Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80

Rémbo fia (2007)

Son of Rambow
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Rémbo fia
 
atombence   2019. 06. 30.

legújabb vélemény

Cuki, vagy cuki

A barátság, az élet legfontosabb alapeleme, nem pedig a levegő. - Ezzel a címmel jelent meg az első DVD kiadás külföldön, aminek egyrészt igazat is adok. A történet zseniális, a vége is szuper (de tényleg), és a gyerekszínészek meg cukik... Mondom én ezt úgy, hogy kb annyi idős lehettem mikor kijött mint ők. Ez a film volt az első amit többször is megnéztem. Érdemes pár év után elővenni újra.

 
stif   2017. 11. 15.

Alapjában véve nagyon aranyos és bolondos film, amit tök jó nézni és élvezetes is. A gondom vele mindössze annyi, hogy talán lehetett volna egy picivel hosszabb az a játékidő, így kicsit olyan, mintha az egész túlságosan is sűrítve lenne. Ez persze nem olyan nagy baj, csak egy csomó karakter jellemét jobban ki lehetett volna bontakoztatni. :)


 
eviestan   2017. 03. 01.

Nehéz ehhez a filmhez bármit is hozzátenni, én jól szórakoztam, könnyed és jó hangulatú alkotás, amit bármikor meg lehet nézni egy közös családi filmezés keretében, de ennél többet sajnos nem igazán nyújt a film. A gyerekszínészek szerintem egyszerűen fantasztikusak voltak, jó látni, hogy a ma már kissé elismertebb színészek már ekkor tudtak kiforrott alakításokat nyújtani.

Will Poulter
Bill Milner
Will Poulter
Bill Milner
Bill Milner
Jules Sitruk
Bill Milner
Bill Milner
Will Poulter
Bill Milner
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.