Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
66
Szereplők
14
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 05. 03.

Érdekes sci-fi sorozat. Az első évad izgalmasabb volt, de a második is tetszett. A robotos szál engem jobban érdekelt volna, mint az UFO-s, de sebaj.

 
Lonka   2016. 02. 19.

Nagyon jó robotos, UFO-s sorozat. A kisfiú karaktere tetszett a legjobban. Márciustól vetítik szinkronosan nálunk, szerintem még egyszer megnézem! A létezés határa címmel. Ki találta ki ezt a címet?


 
kabel   2015. 09. 10.

Egy nagyon gagyi, klisés, unalmas és karaktermentes sorozat az Extant. Már az első epizódon látszott, hogy olyanok csinálták, akiknek nem kéne a sci-fi műfajhoz hozzányúlni. A sorozat misztikuma pedig inkább idegesítő mint rejtelyés vagy érdekes. Az utolsó epizódokban kiteljesedő fő történetszál pedig annyira gyerekes és közhelyes, hogy Asimov valószínüleg egy szalvétára komplexebb sztorit vázolt föl...

 
Annuska   2016. 04. 04.

Az első évad szerintem nagyon pöpec lett.Az ufós robotikás téma jól ki lett dolgozva. Eléggé izgalmas és jól fenntartja a figyelmet. Kellőképpen adagolja dolgokat. A második évara még nem volt időm, de mindenképp meg szeretném nézni.

 
Timike   2016. 08. 20.

Izgalmas sorozat érdekes az UFO-s és a robotos szál összemosása.

Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.