Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
26
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Kapcsolat
 
Szilonka   2019. 08. 12.

legújabb vélemény

Nagyon tartalmas film. Sok minden történt benne és folymatosan változik a néző véleménye a film nézése közben.

 
indingo   2017. 05. 02.

Minőségi film, csak piszok hosszú, főleg ha reklámokkal kénytelen nézni az ember. Érdekes volt a történet vezetés, hogy a nézőt is a végsőkig bizonytalanságban hagyták.


 
Deku   2017. 07. 24.

Nagyon kár érte mert vártam a filmet és Zemeckis-től nem ezt vártam. Annyira kevés még próbálkozásnak is, hogy fél óra után simán bealudtam rajta, majd amikor újra neki veselkedtem ismét elfogott az unalom.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 18.

Érdekesnek találtam a filmet. Amúgy is oda vagyok az olyan filmekért, melyekben akár csak egy kicsi szerepet is kap a világegyetemünk. Itt pedig az űré volt a főszerep. Szép volt a film és ha nem is annyira eseménydús, de érdekfeszítő és szakmailag hiteles. Jó a témája is, hiszen az ember egyik nagy feladata megtalálni azokat az idegen létformákat, melyek rajtunk kívül létezhetnek a világyegyetemben. Szerintem jó volt, hasonló, mint a Csillagok között, csak míg az jórészt az űrben játszódik, ez a film a földön.

 
HETEDIK   2019. 06. 03.

Jó kis Zemeckis film sok életigazsággal, filozofálgatással. A vége sajnos olyan lett, amilyen, addig azonban leköti az embert. Foster mindig erős, itt is, nagy jelenet mikor odavágja a palinak, akit helyette választottak az útra azon felvetésére, hogy a világ nem a becsületeseké és idealistáké: - Én azt hittem, a világ olyan amilyenné alakítjuk!

 
Nagyon jó ellenpéldát mutat azok számára, akik szerint UFO-téma elcsépelt, egyoldalúan bemutatható, fantáziátlan, nem áll másból, mint rosszindulatú, nagy szemű lények ámokfutásából. 9/10 több»

A film összbevétele 171 120 329 dollár volt (imdb.com).

 

Gillian Anderson és Uma Thurman is esélyes volt Ellie Arroway szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Matthew McConaughey Visszamondta főszerepét A sakál (1997) című filmben, hogy ezen a projekten dolgozhasson.

(dailyfilmsan)
 

Az M.I.T. évkönyv, amit Dr. Arroway (Jodie Foster) mutat a filmben a valódi 1983-as évkönyv az M.I.T-ről.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.