Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Menthetetlen sorozat és filmfüggő vagyok. Konkrétan minden új filmet megnézek, sorozatokkal is hasonlóan vagyok. Próbálok tényleg olyan kritikákat írni, amik építő jellegűek és spoilermentesen képet kaphatnak a komment olvasók az adott művekről. Sporttudományi karon tanulok, tehát mindig marad időm a saját testemre egy két sorozat között. Kedvenc sorozatom egyértelműen a Breaking Bad és a Better Call Saul. Kedvenc filmem nincs, abból egyszerűen túl sok van. Ennyit rólam, remélem mindenki örömét leli a véleményeimben, jó keresgélést!

2019. 01. 22.
A Marvel sötét oldala
A Netflix korábban úgy döntött leporolja a Megtorló sztoriját és a vegyes fogadtatású antihőst beemeli a Marvel's alcímen futó karakterei közé. A Daredevil 2. évadában fe... több»
2019. 01. 04.
"Relax don't do it"
Charlie Brooker többször bizonyította zsenialitását az elmúlt Black Mirror epizódokban. A sorozat minden egyes epizódja külön történetekkel és szereplőkkel dolgozik az eg... több»
2018. 12. 28.
Láss ne csak nézz!
Gondoljunk bele melyik érzékszervünk nélkül élnénk le az életünk. Úgy gondolom a legtöbb ember a szeme világát szeretné legkevésbé elveszíteni. A film alapkoncepciója has... több»

68 Az interjú  (2014)

2018. 12. 25.
Az Ananász Expresszen túl
Amennyiben Seth Rogen és James Franco összeállnak egy film erejéig abból csak jó sülhet ki. Tulajdonképpen Az interjú című film is egy betépett trip, ahol a két kissé fél... több»

76 Aquaman  (2018)

2018. 12. 19.
Valaki egy Guinness sört?
Ki ne ismerné a szabadidejében baltákat hajigáló, állandóan edző Jason Momoát aki Guinness sörrel a kezében és szakállal született? Az Aquamen mozi kiválóan mossa egybe a... több»
Itt a vége (2013)
Az interjú (2014)