A kaptár: Raccoon City visszavár - Végre itt az első filmelőzetes!

A korábbi Kaptár-filmektől eltérő, de az eredeti videojátékokhoz hű adaptáció érkezik Johannes Robertstől. Befutott A kaptár: Raccoon City visszavár előzetese!

Az év egyik legígéretesebb horrorja érkezik decemberben a mozikba, melyhez végre megérkezett az első hivatalos előzetes is.  A produkció Campcom kultikus videojátékának első két részén alapul, így a feszültség és az erős atmoszféra garantált, ugyanakkor a grandiózius akciójelenetkről, amelyek Paul W.S. Anderson A kaptár-filmjeit jellemezték, le kell mondanunk (ezt most annyira nem is sajnáljuk).  

A történet a zombiapokalipszis kellős közepén játszódik, a főszereplői pedig egy zsaru, Leon S. Kennedy és Claire, aki eltűnt testvére után indul. 

A filmet Johannes Roberts (47 méter mélyen, Hívatlanok 2: Éjjeli préda) írja és rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kaya Scodelario, Tom Hopper, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Neal McDonough, Donal Logue és Avan Jogia.

A kaptár: Raccoon City visszavár december 2-tól látható a hazai mozikban az Intercom forgalmazásában. 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | horror | katasztrófafilm | misztikus | sci-fi

Az egykor fényesen tündöklő Racoon city ma valóságos szellemvárossá vált. Az Umbrella ugyan elhagyta ezt a helyet, ám sötét titkok maradtak után a felszín alatt.  Mitán a... több»