Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A búra alatt (2013-2015)

Under the Dome
Filmadatlap
 
78
Szereplők
37
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
belavagyok   2020. 10. 07.

legújabb vélemény

0

Eleve egy butaság a története, nem tudtam komolyan venni. A második évad pedig még nevetségesebb volt.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Az első két évad tetszett, különleges volt. A harmadik viszont elképesztően rossz, mintha mások írták volna a forgatókönyvet. Az UFÓS vonulatot nem tudom minek kellett, biztos Spielgerg erőltette. El is kaszálták a sorozatot.

 
rbernadett   2015. 10. 02.

0

Nagyon szeretem Stephen Kinget és a könyveiből készült sorozatokat. Bár szinte mindegyiket sikerül egy kicsit elrontani. Ezt is sikerült. Mondom ezt úgy, hogy nem olvastam a könyvet és nincs összehasonlítási alapom, de így az utolsó évad kb. közepén ... több»

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

0

Nagy reményekkel kezdtem bele és az első évadban igazam is volt. De sajnos a folytatás gyengére sikerült, a befejezés pedig borzalmas lett. 1-2 karakter tetszett, viszont sok (főleg a gyerekek) idegesítő volt. Ez a ki-be járkálás pedig teljesen marhaság volt.

 
GedyPapa   2017. 03. 07.

0

Egy több mint 1000 oldalas 2 részes könyv ad némi alapanyagot egy sorozathoz..De ebben az esetben ez sem volt elég..Annyira elrugaszkodott az eredeti sztoritól, hogy vontatottá és szinte nevetségessé vált az egész. Már a színészek se hitték el, hogy ebből bármi jót ki lehet hozni, így persze, hogy elkaszálták..

 
Szilonka   2016. 04. 14.

0

Nagyon vártam amikor beharangozták! Az első részek tök izgalmasak voltak, és utána kezdet eléggé ellaposodni és fura irányba menni a sorozat, nem csoda, hogy elkaszálták .

 
Ms. Akárki   2019. 09. 03.

0

Nagyon izgalmas és érdekes az alapgondolat amit feszeget, de sajnos túl sok részig elhúzták nyúzták az egészet, így akinek eredetileg tetszett is a sori az is legkopott szép lassan. Egyre vontatottabb lett. Érdekes belegondolni ha tényleg megtörténne az ilyen akkor az emberek vajon hogyan reagálnának.

 

Stephen King a forgatókönyvírási munkálatokban is részt vett.

(indingo )
 

A sorozatot Steven Spielberg produkciós cége készítette.

(indingo )
 

A sorozat Stephen King azonos című regényén alapszik. King a könyvet még 1976-ban kezdte el írni, ekkor azonban mindössze 75 oldal készült el belőle. A történetet 2007-ben újra elővette, a regény 2009-ben került a boltok polcaira.

(hp)
 

A producerek állítása szerint a sorozat főellensége maga a bura.

(hp)
 

Dean Norris, a Chester's Mill rendőrfőnökét játssza nem először bújik a törvény őrének szerepébe. Ilyen karaktert alakított a Halálos fegyver 2.-ben és a Totál szívásban is.

(hp)