Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A periféria (2022)

The Peripheral
Filmadatlap
 
35
Szereplők
11
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz
Gary Carr
Eli Goree
Louis Herthum
Chloë Grace Moretz
Gary Carr
Jack Reynor
Alexandra Billings
J. J. Feild
T'Nia Miller
Poppy Corby-Tuech
Jack Reynor
Chloë Grace Moretz

Videók (3)

 
hemish   2023. 01. 08.

legújabb vélemény

0
Sok hűhó semmiért

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Végignéztem a nyolc részt, de a második rész után nagyon untam magam. Nem izgalmas, és csak annyira érdekelt, hogy mi a fene az a "főnyeremény" meg a "klept" meg a "haptikák", amik Burton és társai szervezetében van. A két főszereplőn kívül jóformán mindenki ripacskodik. Felesleges vérömlés és agresszió már az első-második részben. A sheriff-helyettes Thomas olyan szerencsétlen, hogy egyáltalán nem értem, mi a fenét szeret benne a főszereplő, és a nyolcadik részt egyáltalán nem értem. Szerintem az egész történet szétesik a végére. Azt kell mondjam, a második évad már egyáltalán nem érdekel.

 
fankbringa   2022. 11. 02.

a nap véleménye

1
Egy szuperkütyü a számítógép végére

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Van egy kislány, aki elég felnőtt gondolkodású hozzá, hogy ismerje saját képességeit és határait. Van hozzá egy tesó, akiről persze majdnem neki kell gondoskodni, mert kissé lecsúszott, és van dráma a beteg anyuka képében. Minden adott egy középszerű... teljes kritika»

 
Robinson76   2022. 11. 18.

0
Lehet, hogy még visszatérek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első epizód egészen megnyerő volt, egészen a 60. percig. Aztán a semmiből előkerült, majd a semmibe veszett 2 szuper járgány, és akkor már tudtam, hogy hiába az amúgy remek látvány és a korrekt rendezés, engem egyelőre elveszített a széria. Nekem ez egy kicsit sok volt, mert szeretem, amikor nem rugaszkodnak el ennyire a valóságtól. Ugyan nem mondtam le teljesen róla, de kivárom, amíg lefut az évad, aztán lehetséges, hogy adok neki egy második esélyt. Talán valaki majd meg tud győzni róla, hogy érdemes.

 
harnas1207   2022. 12. 26.

0

Tipikus újhullámú sci-fi. A néző elé tálalnak valamit, de az olyan kérdések megválaszolatlanok maradnak, mint a “miért?”vagy “hogyan?” Elég rébuszokban rizsázni, mert az átlag néző amúgy sem kérdezősködik. Viszont így nem marad más, mint egy remek cg... több»

 
Caravaggio1978   2022. 12. 11.

0
Ez tényleg a közeljövő

Már most eljutottunk odáig, hogy az emberek a virtuális világban élnek, a film a közeli jövőképet mutathatja talán meg nekünk. Maga a történet valahogy három rész után elveszett, de nem teljesen. Borzasztó szép képi világ és minőség. Nagyon jól adták a karaktereket a színészek.

 
Tonyka   2022. 10. 21.

0
Hiánypótlás mesterfokon

Chloe Moretz az a színésznő, akinek van egyfajta érdekes kisugárzása. Szó sincs arról, h a klasszikus agyonsminkelt ügyeletes cicababa lenne. A kisugárzása nekem Drew Barrymore-hoz hasonló. Középszintű színésznő számomra, mégis ígéretesek, amikben szerepel. Persze vannak rémesen rosszul sikerült darabjai is, de átlagban közepesek a filmek is, amiben szerepel. A bemutató felkeltette az érdeklődésem, nem az ő személye, hanem pár kocka megragadott. Végre olyan sci-fi, amiből alig van manapság. Igaz ez a mozira és a streaming szolgáltatókra is. Ha van is hasonló, azok messze elmaradnak minőségben, látványban. A történet egyelőre teljesen rendben van. Sokat nem tököltek a bevezetéssel, nagyon hamar bedobnak minket az akció forgatagába. Meglepő, mert a másfél, kétórás mozifilmek szoktak ilyen sebességre kapcsolni. Nagyon jók a kütyüzések, imádom, amikor hasonlóképpen jelenítik meg a jövőbeli dolgokat. Autók, környezet, szerkezetek, szavunk nem lehet. Tényleg nagyon rendben van, a minőségről olyan címek ugrottak be, mint a Különvélemény, az új Emlékmás, az Utazók. Persze nem tudjuk még, mire megy ki a játék, érezhető, hogy valami világmegváltó dolog húzódik a háttérben. Nincsenek még válaszok sok mindenre, miért pont ő stb. Remélem marad ez a minőség. Kép, hang remek, a két rész alapján nagyon rendben van, de kiderül a végére.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 12. 29.

0
Csalódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sok pozitív ajánlást olvastam a sorozatról, azért kezdtem el nézni, de időpazarlás volt. Az alaptörténet érdekes, de csak az első két részig. Utána valami Mátrix és Időzsaru katyvaszt hoztak össze a rendezők. Unalmas volt, és csak a szövegelés ment, pár "akciójelenetnek nem mondanám" részlettel kiegészítve.

 

A sorozat William Gibson 2014-es, azonos című sci-fi krimi-thriller regénye alapján készült.

(Hupka Adrián)