekesnek találná. Ez rettenetesen letaglózott, mert a története nagyon is szép és mélyenszántó, csak épp a párbeszédek mintha egy picit bugyuták lennének.

 
achyles77   2015. 04. 24.

Bruce Willis alakítása szerintem fenomenális, nagy kedvencem, pont azért mert nem hagyta magát beskatulyázni egydimenziós akcióhősnek. Elijah Wood pedig több mind ígéretes alakítást hoz ebben a filmben, kár, hogy a későbbiekben nekem nem annyira jönnek be a szereplései.

A film összbevétele 7 138 449 dollár volt (imdb.com).

 

A Castle Rock Enterainment stúdió 20. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Scarlett Johansson első filmszerepe.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.