Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

Érkezés

(Arrival)
 
fazekasanett92  2016. 11. 10. 19:04

Annyira nem tetszett, mert 2016-ban ennél jobb sci-fire számítottam. A jelenetek annyira nem fogtak meg, tele van üres részekkel és semmitmondó, felesleges párbeszédekkel, megnyilvánulásokkal.

 
Orosz István  2017. 03. 12. 12:49

Én , nekem nem nagyon tetszett maga a sztori. Néhol, egy két érdekes jelenetre felfigyeltem, de semmi bravúr,semmi extra nem fedezhető fel benne. Talán a vége, de az is bugyuta számomra. Ennél jobbra számítottam.

 
hsanya182  2017. 03. 13. 16:16

Nekem is csalódás a film. Egyszer végig lehet nézni, végefele azért kezd izgalmas lenni ahogy összekuszálódnak a szálak, de a végére elég pozitív kicsengésű ROMANTKUS DRÁMAI filmet kapunk, érdekes a scifi része ahogy reálisan próbálja felépítemi egy földönkívüli élettel való találkozást, életszerű hitelesnek próbál tünni, nyelvész és tudományos szempontból, majd végül amit felépített másra terelődik a hangsúly...

 
wooderman  2017. 02. 04. 07:55

Igazán vártam ezt a filmet, de elég nagy csalodást okozott.Kicsit zagyva,és elég vontatott.Egyszer meg lehet nézni, de ennyi. Én háromszor álltam neki mire végre végeztem vele.

 
MMcFly2015  2016. 11. 30. 06:32

Az előzetesekből és a nagy beharangozásból - az év sci-fijéről - kiindulva egy teljesen más műfajra, illetve filmre számítottam a moziba. Konkrétan egy szokványos sci-fiben az egész filmet egy 20-25 perc alatt lezavarták volna. Rengeteg értékelhető momentum van benne, de sajnos csalódást okozott a nagy beharangozás után.
Tényleg nem mindennapi módon tárják elé a földönkívüli témát, és abszolút realisztikusan mutatja be a helyzet kezelését. Az ,,úrhajó" alakja/ábrázolása is eltér a szokványostól, nagyon jól sikerült ez a kagyló forma, és a belseje. Innen látszik, hogy a kevesebb néha több.
A két fő szereplőt agyon dicsérik, ami tényleg kimagasló Amy Adams részéről, de Renner karaktere kicsit eltörpül.
A vége elgondolkodtató, de nagy fordulatnak nem mondanám... Komoly film, megértem, akik nem könnyen tudják befogadni. Lehet a hangulatom miatt, de nekem is a szépen elnyújtott kommunikáció az űrlényekkel, már néhol átment unalomba.
Nem mindennapi film, ezért érdemes megnézni, de nálam nem több egy átlagos kategóriánál.

Jeremy Renner
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Forest Whitaker
Amy Adams
Amy Adams
Jeremy Renner
Forest Whitaker
Amy Adams
Jeremy Renner
Amy Adams
Jeremy Renner
Jeremy Renner
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
Amy Adams
supernaturalmovies.blog.hu - Én lenni idegen, jöttem nézni Föld - Érkezés
...nem lett egy rossz film az Érkezés, habár most egy kicsit jobban izgulok a Blade Runner 2049 miatt. A hangulata egészen különleges, az akciók teljes kizárásával is sikerült fenntartani szinte végig a feszültséget (ámbár egyetlen apró kis robbanást mégiscsak sikerült beletuszkolni a filmbe, gyanítom a stúdió e nélkül nem engedte volna kigördülni a filmet a gyárból), a lassú és következetes építkezése, valamint a néhol igencsak hátborzongató zenei aláfestése szintén dicséretet érdemel. 6/10
Movieaddicts: Érkezés
Az Érkezés egy kellően hangulatos, realisztikus és élvezetes sci-fi, amely lassabb tempója ellenére végig leköti a néző figyelmét. 8/10
Frappa Magazin: Érkezés – A legújabb űrlényes őrület
A kanadai Dennis Villeneuve a Blade Runner 2049 feldolgozása előtt összedobott egy fantasztikus űrlényfilmet. Kijelenthetjük, hogy nem fogtok csalódni!
 

Jeremy Renner vezetékneve (hasonlóan a filmbéli Hannah nevéhez) palindrom, vagyis mindkét végéről olvasva ugyanazt kapjuk.

(magyaristvan)
 

9 kategóriában kapott BAFTA- jelölést, mégpedig : Legjobb film, Legjobb női főszereplő – Amy Adams, Legjobb rendező – Denis Villeneuve, Legjobb adaptál forgatókönyv, Legjobb fényképezés, Legjobb vágás, Legjobb zene, Legjobb hang, Legjobb vizuális effektusok

(BéBé)
 

Golden Globe jelölést kapott két kategóriában: legjobb női főszereplő jelölés(Amy Adams), legjobb filmzene jelölés(Jóhann Jóhannsson)

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.