Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
66

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

(The Strangers: Prey at Night)
 
18
4
7
10
 
alexxx   2018. 03. 04.

A folytatás nem igazán tud túllépni az első rész árnyékán. Egy nagyon egyszerű , könnyen fogyasztható horror, ami nem igazán bővelkedik eredeti elemekben, de a zsáner kedvelői valószínűleg megtalálják benne a számításaikat. Az biztos, hogy megvannak a maga erős pillanatai, de sokkal többet nem tud felmutatni.

 
gerda   2018. 03. 08.

Szerintem teljesen korrekt lett, vagyis, nekem abszolút bejött az első rész, annak ellenére, hogy nem volt egy korszakalkotó film, de ez hozza annak a színvonalát. Van benne pár paráztató rész (mondjuk egy kicsivel többet is el tudtam volna viselni ezekből), amik azért nyitva tartják a szemed, szóval unatkozni nem igazán fogsz. A hívatlanok 2 nem lesz az év horrorja, de amíg arra várunk, időtöltésnek abszolút megfelel.

 
Sztyúi   2018. 03. 05.

Nagyon jól néz ki a film, az egyszer biztos. Nekem mindig is bejött ez a fajta stílusos, ezekkel a maszkokkal, egészen vérfagyasztó tud lenni egy-egy jól megkomponált jelenetben. Sajnos a történet azonban nem volt kifejezetten eredet vagy épp izgalmas. Nem olyan nagy gond ez részemről, de azért egy kicsit többet vártam volna e téren is.

 
ruman666   2018. 03. 01.

Nem volt túl izgalmas élmény a film, egynek elment, de úgy igazából a teljes felépítésén, a dramaturgián nem igazán tudok fennakadni. Ez egy tipikusan olyan film, amit egyszer megnéz az ember, kicsit borzong, aztán valahogy elfelejti egy idő után.

Emma Bellomy
Damian Maffei
Emma Bellomy
Damian Maffei
Christina Hendricks
Bailee Madison
Damian Maffei
Lewis Pullman
Filmsomnia.hu - Hívatlanok 2: Éjjeli préda
A Johannes Roberts által rendezett Hívatlanok 2.: Éjjeli préda című film nem lesz új horror klasszikus, de az biztos, hogy egyszeri mozis élménynek tökéletesen megfelel. 75/100
VOX.hu - Hívatlanok 2: Éjjeli préda
Az idén tízéves, korrekt home invasion horrorhoz Johannes Roberts (47 méter mélyen) a nyolcvanas évek slasherjei előtt tisztelgő folytatást rendezett. Ötletnek nem volt rossz. 50/100

Popcorn Project - Hívatlanok 2: Éjjeli préda
Röviden: a műfaj szerelmeseinek nagyon ajánlott, ám a „potyahorror-nézők” is szerencsét próbálhatnak vele, főleg mert az első rész ismerete nélkül is lazán megtekinthető. 7/10
 

A filmet forgalmazó MGM komoly elvárásokat támasztott a filmmel szemben, ugyanis a produkció rendezője, Johannes Roberts készítette az a 47 méter mélyen című horrort is, mely 2017-ben az év legnagyobb bevételű indie filmje lett.

(hp )
 

Az első részt író és rendező Bryan Bertino ezúttal csak a forgatókönyv megírásából vette ki a részét.

(hp )
 

A második részre Johannes Roberts vette át a rendezői széket Bryan Bertinotól.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.