Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Éjféli látomás (2016)

Midnight Special
Filmadatlap
 
25
Szereplők
16
Vélemények
37
Képek
6
Videók
Éjféli látomás

Galéria (37)

Michael Shannon
Jaeden Lieberher
Kirsten Dunst
Joel Edgerton
Michael Shannon
Kirsten Dunst
Sam Shepard
Jaeden Lieberher
Jaeden Lieberher
Kirsten Dunst
Jaeden Lieberher
Kirsten Dunst

Videók (6)

 
elekm90   2022. 05. 13.

legújabb vélemény

0

A film in medias res bedobja a nézőt a történet közepébe, az elején nem sokat értettem, csak annyit, hogy valamiért mindenkinek a kissrác kell. Mindenre nem is kapunk magyarázatot, illetve a vége kicsit meseszerűre sikeredett, de egyébként szerintem ... több»

 
HercegPeter   2018. 01. 18.

1

Úgy látszik én vagyok az, akit legkevésbé fogott meg a film. Csak második nekifutásra tudtam végignézni. Csak vártam és vártam, de ez csak kétórányi semmi. Most akkor az egész világon láthatatlan világító ufóemberek élnek? Az addig oké, hogy a színés... több»

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

1

Sajnos vegtelenul unalmas es hosszu, misztikus elemekkel dolgozo thriller, de annyira probal muveszieskedni, hogy pont az ellenkezojet eri el. Senki es semmi nem mukodik a filmben, talan csak az utolso 15 perc, de addigra annyira elrontanak benne mindent, hogy ott mar mindegy.

 
stomachh   2016. 08. 24.

1

Kár volt időt fecsérelnem rá. A film felénél már inkább mással foglalkoztam, engem személy szerint abszolút nem kötött le.

 
Bizsu82   2019. 07. 09.

0

Láttam már jobb filmet is. Sablonosnak tartom, közepesre értékelem. Nem adott semmi újdonságot. Egyszer nézhető kategória. Van azért benne fordulat és jó jelenetek de kissé szaggatott.

 
Scramananga   2016. 09. 06.

0

Egy Sci-Fi-nek nem feltétlenül kell a látványra építenie mindent, jelen esetben, a film átesett a túloldalra. Míg a vízuális effektek a plafont súrolják, a sztori több akar lenni, mint ami: volt benne potenciál, ezért is pontozták fel a kritikusok. L... több»

 
jencike1985   2016. 10. 26.

0

A színészek nagyon jól lettek kiválasztva mégsem tették őket túl jó karakterekbe. Vannak benne vizuális effektek de sajnos egy sci-fi filmnek nagyon gyengén sikeredett. Az alapsztori jó lenne csak valahogy nincs benne igazán tartalom.

A film összbevétele 6 740 647 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Shannon és Paul Sparks 8. közös filmje.

(Borga)
 

Eredtileg 2015. november 25-én mutatták volna be a filmet, de ezt az időpontot a Warner Bros. eltolta 2016. március 18-ra.

(Borga)
 

Épp, hogy a forgatás kezdetét vette, mikor Adam Driver-t értesítették arról, hogy szerepet kapott a Star Wars - Az ébredő Erő című filmben.

(Borga)
 

Jeff Nicholas 4. kollaborációja Michael Shannon-al.

(Borga)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 84%-os értékelést ért el 194 vélemény alapján.

(Borga)
 
Jeff Nichols első stúdiófilmjében változatlanul családi kapcsolatokat elemez, a műfaj azonban ezúttal is különböző. A Midnight Specialben egy megmagyarázhatatlan, emberfeletti képességekkel rendelkező csillaggyerek megmentése a cél, a küzdelem pedig szülők, fanatikusok és kormányerők között zajlik. 8/10 több»
 
Mindenképp ajánlott a megtekintése, nem csak sci-fi rajongók számára.
Értékelés: 7.5/10 több»