Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Időhurok (2014)

Predestination
Filmadatlap
 
29
Szereplők
62
Vélemények
90
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 19.

legújabb vélemény

0

A Spierig testvérek nagyon gyenge filmet tettek le az asztalra. Semmitmondó és sekélyes sztori. A legnagyobb baj, hogy ehhez a színészeket is belerántotta ebbe a rossz produkcióba. Ethan Hawke, aki nagy kedvencem, és Sarah Snook, akit nagy tehetségnek tartok, sajnos minőség alattit produkáltak.

 
indingo   2017. 05. 02.

1

Az egyik legkülönösebb film, amit valaha láttam. Nagyon nehéz úgy beszélni róla, hogy nem áruljon el az ember lényegi dolgokat. Nem mindennapi a története az biztos.


 
rbernadett   2015. 04. 24.

2

Ez a film amilyen jól indult - bocsánat a kifejezésért - de annyira baromság lett a végére. Nagyon szeretem az elgondolkodtató filmeket és szinte mindent elképzelhetőnek tartok, de amikor valami a természet legalapvetőbb törtvényének is ellentmond, az már bukta. Ez a film nem is kérdés, hogy több sebből vérzik.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Eszméletlenül elkeserítő egy darab lett ez a film. Orbitális baklövés úgy ahogy van. A sztori nagyon gyenge kukába való ami a színészeket illeti hát ők sem voltak a helyzet magaslatán.

 
Szilonka   2017. 05. 30.

0

Egyszer mindenképpen érdemes megnézni a filmet, mert nagyon egyedi, különleges a története ami sokaknál kivágja a biztosítékot.

 
TomÁcs   2016. 05. 08.

0

Különleges film, azt tudom róla mondani. Az eleje kicsit katyvasz, nem igazán érti az ember, de utána minden összeáll. Nem mindennapi történet az biztos.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

2

Paradoxonféle egyedi alkotás!! Aki szereti a rejtélyeket annak tecceni fog, jó pszichológiai tatalma van, megmozgatja a gondolatokat, nem egy olyan film, hogy leülök és csak nézek "kiafejből". XD Kötelezőőőő, mint "őszintén hazudni" :D

Galéria (90)

Ethan Hawke
Sarah Snook
Ethan Hawke
Sarah Snook
Noah Taylor
Sarah Snook
Ethan Hawke

Videók (2)

A film összbevétele 4 824 499 dollár volt (imdb.com).

 

A film története Robert A Heinlein "All You Zombies" (Ti zombik mind) című novelláján alapul.

(hp)
 

A film elején a Crosby Shoes épülete valójában a csernobili atomerőmű négyes számú reaktora, melynek meghibásodása okozta a katasztrófát 1986 április 26-án.

(hp)
 

A nyolcadik perc körül, amikor Ethan Hawke ránéz az órájára, a színész születésnapja látható.

(hp)
 

EEthan Hawke és a rendezőpáros, Peter Spierig és Michael Spierig korábban a Daybreakers című filmen is együtt dolgoztak.

(hp)
 

Sarah Snooknak minden reggel négy órát kellett eltöltenie a sminkszobában.

(hp)
 
Az alapvetés már önmagában is elvitte a hátán a filmet. több»