Itt az ideje, hogy visszatérjünk hát a Százholdas - horror - Pagonyba, és befejezzük, ami akkor kezdődött, amikor Micimackó elkezdte vérszomjas bosszúhadjáratát a 2023-as Micimackó: Vér és méz című slasherben...

Végre megérkezett az első trailer a folytatáshoz, a Micimackó: Vér és méz 2-höz, amely állítólag "hamarosan érkezik", bár egyelőre nem árulták el a konkrét megjelenési dátumot. Micimackó és bandája lesből csap le ránk...!

A projektet ismét Rhys Frake-Waterfield rendezi, aki rájött, hogy az eredetileg gyerekeknek készült IP horrorfilmmé alakításából is lehet kaszálni.

A sztori

A klasszikus és kedves mese "csavaros" (AKA rémisztő, gyomorforgató, instant rémálmokat okozó...) feldolgozásában átéltek után Christopher Robin (Scott Chambers) terápiára vágyik. Érthető. Miközben feldolgozza - vagy legalábbis igyekszik - az őt ért traumát, megtudjuk, hogy a Százholdas Pagony fenyegető és baljós teremtményei újra háborúra készülnek...

Ezúttal nem várják meg, hogy Christopher visszatérjen hozzájuk, hanem a harcot Ashdown városába viszik, miután elterjesztette létezésük hírét. Fegyverrel a kezükben, a lények, akiket egykor szerettünk, újra ámokfutó mészárlásba kezdenek és néhány új - mégis ismerős - arc is csatlakozik a káoszhoz, köztük Tigris.

Ők is feltűnnek majd a filmben

Chambers mellett, aki ezúttal alakítja Christopher Robint olyan színészek tűnnek majd fel többek közt, mint Eddy MacKenzie (Ínyenc), Malacka szerepében, Ryan Oliva, aki Micimackóként garázdálkodik, Tallulah Evans (Rémbo fia), Simon Callow (Vaják), Alec Newman (The Boys in the Boat,Dűne) vagy Peter DeSouza-Feighoney (A pápa ördögűzője), mint a kicsi Micimackó.

De mikor is jön a vérengzés új fejezete?

A Vér és méz 2. megjelenési dátumát várhatóan hamarosan bejelentik, és más Walt Disney klasszkusok, köztük a Willie gőzhajó és a Hamupipőke sötét feldolgozásai is készülőben vannak, mióta a jogok szabadon felhasználhatóak.

Szóval nincs határ, hogy meddig lehet elmenni, ha erről az új trash-slasher műfajról van szó. Mint bármi másban, ami teljes gőzzel halad előre, bizonyára eljön az a pont, amikor a túltelítődés és a fáradtság belép a képbe, de valószínűleg ez az, amiért a filmkészítők most annyira túlzásba viszik a horrorisztikus fordulatokat, miközben a rajongók továbbra is kíváncsiak arra, hogy meddig lehet feszegetni a határokat.

horror | thriller

A százholdas pagony mélyén pusztító düh szabadul el, amikor Micimackó és barátai veszélyben találják otthonukat és életüket, miután Róbert Gida felfedte létezésüket. A... több»