Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
30
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Vélemények: Kapcsolat (1997)

 
Timon   2020. 08. 27.

legújabb vélemény

1

Tartalmaz (részben) cselekményelemzést. Végig tudott izgalmas felszínt hozni ez,még a viszonylag furcsa vége is,amit úgy könyveltem el magamban,hogy a rendező azt szeretné,hogy a néző ennél hagyatkozzon a fantáziájára.Nem okozott csalódást,igencsak e... több»

 
indingo   2017. 05. 02.

2

Minőségi film, csak piszok hosszú, főleg ha reklámokkal kénytelen nézni az ember. Érdekes volt a történet vezetés, hogy a nézőt is a végsőkig bizonytalanságban hagyták.


 
csd   2020. 07. 26.

0
A zsánereken túl

Emlékszem, amikor először láttam ezt a filmet, és bár számomra több ponton is eléggé klisésnek bizonyult néhány jelenet, mindez nem igazán rondított bele az összhatásba. Talán többen egy kissé blöffnek érezhették a cselekményt azáltal, hogy némileg érzelmesebbre vették a hanot a vége felé, de ettől függetlenül szerintem pont ez az, amiért érdemes időnként újramegnézni. Szóval, ha nem is arról lenne szó, hogy pusztán blöfföl a Kapcsolat azálta, hogy kilép a zsánerek szabta határok mögül, hanem egy sokak számára igazán szerethető sci-fit és drámát gyúr egybe, ami képes odaültetni a család több tagját is a képernyő elé.

 
HETEDIK   2019. 06. 03.

1

Jó kis Zemeckis film sok életigazsággal, filozofálgatással. A vége sajnos olyan lett, amilyen, addig azonban leköti az embert. Foster mindig erős, itt is, nagy jelenet mikor odavágja a palinak, akit helyette választottak az útra azon felvetésére, hog... több»

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Nagyon kár érte mert vártam a filmet és Zemeckis-től nem ezt vártam. Annyira kevés még próbálkozásnak is, hogy fél óra után simán bealudtam rajta, majd amikor újra neki veselkedtem ismét elfogott az unalom.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 18.

0

Érdekesnek találtam a filmet. Amúgy is oda vagyok az olyan filmekért, melyekben akár csak egy kicsi szerepet is kap a világegyetemünk. Itt pedig az űré volt a főszerep. Szép volt a film és ha nem is annyira eseménydús, de érdekfeszítő és szakmailag h... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 21.

0

A kilencvenes évek egyik legjobb sci-fi je....jól lett összerakva. Jodie Foster nem a kedvencem,de itt nagyon rá van szabva a szerep....és jól játszik egész idő alatt!!! A rendezés szuper,és az akkori technikai adottságokkal él is a film,plusz jó a mondanivalója...

 
Szilonka   2019. 08. 12.

0

Nagyon tartalmas film. Sok minden történt benne és folymatosan változik a néző véleménye a film nézése közben.

 
XETH   2018. 03. 23.

1

Életem egyik legcsodálatosabb filmélménye. Talán abból a szempontból volt a legmeghatározóbb, hogy mindössze 12 évesen láttam, és teljesen lenyűgözött a film tartalma, mert abszolút tudtam azonosulni a főszereplőnővel. Akkoriban minden este a csillag... több»

 
VvV   2018. 12. 27.

0

Nagyon tartalmas film, aki szereti magát az alaptémát a természetfeletti dolgokat az nem fog csalódni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

0

A nézők is végig bizonytalanságban vannak miközben nézik. Nagyon jól fokozta a film a kíváncsiságot. Izgalmas film, bár nem új a téma, de az emberiséget örökre foglalkoztatja.

 
kevelin   2017. 10. 13.

0

Elég régi film de nagyon jól meglett csinálva. Érdemes lenne újraforgatni,, szerintem sokkal többet ki lehet belőle hozni. Nálam igy is 5 csillag

 
szucszoli   2018. 01. 07.

0

Felemás élményeim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban, mert már rögtön a legelején kicsit elcsúszott a jó ízlés irányától ezzel az apa-lánya "konfliktussal", ami sajnos visszatérő motívummá vált. Talán, sőt ennél sokkal inkább idegesítő ez a semmirek... több»

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

0

Hihetetlenül jó ez a film, nagyon megfogott kis koromban, elég hatásos is. Birtam volna, ha ez lett volna abból a bizonyos Hűha jelből. Nagyon jó kis film, mindenkinek ajánlom.

 
kernernoemi   2016. 10. 22.

0

Nagyon jó, izgalmas film, nagyszerű karakterekkel,érdekfeszítő történettel, jó kidolgozással, hozzá illő aláfestő zenével. Mindenkinek ajánlom aki egy nagyszerű kikapcsolódásra vágyik.

 
tilino   2017. 02. 18.

