Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Vongozero – Menekülés a tóhoz (2019)

Epidemiya
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
stomachh   2021. 08. 15.

legújabb vélemény

0

Mikor már azt hisszük, hogy nyugvópontjára ér az epizód, akkor persze történik valami. Egészen magas szinten tartja az érdeklődést, ritkán voltak belealvós részek. Ügyes sorozat (persze vannak benne idióta részletek), csak ajánlani tudom.

 
jfruzsi97   2021. 07. 01.

1

Mindig jó egy kis "apokalipszissel" kapcsolatos film/sorozat. Az oroszok odatették magukat, izgalmas, leköti az embert. Néhol kínos, vicces volt, amit tipikusan hozzájuk lehet kötni. Gyorsan le lehet darálni, mert nagyon jó. Ajánlom. Jöhet a következő évad!

7
 
Robinson76   2021. 03. 22.

0
Menekülés a vírus elől

Ez már a második orosz sorozatom volt ebben az évben, és ezúttal már fenntartások nélkül fogtam bele. Nos, ebben sem kellett csalódnom, de bevallom, kicsit mást vártam. Ettől függetlenül a széria jó, bár kiszámítható. Nagy csodára és csavarokra nem kell számítani benne, de teljesen rendben van, mind a képi világát, mind pedig a színészek és a stáb munkáját tekintve. Egy kicsit többet vállalva és kilépve a saját maguk árnyékából és komfortzónájukból még ennél is többet érhettek volna el a készítők, és nem utolsósorban tőlem is több pontot kaphattak volna...

 
Lóri Ádámcsik   2021. 05. 18.

0
Garantált szórakozás

Nagyon jó sorozat, tele fordulatokkal és izgalmakkal. Nagyon jó színészi alakítások és némi humor. Csak ajánlani tudom.

 
Kanyi   2021. 01. 16.

0

Összességében nem vártam túl sokat ettől a sorozattól. És az is meglep, hogy semmi híresség nem szerepel benne, de mégis jól kivitelezett színészi produkciót láthatunk. A története egy kicsit sablonos, kiszámítható, de nem vészes, sőt bőven élvezhető.

 
Ronin   2020. 04. 24.

0

Egy elég ütősre sikeredett regény izgalmasan adaptált változata, amit nehéz nem egyszerre ledarálni.

 
Kiss   2020. 10. 08.

0

Annyira fárasztó néha csak a hollywoodi vagy amerikai közhelyekből, és a megszokott stílusban készült filmeket és sorozatokat nézni, hogy egy ilyen alkotás külön felüdülés és öröm. Megszokott panelekből építkezik ugyan, de nagyon máshogyan tálalja.

 
Szélsőségességének hála úgy lehetünk részesei egy jórészt vérfagyasztó, szívfacsaró és felkavaró történetnek, hogy az mégsem egy nyolcórás, tömény nyomasztás. több»