Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
84%

Vongozero – Menekülés a tóhoz (2019)

Epidemiya
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
Robinson76   2021. 03. 22.

legújabb vélemény

0
Menekülés a vírus elől

Ez már a második orosz sorozatom volt ebben az évben, és ezúttal már fenntartások nélkül fogtam bele. Nos, ebben sem kellett csalódnom, de bevallom, kicsit mást vártam. Ettől függetlenül a széria jó, bár kiszámítható. Nagy csodára és csavarokra nem kell számítani benne, de teljesen rendben van, mind a képi világát, mind pedig a színészek és a stáb munkáját tekintve. Egy kicsit többet vállalva és kilépve a saját maguk árnyékából és komfortzónájukból még ennél is többet érhettek volna el a készítők, és nem utolsósorban tőlem is több pontot kaphattak volna...

 
Kanyi   2021. 01. 16.

0

Összességében nem vártam túl sokat ettől a sorozattól. És az is meglep, hogy semmi híresség nem szerepel benne, de mégis jól kivitelezett színészi produkciót láthatunk. A története egy kicsit sablonos, kiszámítható, de nem vészes, sőt bőven élvezhető.


 
boodza   2020. 12. 12.

0

A valaha volt legjobb sorozat.

 
Kiss   2020. 10. 08.

0

Annyira fárasztó néha csak a hollywoodi vagy amerikai közhelyekből, és a megszokott stílusban készült filmeket és sorozatokat nézni, hogy egy ilyen alkotás külön felüdülés és öröm. Megszokott panelekből építkezik ugyan, de nagyon máshogyan tálalja.

 
Ronin   2020. 04. 24.

0

Egy elég ütősre sikeredett regény izgalmasan adaptált változata, amit nehéz nem egyszerre ledarálni.

 
Detto   2020. 02. 13.

0

Jó egy kicsit nem a megszokott arcokat nézni, akikhez már kapcsolunk egy csomó mindent - persze nemcsak ebben rejlik a Vongozero vonzereje, hanem abban is, hogy meglehetősen puritán, mégis profi hangulatot áraszt a sorozat, amibe könnyű belemerülni.

Galéria (3)

Videók (1)

 
Szélsőségességének hála úgy lehetünk részesei egy jórészt vérfagyasztó, szívfacsaró és felkavaró történetnek, hogy az mégsem egy nyolcórás, tömény nyomasztás. több»
 
Nem tudom, melyik volt az első ilyen történet, amit leírtak, illetve megfilmesítettek, de nekem valamiért állandóan az „Egyetlen fűszál se” című kisregény jutott eszembe, amit tini koromban olvastam el a Galaktika magazinban, folytatásokban. több»