0

A film kivitelezésében nem igazán hiteles, hiányoznak a plussz elemek, amitől eltérhetne a többi hasonló kategóriás filmektől. Lapos, monoton, hiányos, lassan kibontakozó történet igazi áttörés nélkül.

 
Zzssuuzzssii   2016. 09. 22.

0

Nekem pozitív csalódás volt ez a film. Jodie Foster alakítása, szereplése is nagyon tetszett. Érdekes a film és leköti a nézőt. Izgalmas a cselekmény, a misztikus részektől még jobb lesz.

 
Panda   2016. 04. 11.

0

Ez a film nem az a kategória, amire azt mondanám hogy időtálló. Sajnos az évek múltával, mivel nem egy mai film, elavultnak mondanám. Nem elég izgalmas.

 
Szőr SzereLő   2016. 11. 30.

0

Lassan 20 éves film, legalább 10x láttam de még mindig lenyűgöz. Izgalmas, érdekes, és sok olyan kérdést tesz fel amin el lehetne mindenkinek gondolkozni kicsit.zseniális alkotás. Mindenkinek ajánlom.

 
johnny87   2016. 04. 24.

0

Na itt kezdődik az igazi elgondolkodtató misztikus műfaj. Nagyon jó szinészi alakításokkal.A látvány ahogy bemutatják a gépet még mai szemmel is reális. A tudományos része már majdhogynem félelmetes.Nem mutat sokat nem kapsz sok választ de mégis felk... több»

 
kucsera   2016. 11. 13.

0

Nagyon tetszett hogy ennyire elgondolkodtató,hogy mennyire relativ az idő.Sok hasonló filmmet láttam már és hiába 97' akkor is nyerő

 
Kriszta   2015. 05. 21.

0

Már az első 3 percben tudtam, hogy egy nekem való film lesz, ahogy távolodunk a Földtől, és halkulunk, míg csak a néma űr marad, melyben csak egy apró kis pontok vagyunk. Nagyon jó eljátszani a gondolattal, hogy egyszer csak valóban megkapjuk egy id... több»

 
Ed   2020. 07. 10.

0

A film felénél már nem nagyon érdekelt a dolog, de egyértelmű, hogy nagyon túl értékelték. Fogalmam sincs, hogy mit esznek rajta annyian, de érdemes lenne végig gondolni, hogy mik történtek benne és miért. Az egyik ilyen elgondolkodtató jelenet az vo... több»

 
ChrisAdam   2015. 02. 13.

0

Elképesztően jó film, nagggyon magas felúlmúlta az elvárásaimat! :) Nincs mit mondani, zseniális amit mondd, amit letesz és amit mutat. Minden perce élvezet, de nem csak üres locsogás, hanem mély értelem és egy nagyon jó befejezés. Szerintem is alábe... több»

 
gyerekpeti   2017. 06. 19.

0

Elég jó film. A story jó (mondjuk nekem a befejezés nem annyira tetszett) , a színészek is nagyon jól hozzák a szerepeiket. Mamár talán egy kicsit "rozsdásnak" érződik a film de szerintem mindenképp megér egy nézést.

 
OZs   2018. 08. 22.

0

Szintén kedvenc. Sci-fi rajongóknak kötelező megnézni. A szereplők jók, a karakterek jók, az alapgondolat jó. Sokadszorra végignézve mindig van kérdésem a témával kapcsolatban... Hosszú film és nem a pörgésről szól, meg az k nagy űrutazásokról, aki olvas is science fiction-t érdemes.

 
muri.e.l   2020. 06. 12.

0

Voltak unalmasabb pillanatok az elején, amikor azt gondoltam abba kéne hagyni, de aztán mégis újra beszippantott a történet.Kíváncsi vagyok, a mai technikával hogy csinálnák meg... Nem a legjobb film, amit valaha láttam, de összességében lekötött és beindította a képzeletemet.

 
dadooo   2019. 09. 15.

0

Tökéletesen megértem, ha ez a film készülésének idejében nagy sikert tudott elérni, ám napjainkban ugye, amikor a csapból is földönkívüliek vére folyik víz helyett, már nem igazán tudja felvenni a versenyt a mindenféle hiper-szuper látványvilágot meg... több»

 
papaja   2015. 10. 07.

0

Izgalmas, bár nem túl eredeti történet, de mindenképpen dicséretes a rendezői törekvés, hogy ennyire nyomasztó bizonytalanságban tartja a nézőket, akik tényleg végigizgulhatják a film kissé hosszas kibontakozását. Élményszámba megy, hogy nem az a faj... több»

 
feri1   2015. 08. 12.

0

Egy kicsit hosszú, de ezen túl egy kellemesen izgalmas és mérsékelten kidolgozott science-fiction, amely minden földönkívüli létformában hívő ember szívét meg tudja dobogtatni. Jodie Foster egy igen jó színésznő, akinek nagyon jól állnak ezek a fajta... több»