Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Időhurok (2014)

Predestination
Filmadatlap
 
29
Szereplők
63
Vélemények
90
Képek
2
Videók

Galéria (90)

Ethan Hawke
Sarah Snook
Ethan Hawke
Sarah Snook
Noah Taylor
Sarah Snook
Ethan Hawke

Videók (2)

 
elekm90   2021. 08. 02.

legújabb vélemény

1

Nagyon sokan oda vannak ezért a filmért, a fordulatot említve, mint a csúcspontját. Hát engem sajnos ezzel veszített el teljesen a film. Az elején még érdekes és misztikus volt, majd a második felére egyébként is lefárasztott, és akkor jött egy ilyen "szemöldök felhúzós" befejezés, ami nálam abszolút nem működött.

 
indingo   2017. 05. 02.

1

Az egyik legkülönösebb film, amit valaha láttam. Nagyon nehéz úgy beszélni róla, hogy nem áruljon el az ember lényegi dolgokat. Nem mindennapi a története az biztos.

 
rbernadett   2015. 04. 24.

2

Ez a film amilyen jól indult - bocsánat a kifejezésért - de annyira baromság lett a végére. Nagyon szeretem az elgondolkodtató filmeket és szinte mindent elképzelhetőnek tartok, de amikor valami a természet legalapvetőbb törtvényének is ellentmond, az már bukta. Ez a film nem is kérdés, hogy több sebből vérzik.

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 19.

0

A Spierig testvérek nagyon gyenge filmet tettek le az asztalra. Semmitmondó és sekélyes sztori. A legnagyobb baj, hogy ehhez a színészeket is belerántotta ebbe a rossz produkcióba. Ethan Hawke, aki nagy kedvencem, és Sarah Snook, akit nagy tehetségnek tartok, sajnos minőség alattit produkáltak.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Eszméletlenül elkeserítő egy darab lett ez a film. Orbitális baklövés úgy ahogy van. A sztori nagyon gyenge kukába való ami a színészeket illeti hát ők sem voltak a helyzet magaslatán.

 
Szilonka   2017. 05. 30.

0

Egyszer mindenképpen érdemes megnézni a filmet, mert nagyon egyedi, különleges a története ami sokaknál kivágja a biztosítékot.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Imádom az egyedi és elgondolkodtató filmeket, de ez egyszerűen nagyon nem tetszett. Vannak filmek, amik film sznoboknak készülnek, olyanoknak, akik különlegeset akarnak látni bármi áron. Az sem érdekli őket, hogy valami értelmetlen vagy gagyi, csak a... több»

A film összbevétele 4 824 499 dollár volt (imdb.com).

 

A film története Robert A Heinlein "All You Zombies" (Ti zombik mind) című novelláján alapul.

(hp)
 

A film elején a Crosby Shoes épülete valójában a csernobili atomerőmű négyes számú reaktora, melynek meghibásodása okozta a katasztrófát 1986 április 26-án.

(hp)
 

A nyolcadik perc körül, amikor Ethan Hawke ránéz az órájára, a színész születésnapja látható.

(hp)
 

EEthan Hawke és a rendezőpáros, Peter Spierig és Michael Spierig korábban a Daybreakers című filmen is együtt dolgoztak.

(hp)
 

Sarah Snooknak minden reggel négy órát kellett eltöltenie a sminkszobában.

(hp)