Egy időutazó ügynök utolsó megbízatására indul, hogy egyszer és mindenkorra megfékezze a bűnözőt, aki valahogy mindig kicsúszott a kezei közül.
Ez egy jó kis történet, nehéz lenne spoilermentesen írni róla, de az biztos, hogy ez már nem a saját farkába harapó, hanem a saját magát felfaló kígyó esete. Valószínű, regényben sokkal izgalmasabb lett volna, mert a hosszú párbeszédekből összeálló sztori nem filmvászonra való.
Ez a film amilyen jól indult - bocsánat a kifejezésért - de annyira baromság lett a végére. Nagyon szeretem az elgondolkodtató filmeket és szinte mindent elképzelhetőnek tartok, de amikor valami a természet legalapvetőbb törtvényének is ellentmond, az már bukta. Ez a film nem is kérdés, hogy több sebből vérzik.
A Spierig testvérek nagyon gyenge filmet tettek le az asztalra. Semmitmondó és sekélyes sztori. A legnagyobb baj, hogy ehhez a színészeket is belerántotta ebbe a rossz produkcióba. Ethan Hawke, aki nagy kedvencem, és Sarah Snook, akit nagy tehetségnek tartok, sajnos minőség alattit produkáltak.
Eszméletlenül elkeserítő egy darab lett ez a film. Orbitális baklövés úgy ahogy van. A sztori nagyon gyenge kukába való ami a színészeket illeti hát ők sem voltak a helyzet magaslatán.
A film története Robert A Heinlein "All You Zombies" (Ti zombik mind) című novelláján alapul.
A film elején a Crosby Shoes épülete valójában a csernobili atomerőmű négyes számú reaktora, melynek meghibásodása okozta a katasztrófát 1986 április 26-án.
EEthan Hawke és a rendezőpáros, Peter Spierig és Michael Spierig korábban a Daybreakers című filmen is együtt dolgoztak.