Jól felépített történet, ami kitűnően ábrázolja az ember, a hit és a tudomány kapcsolatát. Továbbá azt, hogy az emberiség mennyire nincs felkészülve egy idegen fajjal való kapcsolatfelvételre. Judie Foster remekül alakítja hol a tudóst, hol pedig az érzékeny ember szerepét. Nekem maradandó élményt adott eme mozgókép.
Elég régi film de nagyon jól meglett csinálva. Érdemes lenne újraforgatni,, szerintem sokkal többet ki lehet belőle hozni. Nálam igy is 5 csillag
Hihetetlenül jó ez a film, nagyon megfogott kis koromban, elég hatásos is. Birtam volna, ha ez lett volna abból a bizonyos Hűha jelből. Nagyon jó kis film, mindenkinek ajánlom.
Nagyon jó, izgalmas film, nagyszerű karakterekkel,érdekfeszítő történettel, jó kidolgozással, hozzá illő aláfestő zenével. Mindenkinek ajánlom aki egy nagyszerű kikapcsolódásra vágyik.
A film kivitelezésében nem igazán hiteles, hiányoznak a plussz elemek, amitől eltérhetne a többi hasonló kategóriás filmektől. Lapos, monoton, hiányos, lassan kibontakozó történet igazi áttörés nélkül.
Nekem pozitív csalódás volt ez a film. Jodie Foster alakítása, szereplése is nagyon tetszett. Érdekes a film és leköti a nézőt. Izgalmas a cselekmény, a misztikus részektől még jobb lesz.
Na itt kezdődik az igazi elgondolkodtató misztikus műfaj. Nagyon jó szinészi alakításokkal.A látvány ahogy bemutatják a gépet még mai szemmel is reális. A tudományos része már majdhogynem félelmetes.Nem mutat sokat nem kapsz sok választ de mégis felk... Több
Lassan 20 éves film, legalább 10x láttam de még mindig lenyűgöz. Izgalmas, érdekes, és sok olyan kérdést tesz fel amin el lehetne mindenkinek gondolkozni kicsit.zseniális alkotás. Mindenkinek ajánlom.
Nagyon tetszett hogy ennyire elgondolkodtató,hogy mennyire relativ az idő.Sok hasonló filmmet láttam már és hiába 97' akkor is nyerő
Már az első 3 percben tudtam, hogy egy nekem való film lesz, ahogy távolodunk a Földtől, és halkulunk, míg csak a néma űr marad, melyben csak egy apró kis pontok vagyunk. Nagyon jó eljátszani a gondolattal, hogy egyszer csak valóban megkapjuk egy id... Több
Elképesztően jó film, nagggyon magas felúlmúlta az elvárásaimat! :) Nincs mit mondani, zseniális amit mondd, amit letesz és amit mutat. Minden perce élvezet, de nem csak üres locsogás, hanem mély értelem és egy nagyon jó befejezés. Szerintem is alábe... Több