Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
25
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Kapcsolat
 
indingo   2017. 05. 02.

Minőségi film, csak piszok hosszú, főleg ha reklámokkal kénytelen nézni az ember. Érdekes volt a történet vezetés, hogy a nézőt is a végsőkig bizonytalanságban hagyták.

 
Deku   2017. 07. 24.

Nagyon kár érte mert vártam a filmet és Zemeckis-től nem ezt vártam. Annyira kevés még próbálkozásnak is, hogy fél óra után simán bealudtam rajta, majd amikor újra neki veselkedtem ismét elfogott az unalom.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 18.

Érdekesnek találtam a filmet. Amúgy is oda vagyok az olyan filmekért, melyekben akár csak egy kicsi szerepet is kap a világegyetemünk. Itt pedig az űré volt a főszerep. Szép volt a film és ha nem is annyira eseménydús, de érdekfeszítő és szakmailag hiteles. Jó a témája is, hiszen az ember egyik nagy feladata megtalálni azokat az idegen létformákat, melyek rajtunk kívül létezhetnek a világyegyetemben. Szerintem jó volt, hasonló, mint a Csillagok között, csak míg az jórészt az űrben játszódik, ez a film a földön.

 
HETEDIK   2019. 06. 03.

Jó kis Zemeckis film sok életigazsággal, filozofálgatással. A vége sajnos olyan lett, amilyen, addig azonban leköti az embert. Foster mindig erős, itt is, nagy jelenet mikor odavágja a palinak, akit helyette választottak az útra azon felvetésére, hogy a világ nem a becsületeseké és idealistáké: - Én azt hittem, a világ olyan amilyenné alakítjuk!

 
XETH   2018. 03. 23.

Életem egyik legcsodálatosabb filmélménye. Talán abból a szempontból volt a legmeghatározóbb, hogy mindössze 12 évesen láttam, és teljesen lenyűgözött a film tartalma, mert abszolút tudtam azonosulni a főszereplőnővel. Akkoriban minden este a csillagokat figyeltem, szabadidőmben meg minden információt begyűjtöttem a csillagászat témakörről, amit találtam a könyvtárban, plusz csendben hittem benne, hogy létezik élet a Földön kívül is. Szóval igen, teljesen rabul ejtett. Jodie Foster sosem tartozott a kedvenc színésznőim közé, de ebben a filmben nagyon meggyőzően alakít egy olyan tudóst, aki a teljes életét egy olyan dologra szenteli, amit a legtöbb ember semmibe vesz, vagy nevetség tárgyává tesz. SPOILER Plusz egészen érdekes volt a film vége, hogy Foster, a tudós ember, aki a bizonyítékok erejében hisz, miután videobizonyíték híján csak a szavát tudja adni a történtek bizonyosságáról, hogy megtörtént a kapcsolatfelvétel, ugyan küzd magában, hogy tényleg megtörtént vele ez a csodálatos esemény, de végül győz a hite a bizonyíték fontosságával szemben. Azt is érdekes volt látni, hogy egy olyan szakmában próbált és tudott érvényesülni kemény munkával, amit férfiak uralnak. Mindezt 1997-ben. Nagyon jó film. Újra megnézném. 5/5

 
Nagyon jó ellenpéldát mutat azok számára, akik szerint UFO-téma elcsépelt, egyoldalúan bemutatható, fantáziátlan, nem áll másból, mint rosszindulatú, nagy szemű lények ámokfutásából. 9/10 több»
 

Gillian Anderson és Uma Thurman is esélyes volt Ellie Arroway szerepére.

(dailyfilmsan )
 

Matthew McConaughey Visszamondta főszerepét A sakál (1997) című filmben, hogy ezen a projekten dolgozhasson.

(dailyfilmsan )
 

Az M.I.T. évkönyv, amit Dr. Arroway (Jodie Foster) mutat a filmben a valódi 1983-as évkönyv az M.I.T-ről.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.