Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
47
Szereplők
5
Vélemények
190
Képek
7
Videók
összes rész (20)
 
jfruzsi97   2020. 10. 02.

legújabb vélemény

Nagyon tetszett. Számomra elég egyedi története van. A film hangulata, izgalma magával ragadja a nézőt már az első perctől fogva. Nem mondanám ,hogy volt unalmas rész benne, lekötött és folyamatosan bírtam volna nézni a részeket. Picit azért sajnálom, hogy olyan vége lett amilyen.

 
Diesel   2018. 06. 04.

Eléggé sajátos története van a filmnek. Végre találtam egy jó dán posztapokaliptikus sorozatot ami kellően lekötött, és elgondolkoztatott. A Netflix egyre vadabban ontja magából a jobbnál jobb műveit, és ez a sorozat erre ékes példa. Már a sorozat ... több»


 
ionlywearblack   2018. 05. 30.

Netflix sorozatokkal általában úgy járok, hogy elkezdek egy epizódot és utána felülök egy hullámra és végignézem az egészet, akár egy nap alatt. Ez történt a The Rain esetében is, azonban az átlagos mércét alig üti meg. Az alaptörténet szerint esni ... több»

 
dakod   2018. 05. 20.

Nagyon nehezen lendül be a sztori, és nem vagyok benne biztos, hogy érdemes ezt kivárni. Az alakítások alapvetően jók, remek karakterek vannak benne, de sajnos legalább ugyanennyi sablonfigura is, amik csak feleslegesen elvesnek az élményből.

 
Phalanx   2018. 05. 17.

Hát, én nagyon elkezdtem zabálni ezt a sorozatot. Annak ellenére, hogy kissé szkeptikus voltam, de nagyon hamar beszippantott. Érdemes belevágni, mert ez a hangulat egyszerűen fantasztikus, ami árad belőle!

 

2018. május 30-án a Netflix berendelte a sorozat a 2. Évadát. A 2. Évad várhatóan 2019-ben indul.

(Diesel)
 

A filmben lévő víztorony Søllerød Kirkseskov-ban található Dániában.

(Diesel)
 

Martin (Mikkel Boe Følsgaard), és Jean (Sonny Lindberg) szintén együtt szerepeltek az Örökösök (2014) harmadik évadjában Emil & Pitu néven.

(Diesel)