Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

A gyilkos eső (2018-2020)

The Rain
Filmadatlap
 
47
Szereplők
8
Vélemények
190
Képek
7
Videók

Galéria (190)

Videók (7)

 
Oldglue Nézhetetlen  2021. 06. 07.

legújabb vélemény

1
Túlértékelt

23 percig bírtam az első részt. Minden jelenete addig ostobaság volt.

 
Diesel   2018. 06. 04.

2

Eléggé sajátos története van a filmnek. Végre találtam egy jó dán posztapokaliptikus sorozatot ami kellően lekötött, és elgondolkoztatott. A Netflix egyre vadabban ontja magából a jobbnál jobb műveit, és ez a sorozat erre ékes példa. Már a sorozat ... több»

 
ionlywearblack   2018. 05. 30.

1

Netflix sorozatokkal általában úgy járok, hogy elkezdek egy epizódot és utána felülök egy hullámra és végignézem az egészet, akár egy nap alatt. Ez történt a The Rain esetében is, azonban az átlagos mércét alig üti meg. Az alaptörténet szerint esni ... több»

 
czaky73   2020. 10. 31.

1
Egy ideig jó...

Az első évad nagyon tetszett, nagyon vártam a másodikat, de pont, amitől jó volt az első, az hiányzott a másodikból, és lett számomra olyan, mint a 100 vagy a Dark. A siker kényszert hozott, hogy folytassák, s nem lehetett olyan szinten hozni, mint az első évad volt. Ha elkezded nézni, folytatni fogod, de tudd, hogy egyre kevesebbet kapsz az első évad különlegességéből! Sajnos majd' minden sorozat, ami poszt-apokaliptikus történetet mesél, egyfajta Mad Max lesz idővel :(

 
Robinson76   2020. 12. 02.

0
És akkor elmosta az eső Dániát

Bár a sorozat témája koránt sem eredeti ötleten alapul, mégis különleges, mert érződik rajta az a bizonyos skandináv hangulat, ami végül egyedivé teszi ezt az apokaliptikus szériát. A mű egyszerű dramaturgiai elemekre támaszkodik, jól díszletezett, a karakterek rendben vannak, szóval a sok adalék itt is egy kitűnő szériává állt össze.

 
jfruzsi97   2020. 10. 02.

0

Nagyon tetszett. Számomra elég egyedi története van. A film hangulata, izgalma magával ragadja a nézőt már az első perctől fogva. Nem mondanám ,hogy volt unalmas rész benne, lekötött és folyamatosan bírtam volna nézni a részeket. Picit azért sajnálom, hogy olyan vége lett amilyen.

 
Phalanx   2018. 05. 17.

0

Hát, én nagyon elkezdtem zabálni ezt a sorozatot. Annak ellenére, hogy kissé szkeptikus voltam, de nagyon hamar beszippantott. Érdemes belevágni, mert ez a hangulat egyszerűen fantasztikus, ami árad belőle!

 

2018. május 30-án a Netflix berendelte a sorozat a 2. évadát.

(Diesel)
 

A filmben lévő víztorony Søllerød Kirkseskovban, Dániában található.

(Diesel)
 

Martin (Mikkel Boe Følsgaard), és Jean (Sonny Lindberg) szintén együtt szerepeltek az Örökösök (2014) harmadik évadjában Emil & Pitu néven.

(Diesel)