Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

Az ember a Fellegvárban (2015-2019)

The Man in the High Castle
Filmadatlap
 
87
Szereplők
3
Vélemények
55
Képek
12
Videók
 
vorosrobi   2019. 08. 04.

legújabb vélemény

0

Az alapötlet kreatív és baromi izgalmas a filmtekercsekkel való küzdés. Nagyon hiányzik a folytatás... A lelkem egy darabja üresen tátong. A könyv kicsit más, a film nagyon jól pörög.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Amikor belevágtam semmit se tudtam erről a sorozatról, viszont kiváló és nagyon hatásos thriller volt. Nekem nagyon bejött ez a megközelítése a dolognak. Remek volt.


 
majkymi   2018. 07. 05.

0

Nagyon feszes, nagyon erős disztópikus thriller. Hát eddig ilyen műfajjal nem igazán találkoztam. De most kiderült, hogy ez a kedvencem! :) Félretéve a viccet, igen hatásos lett ez a széria, minden pillanata profi (ha értitek, mire gondolok).

Galéria (55)

Videók (12)

 

A könyvben a "Nehezen vonszolja magát a sáska" egy könyv, míg a sorozatban ezt filmkópiákkal helyettesítették.

(GedyPapa)
 

A sorozat Philip K. Dick azonos című könyvéből készült.

(GedyPapa)
 
Összességében jó évadot láthattunk, mely Dick alapötletén kívül Frank Spotnitz írónak köszönhető. Egy ilyen felvezető után nem kétséges, hogy lesz itt második szezon is, csak az a kérdés, hogy mikor jelentik be.
 
A sok szálat nézve nem is értem, hogy érezhettem párszor, hogy leült a sorozat, talán ez esetben is igaz a kevesebb néha több mondás. (7/10) több»
 
A The man int he high castle mindekinek ajánlott, aki egy hihetetlen utópiát szeretne látni, viszont az izgalmi faktor nem az amit várunk és ha őszinték akarunk lenni, akkor muszáj elmondani, hogy vannak sorozatok, amik ennél sokkal jobban képesek szórakoztatni. 7/10 több»