2018.12.25 18:03 ionlywearblack Olvasottság: <100x
0

Az Ananász Expresszen túl

Amennyiben Seth Rogen és James Franco összeállnak egy film erejéig abból csak jó sülhet ki. Tulajdonképpen Az interjú című film is egy betépett trip, ahol a két kissé félőrült színész irracionálisabbnál irracionálisabb kalandokba keveredik. David (James Franco) bugyuta és felszínes talkshowt vezet, de belefárad a népbutító celebeket bemutató műsorba és nagyobb kihívásra vágyik az életében. Aaron (Seth Rogen) David barátja és producere tudomására jut, hogy Észak Korea diktátora rajong David talkshowjáért.

Miután Az interjút sikeresen leszervezik, belép a képbe a CIA akik "lécre csalják" Davidéket, akik a diktátor megölésére nem tudnak nemet mondani. Az események gyorsan követik egymást és ahogy már a két színésztől megszokhattuk rosszabbnál rosszabb helyzetbe sodorják magukat. Maga a "kiképzésük" is hihetetlenül vicces. A CIA felkészíti őket a nagy bevetésre, de természetesen egyikük sem képes elvégezni normálisan a rájuk szabott feladatokat. A filmben meglepően sok társadalomkritika bújik meg, néhány rejtett utaláson kívül az összeset az arcunkba vágják, ami nem feltétlenül baj.

Az Ananász Expresszen túl

Kim Dzsongun (Randall Park) karaktere is jól megformált, a véreskezű diktátor álcája mögött egy érzékeny lélek lapul, aki szeret kosarazni, romantikus filmeket nézni és nagy kedvence Katy Perry (haha!). A filmben sok filmes easter egg és utalás található. A mozi nem összecsapott katyvasz egy kerek egész delíriumszerű, marihuánaszagú képtelen történetet kapunk, ami hihetetlenül szórakoztató. Kiemelném még a film soundtrackját, ami mindig illik az adott jelenethez és pörgőssé teszi azokat. Mindenkinek ajánlom a filmet főleg azoknak akik kíváncsiak arra lát-e a sötétben egy szibériai tigris! :)

69 Az interjú  (2014)

akció | kaland | vígjáték

Dave Skylark (James Franco) és Aaron Rapoport (Seth Rogen) egy népszerű tv-show fő munkatársai. A tudomásukra jut, hogy a rettegett Észak-Koreai diktátor, Kim Jong-un (Randall Park)... több»

0