Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
29%

Micimackó: Vér és méz (2023)

Winnie the Pooh: Blood and Honey
Filmadatlap
 
24
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
5
Videók

Galéria (11)

Videók (5)

 
erahurka   2023. 03. 09.

legújabb vélemény

0

De örülök, hogy nem hallgattam a lehúzó véleményekre, és mégis elmentem rá haverommal! Frenetikus élmény volt, minden másodperce szörnyű, de mégis olyan abszurd dolgok történtek, hogy a karfát verve röhögtem szinte végig. Persze, borzalmasak a párbes... több»

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2023. 02. 17.

9
Mi a fene volt ez, Mr. Rhys Frake-Waterfield?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Most komolyan? Ez valami borzalom a köbön, amit ez a fickó összerakott nekünk unalmában. De most komolyan. Meséljem el a sztorit? A Százholdas Pagonyról? Malackáról, Micimackóról, Tigrisről, Fülesről, a nyusziról, és magáról Róbert Gidáról? A fenéket... teljes kritika»

6
 
Caravaggio1978   2023. 02. 05.

6
Malacka varacskosdisznóvá serdült, Micimackó meg FNaF karakter lett

Sokszor nézte a rendező a Péntek 13-at véleményem szerint, majd egy reggel felriadt rémálmából, és megjelent előtte melós ruhában Malacka, aki inkább nem is Malacka hanem egy varacskos disznó, majd előlépett a félhomályból Micimackó is, aki inkább egy európai házisertésre hasonlít. Szóval a maszkok nagyon merevek, gagyik és nevetségesek. Ha megették Fülest, a Tigrissel mi van? Tigrist kihagyták, ő már túl veszélyes lett volna a két melósra a Pagonyban. Apropó, melós: ahogy láttuk, Micimackó favágó lett vagy mi, egy sínfektetéseknél használatos kalapáccsal vágta a fát. Ahhoz képest, hogy évekig nélkülöztek, hőseink eléggé elhíztak. Meg lehet nézni, de nem kell tőle túl sokat várni. Természetesen feltűnnek benne csajok is, akik gondolom, egy felnőttfilm-forgatás születésnapján bevállalták, hogy villantanak és sikítanak ebben a moziban is. Nem értem a történet gyökerét. Miért nélkülöztek ? Addig is a vadonban voltak, míg Róbert Gida ott lakott, nem? Lehet, Tigris az oka, ő hagyta el őket legelőször, elképzelhető, hogy a nagy nélkülözés közepette Malacka és Micidisznó úgy meghízott, hogy Tigris inkább elmenekült, mintsem megegye a két elzsírosodott haverját. Nem ragozom tovább, a film egy olcsó slasherré alacsonyodott le. Rengeteg zavaró apró hiba ütötte ki a szemem, de hát mit is vár az ember a maszkok után.

6
 
JRD Nézhetetlen  2023. 02. 23.

2

A figyelemre érdemtelen pszichés és egyéb agymenés gyatra melegágya. Lassan megszokhattuk (de ne szokjuk meg!), hogy szép és értékes történetekből valami okádék filmet, mesét, rajzfilmet, mesekönyvet készítenek – de azt hiszem, ez az egyik legalja a ... több»

 
polgy   2023. 02. 26.

2
Mézhetetlen

Gyorsan megragadta a marketingcsapat a lehetőséget (a klasszikus Milne-mesehősök szerzői jogai 2022-ben lejártak), és készítettek egy horrorverziót a Meséből. Bárcsak ne tették volna! Na nem azért, mert szerintem a Micimackóból ne lehetne horrorverziót készíteni, engem ez nem zavar. Mindenből lehet, még akár a Lolka és Bolkából is. A gond szerintem az, hogy ebben az esetben ennyi volt az összes ötlete a csapatnak. Logikátlan, sokszor unalmas, horrornak is béna zs kategóriás film, amit csak azért néztem meg, mert kíváncsi voltam mit hoznak ki a dologból. Semmit.

 
stif   2023. 03. 03.

2

Gyerekek, senki ne dőljön be ennek a filmnek, a hype körülötte teljesen félrevezető. Időpocsékolás megnézni.

A film 31 393 240 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 15 637 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Míg a Micimackó szerzői joga az Egyesült Államokban 2022-ben lejárt. Európában a karakter szerzői joga 2027-ig (70 évvel A.A. Milne halála után) érvényben marad, ami nagyon megnehezíti a film legális forgalmazását az európai országokban.

(csd)
 

Ez az első élőszereplős Micimackó-film, amelyet nem a Disney készített, és nem is gyerekeknek készült.

(csd)
 

A film gyártása 2022-ben vált lehetővé, miután A. A. Milne Micimackó című regénye (1926) az Egyesült Államokban közkinccsé vált.

(csd)
 
A Micimackó: Vér és méz hasonlít egy filmre. Talán. Kicsit. Ha hunyorgunk, és a jalapeño ízére koncentrálunk közben. több»