Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Varázslók a Waverly helyből (2009)

Wizards of Waverly Place: The Movie
Filmadatlap
 
16
Szereplők
12
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

legújabb vélemény

Klasszikis tiniknek szóló disney történet. Aki a sorozatot is nézte annak ez kötelező darab. Vicces pörgős film amit főleg a kisebbek fognak értékelni igazán.

 
Deku   2017. 12. 09.

Kétségtelen, hogy ezt minőségi szórakozásnak lehet hívni és ajánlani azt másoknak. Ez az amit én igazán szórakoztató filmnek és minőségi alkotásnak tudok hívni.


 
Norbi   2018. 07. 28.

A kellemes nyaralós hangulatot egyből átéltem én is. A szereplők természetesen játszottak ( mondjuk ennyi sorozatrész után ez már elvárható) , a történet nem valami zseniális , de az enyhén Harry Potter-es varázslás adott egyfajta pozitív plusz élményt.

 
Leilani   2016. 07. 26.

A sorozathoz hasonló ez a film, de annál unalmasabb. Vannak benne izgalmas részek is és a táj is nagyon gyönyörű. A film eleje egy kicsit akadozik, de a vége felé már egyre izgalmasabb. Azoknak ajánlom, akik látták a sorozatot is.

 
SzFa   2017. 09. 29.

Elég jó sorozat, mindig oda ragasztott a tv elé. Jók a poénok, jó a történet és igazán érdekes minden rész. Tetszik hogy a valóéletet keverik a varázsvilággal.

Jake T. Austin
David Henrie
David DeLuise
Maria Canals-Barrera
Jennifer Stone
Selena Gomez
David Henrie
David DeLuise
Maria Canals-Barrera
Jake T. Austin
Selena Gomez
Selena Gomez
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.