Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
66
Szereplők
14
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
 
Mia1982   2017. 05. 13.

legújabb vélemény

Ez egy gyagyi , unalmas és vontatott sorozat, Halle Berry a forgatókönyvet biztosan nem olvasta :D Sajnos ezzel a szememben a népszerűsége is csökkent, bár eddig sem volt túl nagy.

 
indingo   2017. 05. 03.

Érdekes sci-fi sorozat. Az első évad izgalmasabb volt, de a második is tetszett. A robotos szál engem jobban érdekelt volna, mint az UFO-s, de sebaj.


 
Lonka   2016. 02. 19.

Nagyon jó robotos, UFO-s sorozat. A kisfiú karaktere tetszett a legjobban. Márciustól vetítik szinkronosan nálunk, szerintem még egyszer megnézem! A létezés határa címmel. Ki találta ki ezt a címet?

 
kabel   2015. 09. 10.

Egy nagyon gagyi, klisés, unalmas és karaktermentes sorozat az Extant. Már az első epizódon látszott, hogy olyanok csinálták, akiknek nem kéne a sci-fi műfajhoz hozzányúlni. A sorozat misztikuma pedig inkább idegesítő mint rejtelyés vagy érdekes. Az utolsó epizódokban kiteljesedő fő történetszál pedig annyira gyerekes és közhelyes, hogy Asimov valószínüleg egy szalvétára komplexebb sztorit vázolt föl...

 
Annuska   2016. 04. 04.

Az első évad szerintem nagyon pöpec lett.Az ufós robotikás téma jól ki lett dolgozva. Eléggé izgalmas és jól fenntartja a figyelmet. Kellőképpen adagolja dolgokat. A második évara még nem volt időm, de mindenképp meg szeretném nézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.