Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Motel 2. (2007)

Hostel: Part II
Filmadatlap
 
19
Szereplők
8
Vélemények
16
Képek
2
Videók

Galéria (16)

Videók (2)

 
Kóborló   2021. 06. 18.

legújabb vélemény

1
Sikeres recepten ne nagyon változtass!

Eli Roth a 2005-ben bemutatott, Motel című filmjével hatalmasat robbantott mind a horrorrajongók, mind a kritikusok körében, emiatt pedig szinte borítékolható volt, hogy előbb vagy utóbb elkészül a folytatás. Persze az sem volt mellékes, hogy az első... teljes kritika»

 
moov18   2016. 02. 16.

2

Sajnos elég régen láttam már, tervezem is valamikor az újbóli megnézését. Az első rész sikere, meghökkentő látványa, ereszteni nem akaró izgalma után kíváncsi voltam, hogy vajon ezúttal mi kerül a terítékre. Az első Motel film sosem felejtem el milye... több»

 
Gyalog őrmester   2018. 01. 11.

0

Meglepő volt, hogy feltűnt a filmben. Ruggero Deodato egy kannibálként, de ez akkor is egy rossz film szerintem.

 
Hercegno   2017. 02. 26.

0

Szerintem a horror műfajban ez egy nagyon jó filmnek számít, de kétségkívül a els rész után a 2. alul teljesített, ezért én sem adok rá átlagosnál jobb minősítét. Érdemes megnézni.

 
superxaba   2015. 04. 18.

0

Nem egy rossz film, de ahogy a horrorban általában lenni szokott: az első rész jobb volt. Trancsirozós, darabolós, amerikai horror, a szlovákok sajnálhatják, hogy náluk forgatták!

 
gihera81   2015. 11. 12.

0

Annak ellenére, hogy nem olyan hosszú végül is a film, nagyon sokáig tart a felvezetés, gyakorlatilag a film komplett első felét magában foglalja. Elég sok az üresjárat, igazából nagyon sehova sem vezető szál, kezdve a nyitójelenetektől több, későbbi... több»

 
gyerekpeti   2017. 06. 20.

0

Lehet furcsán hangzik, de nekem ez rész jobban tetszett mint elődje . A film eleje nagyon hasonlít az első részre de a vége számomra telitalálat volt. Már az előző résznél is örültem volna egy bosszúállásnak és nagyon bejött az, hogy a csaj milyen üg... több»

A film összbevétele 35 633 963 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatások 2006. november 26-án kezdődtek meg, és 2007. január 29-ig tartottak.

(Kóborló )
 

Új-Zélandon betiltották a film vágatlan verziós bemutatását.

(Kóborló )
 

Amikor a lányok megérkeznek az első Motel filmben is látható szállodába, ugyanúgy a Ponyvaregény című film megy a tévében, akárcsak az első részben.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Eli Roth feltűnik egy apróbb jelenet erejéig, bár csak a levágott feje látható.

(Kóborló )
 

A film rendezője, Eli Roth több kritikát is kapott az első Motel film után azzal kapcsolatban, hogy túl sok volt a női meztelenkedés, ezért ebben a részben e téren, kissé visszavett.

(Kóborló )