Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

A periféria (2022)

The Peripheral
Filmadatlap
 
35
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Gary Carr
Eli Goree
Louis Herthum
Chloë Grace Moretz
Gary Carr
Jack Reynor
Alexandra Billings
J. J. Feild
T'Nia Miller
Poppy Corby-Tuech
Jack Reynor
Chloë Grace Moretz

Videók (3)

 
Robinson76   2022. 11. 18.

legújabb vélemény

0
Lehet, hogy még visszatérek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első epizód egészen megnyerő volt, egészen a 60. percig. Aztán a semmiből előkerült, majd a semmibe veszett 2 szuper járgány, és akkor már tudtam, hogy hiába az amúgy remek látvány és a korrekt rendezés, engem egyelőre elveszített a széria. Nekem ez egy kicsit sok volt, mert szeretem, amikor nem rugaszkodnak el ennyire a valóságtól. Ugyan nem mondtam le teljesen róla, de kivárom, amíg lefut az évad, aztán lehetséges, hogy adok neki egy második esélyt. Talán valaki majd meg tud győzni róla, hogy érdemes.

 
fankbringa   2022. 11. 02.

a nap véleménye

1
Egy szuperkütyü a számítógép végére

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Van egy kislány, aki elég felnőtt gondolkodású hozzá, hogy ismerje saját képességeit és határait. Van hozzá egy tesó, akiről persze majdnem neki kell gondoskodni, mert kissé lecsúszott, és van dráma a beteg anyuka képében. Minden adott egy középszerű... teljes kritika»

 
Tonyka   2022. 10. 21.

0
Hiánypótlás mesterfokon

Chloe Moretz az a színésznő, akinek van egyfajta érdekes kisugárzása. Szó sincs arról, h a klasszikus agyonsminkelt ügyeletes cicababa lenne. A kisugárzása nekem Drew Barrymore-hoz hasonló. Középszintű színésznő számomra, mégis ígéretesek, amikben szerepel. Persze vannak rémesen rosszul sikerült darabjai is, de átlagban közepesek a filmek is, amiben szerepel. A bemutató felkeltette az érdeklődésem, nem az ő személye, hanem pár kocka megragadott. Végre olyan sci-fi, amiből alig van manapság. Igaz ez a mozira és a streaming szolgáltatókra is. Ha van is hasonló, azok messze elmaradnak minőségben, látványban. A történet egyelőre teljesen rendben van. Sokat nem tököltek a bevezetéssel, nagyon hamar bedobnak minket az akció forgatagába. Meglepő, mert a másfél, kétórás mozifilmek szoktak ilyen sebességre kapcsolni. Nagyon jók a kütyüzések, imádom, amikor hasonlóképpen jelenítik meg a jövőbeli dolgokat. Autók, környezet, szerkezetek, szavunk nem lehet. Tényleg nagyon rendben van, a minőségről olyan címek ugrottak be, mint a Különvélemény, az új Emlékmás, az Utazók. Persze nem tudjuk még, mire megy ki a játék, érezhető, hogy valami világmegváltó dolog húzódik a háttérben. Nincsenek még válaszok sok mindenre, miért pont ő stb. Remélem marad ez a minőség. Kép, hang remek, a két rész alapján nagyon rendben van, de kiderül a végére.

 
ferenczijj   2022. 10. 21.

1

Megnéztem az első két részt, nekem nagyon tetszett. Remek sztori, alakítások, izgalmasnak és érdekesnek tűnik eddig. A CGI is kiemelkedő. Csak így tovább, remélem ilyen szellemben folytatják.

 
Azag   2022. 10. 22.

0

Eddig kimondottan tetszik, remélem, tartsak a színvonalat, habar tudom, hogy egy sorozatban mindig akad 1-2 laposabb rész.

 
julisX   2022. 10. 22.

0

Végre valami, ami nem szuperhősös vagy éppen természetfeletti sci-fi, már csak ezért is nagyra értékelem, de mindemellett meglepően jó lett. Tudom ajánlani.

 
Zuzu   2022. 10. 21.

0

Remek!

 

A sorozat William Gibson 2014-es, azonos című sci-fi krimi-thriller regénye alapján készült.

(Hupka Adrián)