Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Időhurok (2014)

Predestination
Filmadatlap
 
29
Szereplők
64
Vélemények
90
Képek
2
Videók

Galéria (90)

Ethan Hawke
Sarah Snook
Ethan Hawke
Sarah Snook
Noah Taylor
Sarah Snook
Ethan Hawke

Videók (2)

 
idanka Nézhetetlen  2022. 08. 04.

legújabb vélemény

1
Rettenet

Agyhalál, ennyivel be is mutattam a cselekményt.

1
 
rbernadett   2015. 04. 24.

3

Ez a film amilyen jól indult - bocsánat a kifejezésért - de annyira baromság lett a végére. Nagyon szeretem az elgondolkodtató filmeket és szinte mindent elképzelhetőnek tartok, de amikor valami a természet legalapvetőbb törtvényének is ellentmond, az már bukta. Ez a film nem is kérdés, hogy több sebből vérzik.

 
Deku   2017. 09. 13.

1

Eszméletlenül elkeserítő egy darab lett ez a film. Orbitális baklövés úgy ahogy van. A sztori nagyon gyenge kukába való ami a színészeket illeti hát ők sem voltak a helyzet magaslatán.

 
indingo   2017. 05. 02.

1

Az egyik legkülönösebb film, amit valaha láttam. Nagyon nehéz úgy beszélni róla, hogy nem áruljon el az ember lényegi dolgokat. Nem mindennapi a története az biztos.

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 19.

1

A Spierig testvérek nagyon gyenge filmet tettek le az asztalra. Semmitmondó és sekélyes sztori. A legnagyobb baj, hogy ehhez a színészeket is belerántotta ebbe a rossz produkcióba. Ethan Hawke, aki nagy kedvencem, és Sarah Snook, akit nagy tehetségnek tartok, sajnos minőség alattit produkáltak.

 
elekm90   2021. 08. 02.

1

Nagyon sokan oda vannak ezért a filmért, a fordulatot említve, mint a csúcspontját. Hát engem sajnos ezzel veszített el teljesen a film. Az elején még érdekes és misztikus volt, majd a második felére egyébként is lefárasztott, és akkor jött egy ilyen "szemöldök felhúzós" befejezés, ami nálam abszolút nem működött.

 
Szilonka   2017. 05. 30.

0

Egyszer mindenképpen érdemes megnézni a filmet, mert nagyon egyedi, különleges a története ami sokaknál kivágja a biztosítékot.

A film összbevétele 4 824 499 dollár volt (imdb.com).

 

A film története Robert A Heinlein "All You Zombies" (Ti zombik mind) című novelláján alapul.

(hp)
 

A film elején a Crosby Shoes épülete valójában a csernobili atomerőmű négyes számú reaktora, melynek meghibásodása okozta a katasztrófát 1986 április 26-án.

(hp)
 

A nyolcadik perc körül, amikor Ethan Hawke ránéz az órájára, a színész születésnapja látható.

(hp)
 

EEthan Hawke és a rendezőpáros, Peter Spierig és Michael Spierig korábban a Daybreakers című filmen is együtt dolgoztak.

(hp)
 

Sarah Snooknak minden reggel négy órát kellett eltöltenie a sminkszobában.

(hp)