Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%
Filmadatlap
 
78
Szereplők
37
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
belavagyok   2020. 10. 07.

legújabb vélemény

Eleve egy butaság a története, nem tudtam komolyan venni. A második évad pedig még nevetségesebb volt.

 
indingo   2016. 02. 18.

Az első két évad tetszett, különleges volt. A harmadik viszont elképesztően rossz, mintha mások írták volna a forgatókönyvet. Az UFÓS vonulatot nem tudom minek kellett, biztos Spielgerg erőltette. El is kaszálták a sorozatot.


 
rbernadett   2015. 10. 02.

Nagyon szeretem Stephen Kinget és a könyveiből készült sorozatokat. Bár szinte mindegyiket sikerül egy kicsit elrontani. Ezt is sikerült. Mondom ezt úgy, hogy nem olvastam a könyvet és nincs összehasonlítási alapom, de így az utolsó évad kb. közepén ... több»

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Nagy reményekkel kezdtem bele és az első évadban igazam is volt. De sajnos a folytatás gyengére sikerült, a befejezés pedig borzalmas lett. 1-2 karakter tetszett, viszont sok (főleg a gyerekek) idegesítő volt. Ez a ki-be járkálás pedig teljesen marhaság volt.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

Egy több mint 1000 oldalas 2 részes könyv ad némi alapanyagot egy sorozathoz..De ebben az esetben ez sem volt elég..Annyira elrugaszkodott az eredeti sztoritól, hogy vontatottá és szinte nevetségessé vált az egész. Már a színészek se hitték el, hogy ebből bármi jót ki lehet hozni, így persze, hogy elkaszálták..

 
Szilonka   2016. 04. 14.

Nagyon vártam amikor beharangozták! Az első részek tök izgalmasak voltak, és utána kezdet eléggé ellaposodni és fura irányba menni a sorozat, nem csoda, hogy elkaszálták .

 
Edii   2015. 09. 30.

Az első évad érdekesen indult, de aztán elfáradt. A második szerintem sokkal-sokkal-sokkal jobb. Izgalmasabb, fordulatosabb.

Galéria (9)

Videók (1)

 

Stephen King a forgatókönyvírási munkálatokban is részt vett.

(indingo )
 

A sorozatot Steven Spielberg produkciós cége készítette.

(indingo )
 

A sorozat Stephen King azonos című regényén alapszik. King a könyvet még 1976-ban kezdte el írni, ekkor azonban mindössze 75 oldal készült el belőle. A történetet 2007-ben újra elővette, a regény 2009-ben került a boltok polcaira.

(hp )
 

A producerek állítása szerint a sorozat főellensége maga a bura.

(hp )
 

Dean Norris, a Chester's Mill rendőrfőnökét játssza nem először bújik a törvény őrének szerepébe. Ilyen karaktert alakított a Halálos fegyver 2.-ben és a Totál szívásban is.

(hp )
 
A legfontosabb talány, a búra rejtélye (mint ahogy anno a Lostnál a sziget rejtélye) továbbra is kampóként akaszkodik a néző kíváncsiságába. Nem tudom, meddig húzzák majd a sztorit, én mindenesetre még stabil nézőjük maradok erre az évadra. több»