Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
14
Képek
7
Videók
 
Lonka   2020. 02. 28.

legújabb vélemény

Elég gyenge film. A története összefüggéstelen, gyengék a karakterek. Nem tudott lekötni.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

Egy kesze-kusza történet, egy jellemtelen megoldókészséggel rendelkező főhőssel. Lehetett volna belőle nagy film, de a végére szinte már inkább élvezhetetlenné vált.


 
indingo   2019. 12. 13.

Egyszer nézhető alkotás. A története jól indul, felkelti az ember érdeklődését, de a sok-sok hiba miatt átmegy kicsit paródiába. A vége is gyenge.

 
rbernadett   2015. 11. 24.

Az tetszett benne, hogy valószínűleg ha én fedeznék fel egy időgépet, akkor hasonló dolgokat tennék vele. Legalábbis biztos rengeteg önző dolog lenne köztük. Az már kevésbé tetszett, hogy nem volt benne semmi új. Hasonló költségvetéssel készült már e... több»

 
Deku   2017. 10. 23.

Nem volt gyenge alkotás az egyszer tuti. Akit ez a stílus kifejezetten érdekel annak megéri belevágni. El lett találva benne minden, pár apróbb kis hiba talán akadt, de ez nekem nem tűnt fel mivel nagyon jól elszórakoztatott.

 
Szilonka   2020. 01. 29.

Úgy vártam, hogy valami kerek legyen a végére belőle, de ez elmaradt. Nekem zavaros volt, nem zártak le benne minden szálat.

 
andor50   2016. 04. 17.

Nagyon szeretem az időutazós filmeket, egészen kreatív volt ez is. Ráadásul fiatalokról szól és emiatt olyan néző-közeli filmre sikeredett. Nekem is úgy ajánlották, hogy mindenképpen nézzem meg, én is szívesen ajánlanám bárki másnak is.

Sam Lerner
Allen Evangelista
Jonny Weston

A film összbevétele 33 213 241 dollár volt (imdb.com).

 

Az MTV Films stúdió 40. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 
Úgyhogy ha 14 éves vagy, és nem láttad még a Pillangó-hatást vagy a Találmányt, akkor akár még akár tetszhet is, egy sci-fi rajongó vérnyomása viszont az utolsó fél óra láttán menthetetlenül az egekben lesz. több»
 
A világ legjobb időutazós sorozata - számba véve sok összetevőt - a Vissza a jövőbe sorozat. Israelite filmje tiszteleg is előtte rendesen, de sajnos, a kedv ugyan megvan, az erő sajnos nincs. A forgatókönyvíró Jason Pagan és Andrew Deutschman nem tanulta meg rendesen a leckét, amikor felmondták, így ujjgyakorlatuk kb. annyira sikeres, mint amikor Quinn (Sam Lerner) a film egyik kölyke felelni kénytelen kémiaórán. És pont ez volt az ominózus jelenet, ahol számomra hitelét vesztette a film. több»