Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

The Man in the High Castle

(The Man in the High Castle)
 
Deku  2017. 08. 23.

Amikor belevágtam semmit se tudtam erről a sorozatról, viszont kiváló és nagyon hatásos thriller volt. Nekem nagyon bejött ez a megközelítése a dolognak. Remek volt.

 
majkymi  2015. 03. 13.

Nagyon feszes, nagyon erős disztópikus thriller. Hát eddig ilyen műfajjal nem igazán találkoztam. De most kiderült, hogy ez a kedvencem! :) Félretéve a viccet, igen hatásos lett ez a széria, minden pillanata profi (ha értitek, mire gondolok).

Cinestar: Az ember a Fellegvárban (1. évad)
Összességében jó évadot láthattunk, mely Dick alapötletén kívül Frank Spotnitz írónak köszönhető. Egy ilyen felvezető után nem kétséges, hogy lesz itt második szezon is, csak az a kérdés, hogy mikor jelentik be.
Smoking Barrels: The Man in the High Castle
A sok szálat nézve nem is értem, hogy érezhettem párszor, hogy leült a sorozat, talán ez esetben is igaz a kevesebb néha több mondás. (7/10)
Hetediksor: The Man in the High Castle
A The man int he high castle mindekinek ajánlott, aki egy hihetetlen utópiát szeretne látni, viszont az izgalmi faktor nem az amit várunk és ha őszinték akarunk lenni, akkor muszáj elmondani, hogy vannak sorozatok, amik ennél sokkal jobban képesek szórakoztatni. 7/10
 

A könyvben a "Nehezen vonszolja magát a sáska" egy könyv, míg a sorozatban ezt filmkópiákkal helyettesítették.

(GedyPapa)
 

A sorozat Philip K. Dick azonos című könyvéből készült.

(GedyPapa)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.