Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Black Mirror: Bandersnatch (2018)

Black Mirror: Bandersnatch
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
elekm90   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Nagyon egyedi és kreatív ötlet a különálló interaktív "Fekete tükör" film, ahol a néző hozhatja meg a döntéseket, de véleményem szerint ez egy kicsit megakasztja a filmélményt. Amint először véget ér a történet az ember visszamehet a különböző kulcsdöntésekhez, hogy megnézze a különböző befejezéseket. Ez egy poénos megoldás, de így egy kicsit olyan, mintha nem lenne egy kerek egész a Bandersnatch. Nem rossz, de a Black Mirror sorozatnak ennél bőven akadnak jobb részei. 7/10

 
ionlywearblack   2019. 01. 04.

a nap véleménye

"Relax don't do it"

Charlie Brooker többször bizonyította zsenialitását az elmúlt Black Mirror epizódokban. A sorozat minden egyes epizódja külön történetekkel és szereplőkkel dolgozik az egyedüli közös bennük, hogy a nem túl távoli jövőben vagy akár a múltban a technikai eszközök váltják fel az emberi mivoltunkat. A sorozat második különkiadása a Bandersnatch címet viseli. A sorozat különlegességét a sok már jelenleg is létező vagy kissé továbbfejlesztett technikai újítás illetve az ebben élő szereplők viselkedése adta, akik általában haldokolnak a cybervilág útvesztőiben emberi érzéseket kutatva. Az antalógia ereje is a választásban rejlik, hiszen bármelyik epizódot választjuk önmagában is érthető, élvezhető ... több»

 
Akár csak a House of Cards esetében, a Netflix most is olyan filmes eszközökhöz nyúlt, amit eddig meglehetősen ritkán használtak. Ebben az esetben a megvalósítást a téma indokolja, de úgy gondolom, hogy a Bandersnatch bebizonyította, hogy az interaktív filmeknek igenis van jövője a videojátékokon túl. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.